Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2020 11:26 - Работа от вкъщи като Преводач
Автор: obqvizarabota Категория: Технологии   
Прочетен: 176 Коментари: 0 Гласове:
0



Както e обсъждaно в различни публикации, работата в домашни условия става все по-популярна поради различни предимства като:
     
  • гъвкаво работно време
  • лесна комуникация
  • не губите време в пътуване до и от работа всеки ден
Увеличаването на цените на бензина през последните години (ред. всъщност очакваме да намалеят, но засега ...) засилва необходимостта да се избягва пътуването, за да се ходи на работа всеки ден.

  Преводът на свободна практика е перфектна работа в домашни условия, особено подходяща за майки, които имат деца, които да се грижат.

Всъщност онлайн преводаческа компания беше обявена за „най-добрата компания за работещи майки“ в анкета в Полша. Повече от половината от персонала на тази компания са жени. Освен удобството да работите в собствения си дом, извършването на преводи носи достатъчно добри доходи.

Според проучване на Американската асоциация на преводачите (ATA) средният доход, спечелен от преводач на пълен работен ден, е над 60 000 щатски долара годишно, т.е. 5000 долара на месец.

В действителност, в зависимост от опита и капацитета, човек може да печели и над 100 000 долара, правейки превод на свободна практика, дори и да работи през едва 15 дни в месеца.

Работата по превод може да бъде бизнес превод, технически превод, медицински превод и др. В зависимост от знанията и опита в областта, които преводачите притежават.

Много майки в домашни условия, отговорни за отглеждането на семейството, намират работа на непълно работно време за много привлекателна, а работните места за преводачи изпълняват това желание идеално.


В скорошно проучване в САЩ 60% от всички заети майки предпочитат работа на непълно работно време пред позиции на пълен работен ден и тази цифра е нараснала в сравнение с предишно проучване от преди 10 години.

Работата от вкъщи на непълно работно време осигурява перфектния баланс между професионалния и личния живот, за който копнеят много корпоративни мениджъри.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: obqvizarabota
Категория: Технологии
Прочетен: 2118
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0