Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2022 15:22 - Даниел - Геоинженерство, химически решетки, HAARP, световни порядки, времеви линии и възнесение - 10
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 754 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.06.2022 15:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                                                   вторник, 21 юни 2022 г.

Даниел - Геоинженерство, химически решетки, HAARP, световни порядки, времеви линии и възнесение - 10  

 Епилог

Както във всеки аспект на нашето общество, всичко се свежда до противопоставянето на "естественото" състояние срещу "изкуственото", независимо дали става дума за естествения човек срещу изкуствения, "корпоративен" човек, истинските пари срещу въображаемата валута, естествения развиващ се свят срещу изкуствения свят на робите от третата плътност.

Знам, че в наши дни много се говори за божествена намеса, извънземни, ангели и други подобни, които идват да ни "спасят". Ако не действате, ще отидете на Голгота. Да бъда застрашен чероки никога не ме е привличало. Всичко, от което се нуждае човечеството, е ваксинация на глобалистите, за да изсъхнат и да изчезнат. Не мога да ги нарека хора, защото след всичко, което видях в Монтоук, не вярвам в това.

Лично аз не бих искал извънземни да се намесват в нашето общество, като налагат своята версия на "абсолютната истина". Едно нещо, което научих в живота си, е, че нищо не е "абсолютно", а всичко е относително. Не може да има абсолютна истина, просто нашата истина е относителна спрямо тази, която извънземните приемат за истина.

Много хора смятат, че е депресиращо, че прекарват по-голямата част от живота си в търсене на истината, а някой извънземен се появява и ни връчва копие на "Вселена за глупаци", за да ни накара да мислим, че целият ни живот е бил пропилян. Нямам нищо против указателните табели, но бих искал да свърша цялата работа сам.

Ако извънземните искат да дойдат с голяма вакуумна машина и да изсмучат всички паразити, които забавят човешкото съзнание и развитие, аз ще съм първият, който ще им стисне ръцете, ноктите, пипалата или каквото и да е друго. Но не бих искал да се отърва от световния ред, като го заменя със звезден ред, който да ме преквалифицира и препрограмира към техните истини, така че да не ми се налага да мисля самостоятелно.

Съзнанието не се развива от съобщените факти, а от тяхното търсене. Мисля, че хората по света се нуждаят именно от това - от възможността да израснат в свободно общество. Надявам се, че можете да използвате тази информация, за да помогнете на хората да се възползват от тази възможност.

Приложение: Урагани

Като се използва информацията за структурата на Слънцето, предоставена от Дюи Ларсън и професор Неру, тя може да се приложи към планетите. Въпреки че планетите имат атмосфера, а не фотосфера, случващото се под мантията е много сходно с това, което се случва в ядрото на Слънцето. Земята работи по същия начин като Слънцето, само че в различен мащаб.

Една от най-известните характеристики на Слънцето са слънчевите петна - тъмни области, които често предизвикват изригвания и протуберанси в периодичен цикъл. Скорошни проучвания показаха, че "слънчевите торнада", които се появяват над активните области на Слънцето, се простират на хиляди километри.

Ако Земята създаде своя версия на слънчевите петна, какво ще видим? Първо, редовен цикъл, но в различен мащаб, вместо на всеки 11,5 години, може би веднъж годишно. Когато се образува слънчево петно, се създава силно вихрово движение, което изтласква материала отдолу и го принуждава да се носи около петното, подобно на слънчевото торнадо; ние просто го наричаме ураган.

Ако разгледаме фиг. 8 Миграцията на протуберансите от статията на Неру "Вътрешно слънце и слънчеви петна" той показва, че ураганите възникват на същите географски ширини като слънчевите петна, движат се по сходен начин и намаляват по същия начин, както Неру описва цикъла на активност на Слънцето при образуване на петна. Има много близки прилики. Същото може да се наблюдава и на други планети, като например гигантското червено петно на Юпитер - ураган.

Известно е, че ураганите са резултат от нарушаването на динамичното равновесие на едноизмерните магнитни полета или тредули[34] в земното ядро; те са природни явления и не могат да бъдат създадени изкуствено. В ранните етапи, когато магнитните сили са най-силни, те не могат да бъдат насочвани. Но по време на периода на формиране те могат да се усилят чрез същия процес, който създава многомасовата вътрешномасова (супермощна) гръмотевична буря, спомената по-рано. Това означава, че в горните слоеве на атмосферата изкуствено се създава прекомерно количество ядра на водни пари чрез посяване с химически кристали от тропопаузата, за да се създадат облаци и проливни дъждове. Когато създадените тредули започнат да се разпадат, ураганът може да се контролира чрез локални промени в температурата и налягането. HAARP прави това най-добре.

Същото се наблюдаваше и при урагана Санди. Малка тропическа депресия, която никога не се издига над ураган от категория 1. В това няма нищо изненадващо, то е обичайно по това време на годината, освен че количеството водни пари в системата е било много по-голямо, отколкото би трябвало да бъде. Погледнете анимацията на бурята, докато тя се разраства - центърът на бурята буквално изхвърля огромни количества облаци, тъй като малкото количество океанска вода, която се изтласква навън, се сблъсква с прекомерното количество кондензационни ядра, изпратени там от атмосферните химикали - chemtrails.

Магнетизмът, който поражда тази буря, е съществувал по-дълго от обичайното, поради което бурята е следвала пътя на слънчевото петно, а не е била отразена обратно в морето от Гълфстрийм, както обикновено се случва с ураганите. Подобно на трансформацията на Слънцето, това показва, че Земята е готова за подобна по-дълбока промяна.

ХААРП не би могла да насочи или отблъсне тази буря с активен протектор, въпреки че може би се е опитала. Тя следваше естествения си ход, но имаше неестествена интензивност благодарение на геоинженерството, по-специално на химическите следи.

[34] Комагнитна редула  е едноизмерно магнитно поле, в което еднородните заряди се привличат, а противоположните се отблъскват. То има скаларно движение, насочено навътре (конвенционалният магнетизъм е насочен навън), и образува слънчеви явления като слънчевите петна. Феноменът Тредула се получава при движение със свръхвисоки скорости.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39754216
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031