Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2011 09:20 - За нахалниците от ръководствата и активите на БСП (информация от фейсбук в група на социалисти)
Автор: iliaganchev Категория: Политика   
Прочетен: 690 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

За нахалниците от ръководствата и активите на БСП (информация от фейсбук в група на социалисти)

Илияна Дамянова:

За делегати без мерцедеси - Конгресът е тесен!
За да си социалист - трябва да си богат!
Наглостта на делегата Стоян Стоянов затвърди облика на БСП като партия, която няма намерение да обслужва наемните работници!
Колко хубаво! Най-после да си дойдем на думата!

Не може да си свръх богат и да си СОЦИАЛИСТ.ВРЕМЕ Е ЗА КОРЕННА ПРОМЯНА В БСП И ТЯ ЗАПОЧВА ОТ ВЪРХА. а в същото време са и работодатели на най-малко 500 човека-такива хора дали мислят СОЦИАЛНО????АЗ НЕ МИСЛЯ ТАКА.ПРЕКАЛЕНО МНОГО СТАНАХА ОЛИГАРСИТЕ В БСП,АМА РАНО ИЛИ КЪСНО КЛОНА МОЖЕ ДА СЕ СЧУПИ.

Nikolai Iordanov Belalov:

Имате ли дефиниция за свръхбогат? 100 хил. в брой? 1 млн.? 100 млн.? Имотите оценяват ли се и по какъв курс? Може ли да се облича в лусозни дрехи или не? Може би трябва все пак да е спретнат и да не е окъсан! Хубаво е да се направи оценъчна скала при какво имущество какви постове може да заемаш! Трябва де се види дали е важно и какво правиш и каква политика защитаваш или ще се гледа само имотният ценз! От друга страна имотният ценз е инструмент на десните партии!

Илияна Дамянова:

А защо делегатите, които преобладават на конгреса са милионери? На времето баща ми разказваше ,че са пътували с влак до София за конгреса.Защо скъпите "другари" са забравили какво е да се возиш на влак,автобус,трамвай.Защо се пишат социалисти...

Илияна Дамянова:

А защо делегатите които преобладават на конгреса са милионери? На времето баща ми разказваше, че са пътували с влак до София за конгреса. Защо скъпите "другари" са забравили какво е да се возиш на влак, автобус, трамвай. Защо се пишат социалисти, а в същото време са и работодатели на най-малко 500 човека-такива хора дали мислят СОЦИАЛНО???? АЗ НЕ МИСЛЯ ТАКА. ПРЕКАЛЕНО МНОГО СТАНАХА ОЛИГАРСИТЕ В БСП, АМА РАНО ИЛИ КЪСНО КЛОНА МОЖЕ ДА СЕ СЧУПИ.

Георги Желев: ‎

"В политиката може да се издържи дълго, ако си безочлив и разчиташ на късата човешка памет." – Иван Костов С този цитат слагам край на спора.

Ilia Ganchev:

Браво на Илияна - тя добре е разкрила причината, поради която БСП няма да се представи добре и на тези избори. А Сергей даже обясни на конгреса, че ще е вредно, ако започнат въртешнопартийни борби след очертаващата се загуба - ВРЕДНО ЩЕ Е, СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ, ЗАЩОТО СИ ЗАПЛАШЕН ПРИ ТАКИВА БОРБИ, НАЙ-ПОСЛЕ ДА СИ ОТИДЕШ ТАМ, КЪДЕТО ТИ Е МЯСТОТО!!!

Николай, проблемът не е в това дали си свръхбогат, а в това дали си свръхналхален в грабителството си. ВСЕКИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ПЛОСКИЯ ДАНЪК - НА ПЪРВО МЯСТО БИВШАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ - Е СВРЪХНАХАЛЕН, ЗАЩОТО ОСИГУРЯВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ПРОСТАЦИТЕ ДА БЪДАТ СВРЪХБОГАТИ.

Към въпросните свръхбогати на първо място са хората, които с умствени и други възможности, далече по-малки от моите и твоите (но само с една по-голяма – желанието и хитрините да крадат!), получават чрез окраденото от собственост, ограбеното от труд или отспекулираното в банката с неправенето на нищо, посточнно се самовъзнаграждават поне 100 пъти повече от нас. Там в тази блатна среда са и техните слуги, „народните” депутати ...

РАЗСЪЖДАВАЩИТЕ КАТО ИЛИЯНА СА ДОСТОЙНИ ДА КАЖАТ, ЧЕ СА ПРОДЪЛЖИТЕЛИ НА 33-ЛЕТНИЦАТА НА БЛАГОЕВ И ДАЖЕ, ЧЕ СА ЧАСТ ОТ СТОЛЕТНИЦА.

ОСТАНАЛИТЕ (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЧАСТ ОТ ОНЕЗИ, КОИТО ЩЕ ОМАСКАРЯТ БУЗЛУДЖА) СА ДОСТОЙНИ ЗА ОБЩОНАРОДНОТО ПРЕЗРЕНИЕ И ТО ЩЕ СЕ ПРОЯВИ СККОРО ОТНОВО, КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТ ...

Но и аз да си дойда на думата:

ДОЛУ ГЕРБ!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliaganchev
Категория: Политика
Прочетен: 5338059
Постинги: 4999
Коментари: 877
Гласове: 1356
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930