Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2011 11:46 - ПЪЛНА ЛУДНИЦА ВЪВ ВАРНА - Кирил Йорданов събра Доган и Борисов
Автор: iliaganchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1050 Коментари: 1 Гласове:
0



ПЪЛНА ЛУДНИЦА ВЪВ ВАРНА - Кирил Йорданов събра Доган и Борисов

 

http://www.moreto.net/novini.php?n=138913

Хората на генерала-премиер и Ахмед Доган (агента Сергей) преговарят едновременно за кандидатурата на съдията Кирил Йорданов за кмет на Варна. Премиерът обяви, че с градоначалника са приятели от 15 години и заради добрата му работа е възложил на областния координатор на ГЕРБ Павел Димитров (полковник от ДС) да разговаря и с него за предстоящите избори, пише в. „Стандарт".
Вчера обаче общинският лидер на ДПС в града д-р Янко Станев (бивш председател на СДС) също съобщи, че Кирил Йорданов може да получи подкрепата на Ахмед (Сергей) за вота през октомври. Станев коментира, че е възможно движението да даде рамо и на Борислав Гуцанов за кмет на Варна.
Междувременно областният координатор на ГЕРБ съобщи, че преговорите с кмета на Варна за четвърти мандат не са приключили и окончателни резултати ще има в края на седмицата. Павел Димитров допълни, че разговарят и със сегашния кмет на Девня Атанас Кузев за издигането на неговата кандидатура. Предният мандат Кузев спечели като независим кандидат с подкрепата на БСП и широка коалиция. Неотдавна обаче самият Кузев заяви, че ще се кандидатира на предстоящите избори, но няма да обърне гръб на БСП, защото е генетично свързан с партията столетница и дядо му бил убит от фашистите. (На Бойко пък единият му дядо е убит от комунистите).

ПЪЛНА ЛУДНИЦА ...



Тагове:   лудница,


Гласувай:
0



1. iliaganchev - Коментар от мой приятел, изпратен ми по емейл
05.07.2011 12:38
ЗДРАВЕЙТЕ Д-р ГАНЧЕВ,
благодаря Ви за изпратения материал за "Бълхата и лешника", и направения в тази връзка анализ. Намирам, че обобщенията и изводите са повече от точни и натъжителни за съжаление. Преимуществено индивида се ръководи от келепира в живота и го търси навсякъде и във всичко, което може да му осигури лесно и бързо забогатяване при относително бездействие и минимален риск за него и имуществото му. Така, че т.н. партийни фирми се един оазис, зад който е възможен наложените като принципи плурализъм, демокрация и пр., зад които действат прагматичните политици-лидери. Последните са наясно, че са временно на върха и подготвят с всевъзможни прийоми - демократични и/или меркантилни, бетонирането си на заетите позиции, и/или подготвяйки свои себеподобни от същата кръвна група, която могат да направляват когато заемат лидерския пост в партията, и/или държавното управление. Примери много, не само в родната ни политическа система, но и в чуждестранната. Партийните лидери не спят д-р Ганчев, а действат в полезната за тях и тесен кръг лица насока. Но не бива да забравяме, че в основата на всяка политическа идеология, стои демагогията, хитростта, възможността да се приспива класата и обществото като цяло. Всичко това е едно нестихващо редуване от приоми, обещания, програми, декларации, генерални линии и пр. Всичкото това е една теория, която е отдавна известна на човечеството, но се "доразвива" според обстоятелствата(икономически и социални) и политическата обстановка. Според моето скромно и неангажиращо мнение властта е апетит за тези, които никога не са докосвали до нейната мощ и възможности, трудности и рискове. Тя "адреналинът", необходим на посредствените и наивниците, които си мислят, че ще променят обществото. Така, че политиката се явява един безкраен експеримент върху суверена, който има предизвестен краен резултат ...... Другото оставям ти да го продължиш.
Това са общи разсъждения и мисли на един кандидат пенсионер, който наскоро навърши юбилейна възраст
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: iliaganchev
Категория: Политика
Прочетен: 5343346
Постинги: 5000
Коментари: 877
Гласове: 1356
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930