Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2022 13:47 - Кой реално ни управлява?
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 2429 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 28.11.2022 13:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  сряда, 16 ноември 2022 г.

Кой реално ни управлява?


https://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/2022/11/blog-post_16.html?fbclid=IwAR3phBFtm0X3GKgZSkSXad7cct-of6Xas3_z8_Xg87a9Gqn4qcB4uTrS1wI


     image


Нашият свят, нашата планета Земя, т.е. всички ние, независимо от местообитание, държава, националност, религия, наученото в училище от разни догматици, които старателно са ни пълнели главите още от детство - ние всички се намираме в едно място, в един свят. Но този свят е поробен. Ако започнем да разсъждаваме откъде идва изначалния импулс, изначалните команди, сигнали, които ръководят цялата тази лудница, наблюдавана особено ярко през последните няколко години, то ще отбележим, че това са сили, които се намират извън границите на нашата планета и дори извън границите на Слънчевата система. Става дума за пришълци, които отдавна са били тук и са поробили нашата планета, но са го направили толкова ювелирно, внимателно и интелектуално тънко, че ние практически не забелязваме този затвор. Поради това често пъти използвам термина "илюзорна матрица". Освен това, в този затвор се намират не само земните жители, но и самата планета.

   image
ИСЛЯМА Е ИДЕАЛНА РЕЛИГИЯ ЗА СИВИТЕ, РЕЛИГИЯ ИЗДИГАЩА ПЕДОФИЛИЯТА В КУЛТ, ВСЛЕДСТВИЕ ОТ НАЛАГАНЕТО Й - ПО-РАННО РАЖДАНЕ,ХАРЕМИ, МНОГО ДЕЦА, ОСВЕН ТОВА Е ВОЙНСТВЕНА Т.Е. ПО-КРАТКИ ЦИКЛИ И СЪОТВЕТНО ПО-КРАТЪК ЖИВОТ. ТАКА ПРИ ПО-БЪРЗИ ЦИКЛИ НА РАЖДАНЕ, СМЪРТ, ПРЕРАЖДАНЕ СЕ ОТДЕЛЯ И ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ ОТ СМЪРТ КОЯТО ПОДХРАНВА НЕГАТИВНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ЗАВЛАДЯЛА ЗЕМЯТА ПРЕДИ ПОСЛЕДНИЯ ГОЛЯМ ПОТОП.

ЗАЩО СИВИТЕ СЕ МЪЧАТ ДА НАЛОЖАТ ИСЛЯМА КАТО СВЕТОВНА РЕЛИГИЯ
   image



Какво ги интересува, защо сме им нужни в качеството на пленници? И точно тук може да се приеме като пълна реалност концепцията от филма "Матрицата" - с всичките тези направени декларации и ред други филми, истории, фантастични разкази. Ние сме ресурси, енергоресурс. Те използват тази енергия, защото те самите не могат да си я произвеждат. Къде се намират? Тяхната галактика се намира в съзвездие Еридан - това е съзвездието, на което са се молели и кланяли в древен (уж) Египет. Там е вървял култа към смъртта, понеже всички фараони са мечтали да попаднат там и са считали, че реката Нил е своеобразно продължение на съзвездието Еридан. А в това съзвездие се намира галактика NGC1132. Това е наистина уникална галактика - тя се отличава от всички останали по това, че е заобиколена от хало от т. нар. "тъмна материя", което означава, че галактиката е абсолютно недостъпна за тези вълни, излъчвания, импулси, които се намират във Вселената. Един вид - Вселенският разум там е блокиран. Как точно е станало - е друг въпрос, но явно има връзка с това, че нашата планета е била поробена и всичко, което се е случвало преди това в нашата история, всичко, което възприемаме като история на древния свят, на практика са същите тези матрици, които впоследствие са били изтрити, унищожени, следите им са били старателно укрити. Макар че не е възможно абсолютно всичко да бъде скрито, ето защо в препoдаваната история предишните презареждания на тази матрица ни ги представят като история на нашия свят. А сегашното презареждане на текущата версия на матрицата като цяло е още млад - може би на около 300 години. Поради това, когато разглеждаме историята на Наполеоновите войни, а още повече предишни периоди - вече говорим не за историята на нашата версия на матрицата, а за тази версия, която е била преди нея.

    image



Сега да се концентрираме върху събитията, протичащи в наши дни. Проблемът е в това, че е имало енергийна криза при тази цивилизация и тези ресурси, които тя е получавала от нашия свят, вече са им недостатъчни. Тази енергия, която те крадат от човечеството - гавах - показва, че те изпращат тези сигнали и команди, които трябва да се изпълняват по определени сценарии. А ние заприличваме на разбунен кошер - разтърсили са го из основи и пчелите започват да жужат, след което те крадат този гавах. Знаете, че в тази енергия влиза енегията на нашите страдания, болка, мъки, смърти, психически разстройства. Но в последните години ние успяхме да разберем, че в тази кражба влиза и енергията от радостни събития - например от спортните състезания, религиозните егрегори и т.н. Мисълта е материална и именно поради това, че ни налагат определени сценарии и ние започваме да емоционираме в този план, да мислим колко е лошо всичко и накъде отива този свят - именно тези най-лоши сценарии започват да се реализират. Сегашната задача на управляващите тази илюзорна матрица е да се произведе максимално количество енергия чрез създаването на всепланетарна криза, влошаване качеството на живот, повишение нивото на смъртност и по този начин те ще получат нужния резултат. Защо се приведоха такива крайни сценарии? Защото за матрицата не всичко върви гладко, защото този "медицински проблем" и свързаните с него сценарии, които трябваше да се реализират, останаха нереализирани на 100%; те не дадоха този ефект, който би трябвало да се получи. Т.е. хората се приспособяват, адаптират, те могат да живеят в много сложни условия и дори в критични моменти от своя живот да намерят поводи за радост.

    image



А сега да видим какво още са разрешили владетелите на тази система да се направи в нашата планетарна ферма. Те са разрешили междуособицата между тези, които са на кормилото на властта в държавите. Защо? Именно по този начин те ще постигнат това, че най-силните и жестоките ще оцелеят - както сред адептите на системата, така и сред човешкото население, а това ще доведе до по-голям брой жертви, повече страдания, повече отделена енергия.

    image


Още веднъж искам да напомня - всеки елит на всяка държава се подчинява на тази система, дори това да не става явно, но на подсъзнателно ниво върху човек се оказва колосално въздействие и този ефект управлява. Поради това аз не мога да разглеждам хората, намиращи се на върха на пирамидата на властта като обикновени хора. При всички случаи това са адепти на системата.
    image


https://neonula.blogspot.com/            image   Публикувано от BIGBUDHA в 0:05 ч.  Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. olivie - Не съм съгласен
28.11.2022 16:41
Не че няма извънземни, а това за ганах. Те живеят В хората, или между нас в мимикрия, не зная точно кое е вярно, но съм ги виждал. Не съм срещал враждебни, но познавам някои от тях. А може би и те са роби и тяхното общество дублира нашето или по-точно обратно, не зная. Зная само, че няма да допуснат ядрен конфликт, който би унищожил и тях. Сполай Ви!
цитирай
2. zahariada - Да
28.11.2022 18:38
Вие сте прав, може би.
цитирай
3. radostinalassa - Тези паразити се хранят от отрицателните енергии на хората...
03.12.2022 20:50
като страха. Разбира се, че няма да има ядрен конфликт. Само плашат хората с него.Те няма да идат да живеят под земята , там е неприятно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741452
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031