Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2011 10:41 - ВАРНА, БУНТ НА ОРУЖИЕ! ШУТ НА ИЗМЕКЯРИТЕ!
Автор: iliaganchev Категория: Политика   
Прочетен: 771 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ВАРНА, БУНТ НА ОРУЖИЕ! ШУТ НА ИЗМЕКЯРИТЕ!

http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=18463&Itemid=9

АФЕРА се обръща към всички граждани, които досега са премълчавали факти, обстоятелства, документи, записи, видео-хроники за обвързаностите на „търговското дружество” в Община – Варна, касаещо взаимните интереси на БСП, Кирил Йорданов, ГЕРБ, Павел Димитров, ДПС, Янко Станев, да ни ги предоставят за разгласяване. Варна отново е подложена на нечувано циничен мръсен комплот, в който интересите на Борисов, Първанов и Доган искат безметежното крадене да продължава. Някой трябва да каже „Стига!”. Честта на града ни е заложена на карта.

Веселина Томова, 06 юли Варна

 

ПЪЛЕН ТЕКСТ НА ОБРЪЩЕНИЕТО:

 

АФЕРА се обръща към всички граждани, които досега са премълчавали факти, обстоятелства, документи, записи, видео-хроники за обвързаностите на „търговското дружество” в Община – Варна, касаещо взаимните интереси на БСП, Кирил Йорданов, ГЕРБ, Павел Димитров, ДПС, Янко Станев, да ни ги предоставят за разгласяване. Варна отново е подложена на нечувано циничен мръсен комплот, в който интересите на Борисов, Първанов и Доган искат безметежното крадене да продължава. Някой трябва да каже „Стига!”. Честта на града ни е заложена на карта.

 

Сега ще ви кажа защо много често т.нар. „лоши момчета” имат далеч по-значими чест и достойнство от всички онези, спретнати „бели якички”, които ни управляват.

Свидетел съм как в средата на 90-те години Варна бе подложена на небивал натиск от софийски групировки и финансовите интереси на режисьорите им, за да бъде овладяна.

Времето беше такова, че това се случваше с бухалки, автомати и наказателни бригади.

Тогава не политиците, не „демократите”, не насраните от страх от ченгета, не кметове и общински съветници, а точно т.нар. „мутри” спасиха морската столица от диктаторската инвазия.

Вероятно на много от младите това звучи като приказка, но е свирепата истина.

Много от тези „лоши мъже” вече са в Отвъдното.

Много от тях още са тук и еволюираха, защото всичко тече и се променя в този наш свят.

Всички те обаче имаха сърца! И бяха мъже!

И нито скулите, нито ръцете им трепнаха, когато спасиха и оставиха Варна на варненци.

Разбира се, никой не писа опуси и статии за тях. Журналистическите мекерета пишеха шекерени дописки за „мутрите” с бели якички.

Днешните управници на морската столица като мишки се бяха покрили и единственото, което правеха е да си подлагат задниците за да се издигнат в кариерата. Апропо, преминавайки през всички партии, до които се докопаха.

Много години след всичко това, днес Варна за първи път е подложена на пряк циничен комплот, който не само не се укрива от управляващите държавата и града, а и демонстративно се демонстрира с невиждана арогантност.

В средата на 90-те наричаха „мафия” момчетата със сърца.

Днес тяхната „мафия” изглежда като романтичен филм в сравнение със сегашната МАФИЯ, въртяна от нежни китки, сочни властови дупета и ТЛЪСТА КОРУПЦИЯ, движена от съветници, кметски чиновници, депутати и отбрани бизнесменчета от „приятелския им кръг”.

12 години тези „добри момчета” крадоха нагло.

Не си знаят милионите.

И бяха всичките до един в КЮПА – БСП, ГЕРБ, ДПС, сини, и още, и още...

 

Днес Варна е потресена как на цяла България се внушава как Кирил Йорданов е ангел –херувим в бяло, който трябва задължително да е ВЕЧЕН на кметския стол.

На ачика пред публиката стиснаха ръце уж „в името на града” Георги Първанов, Бойко Борисов и Ахмед Доган, въпреки че години наред там, зад кулисите, пак „в името на далаверата” никога не са се разделяли и пак бяха заедно. Нищо, че ги гледахте по телевизията като „врагове”.

ГЕРБ, които се пъчиха, че ще правят промяна, във Варна от първия миг на набутване във властта, ЗАЕДНО с порочното статукво влязоха в схемата.

И сега просто искат да си преподчинят Кирил Йорданов, който пък цял живот се е надупвал на всеки, който е силен на деня.

Затова АФЕРА се обръща към всички граждани, които досега са премълчавали факти, обстоятелства, документи, записи, видео-хроники за обвързаностите на „търговското дружество” в Община – Варна, касаещо взаимните интереси на БСП, Кирил Йорданов, ГЕРБ, Павел Димитров, ДПС, Янко Станев, да ни ги предоставят за разгласяване.

Варна отново е подложена на нечувано циничен мръсен комплот, в който интересите на Борисов, Първанов и Доган искат безметежното крадене да продължава.

Някой трябва да каже „Стига!”.

Честта на града ни е заложена на карта.

Един път вече го направихме – когато Командира искаше по подобен начин да ръководи морската столица като казарма. Тогава като „алтернатива” се яви Кирил Йорданов и омерзени от Костов варненци гласуваха за него.

Днес нямаме право да допуснем нашия град да продължи да живее в хидрата на кадифената ръкавица на властовата мафия. Тук община, прокуратура, съд и полиция са обвързани така миризливо, че ако Цецо Вътрешния си извади ръцете от задника, арестите няма да стигнат за всички.

Само че ГЕРБ вече са вписани отдавна в същата схема на зависимости.

Варна, бунт на оружие!

Всеки, който обича този град и е свободен по дух трябва да бие шута на измекярите!

Ако този път продадем и предадем нашия град, най-добре е да се махаме от тук и от тази шибана държава завинаги!

Защото винаги идва момент, когато вместо да гледаме отстрани филми за „лошите момчета”, се налага да влезем сами в огъня.

Веселина Томова



Тагове:   бунт,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliaganchev
Категория: Политика
Прочетен: 5339777
Постинги: 4999
Коментари: 877
Гласове: 1356
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930