Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2010 09:25 - Разговор между „комунисти”
Автор: iliaganchev Категория: Забавление   
Прочетен: 659 Коментари: 0 Гласове:
0



Разговор между „комунисти”

Повод за разговора е следното мое „обезпокоително” съобщение:

Ilia GanchevПродължаваме с убийците на социализма – в ЧССР
Този път на дневен ред е:
Как това започна в бившата държава ЧСР – Чехословашката република, станала по късно ЧССР и накрая разделила се на две – Чехия и Словакия.
Изминаха 56 години от това черно дело, извършено от Сталин, Берия и „великия син на чехословашкия народ” Клемент Готвалд.
От 20 до 27 ноември 1952 г в Прага се проведе „шоу”-процес срещу „ръководителите на вражеския на държавата заговорнически център начело с Рудолф Слански”.
Притежавам протокола от процеса, публикуван през 1953 г на немски език в размер на 667 страници дребен шрифт. Обвиняеми – ръководителите на Чехословашката комунистическа партия и държавата, водачи на работниците в борбата им срещу капитала и срещу немските агресори до 1945 .............”

Somaem IV    Слава Великому Сталину! :)

Ilia Ganchev Слава, слава, слава!!!

Камен Ангелов    Бре Ганчев какво сте се захванали да ровите костите и делата на ония ,който отдамвна Господ им е отредил присъда за това което са направили на земята Нима сега му е времето да се занимаваш с това което не помага с нищо на днешното поколение да приеме доброто на социалистическата идея и социалистическото общество Вие какво си смятате че те тия който почнаха студената война бяха кротки аганца и Сталин и ръководствата на комунистическите партии самоцелно са почнали да убиват съдят. Това е величава битка да се вземе ограбеното от трудещете се и се предостави на обществото за справедливо ползуване В тая битка некой трябваше да бъде победен и победата не беше лека тя вземаше жертви. Та погледни какви богатства се показват с Вратолета как мислиш тези неща ще ги дадът без бой Така е било и тогава Така ,че сведи глава и се поклони на смелите мъже ,който не отстъпиха и показаха величавия пример на социализама и това е заслугата им че го е имало това време време на битки жертви и пример за поколенията за мъжество.

Ilia Ganchev Чакам още 5 мнения и ще Ви отговоря!

Илия Илиев Очаквам материали и за Полша, и за Унгария, и за Румъния. Установяване на Сталинската конфекция в страните с народна демокрация...

Ilia Ganchev Бях написал такъв материал през 1976/77 г, обхващащ всички страни от тоталитарния европейски "лагер", но го изгубих някъде из архивите си и въпреки всички опити не мога да го намеря, за съжаление. Той обаче не беше така пълен за НРБ, СССР, ГДР и ЧССР...

За станалото през годините от 1918 до 1989, пък и после, Господ решава наистина, но земната отговорност трябва д абъде изцяло разбрана и понесена от виновниците и от техните днешни "любители"!!!

Бях написал такъв материал през 1976/77 г, обхващащ всички страни от тоталитарния европейски "лагер", но го изгубих някъде из архивите си и въпреки всички опити не мога да го намеря, за съжаление. Той обаче не беше така пълен за НРБ, СССР, ...ГДР и ЧССР...
За станалото през годините от 1918 до 1989, пък и после, Господ решава наистина, но земната отговорност трябва д абъде изцяло разбрана и понесена от виновниците и от техните днешни "любители"!!!

Somaem IV  Ако др. Сталин има вина, то готова съм аз да я поема сега!!!

Ilia Ganchev  Е добре – оставям го намира...

Камен Ангелов  Ганчев ,Всичко е човешка нагласа и е свръзано да се вземат екстри от живота Вие не съжаляваите сигурно щехте да бъдете доволен да блеснете като го публикувате Но всичко си има своите причини за да бъде написано така ихората с расъдъ...к щеха да га анализират ида разберат защо тия който пишат са приели да го напишат в тоя вид. Но аз бих Ви попитал какъв интерес има като разглеждаме живота на Сталин и неговите съратници те какво заграбиха и оставиха на наследниците си за да съдим че са искали да се облагодеталсват от властването си къде са имотите и богатствата на тези хора Вие отчитаите природата на човека той убива за да заграби матриални стоиности с който става богат Сталин ако е убивал е убивал за да защити идеи принципи в името на доктрината за по справедлив живот както и ползване благата на труда от тия който ги създават Естествено е имало е противници и те какво да ги прави Сталин да им се предаде ли.

Ilia Ganchev  За какво да блескам - не разбирам. Аз просто казвам на онези, които не знаят нещо ...

Камен Ангелов От кой чист извор си го взел това което искаш да знаем

Ilia Ganchev  Формулирай ми понятието "чист извор" в направление "научен социализъм" и ще ти отговоря! Във всеки случай интересен извор е последната глава на "История на Всесъюзната комунистическа партия (болшевики) - кратък курс" от 1939 г. Ти чел ли си тази "знаменита" книга?



Тагове:   сталинизъм,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliaganchev
Категория: Политика
Прочетен: 5262457
Постинги: 4968
Коментари: 877
Гласове: 1345
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031