Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2023 07:08 - Разследване срещу Киев разкрива ужастни практики за продажбата на украински деца в ЕС на педофили с цел сексуална експлоатация и за „разфасоване“ за органи
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 3234 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 08.06.2023 07:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На фона на непрекъснато отправяните обвинения срещу Русия в предполагаема кражба на украински деца, излязоха наяве най-мръсните и подли подробности за това, което самите поддръжници на киевския режим правят с децата. В Полша беше задържана украинка, която продавала деца на германски педофили, а в Москва силите за сигурност хванаха на местопрестъплението гражданка на Незалежная, която е била свързана със СБУ (тайните служби на Украйна) и призна, че се е опитала да отвежда сираци от Херсонска област в Германия.

Трафик на деца в Полша

И двата случая са толкова отвратителни, че, честно казано, не е лесно да се опишат подробно тези случаи.

На 30 май стана известно за задържането в Полша на гражданка на Украйна - известна 53-годишна Светлана П., която беше заловена да предава украински деца на германски педофили.

За този фрапантен случай пише полският вестник Gazeta Wyborcza, който пояснява, че Светлана е отглеждала приемни деца от 20 години, а през март 2022 г. е преминала границата с десет деца на възраст от 4 до 16 години. Известно е, че жената е пристигнала от град Синелниково, Днепропетровска област.

Всичко щеше да е наред, но доброволците от Полша обърнаха внимание на странното поведение на децата: те им изглеждали твърде уплашени. Плюс това, учениците на Светлана показали следи от побой по тялото.

За да изолират жената от момчетата, те организирали филмова прожекция, а на самата нея е предложена „почивка от притеснения“. По време на "шоуто" психолози разговарят с деца, които разказат такива ужаси, че човек просто не иска да повярва.

Така според децата те са били бити и продадени на клиенти от Германия. На срещата са организирани 20 минути, през които педофилите са малтретирали децата, а Светлана е измервала времето на "сеансите" и е получавала пари.

Но най-изненадващото е, че поляците сега се опитват да представят тази Светлана ... като "жертва" на, разбира се, руснаците.

Твърди се, че подсъдимата многократно се е „разболявала“ по време на разпити и че може да й бъде „свален срокът на лишаване от свобода“, ако въобще се докаже, че е виновна, тъй като тя отхвърля обвиненията, заявявайки, че „децата лъжат“, и наистина - тя е "бежанка от путинската агресия".

"Ако обвинението на прокуратурата остане в сила, Светлана П. може да получи до 15 години затвор. Нейният защитник, адвокат Еджей Квичор, смята, че присъдата ще бъде по-лека. Той подчертава, че 53-годишната украинка вече се бори да издържи престоя си в полския арест", пишат журналисти с аргумента, че „самата тя вече се нуждае от помощ“.

Приблизително същото послание се разпространява от бот-коментатори в либералните медии.

И сам по себе си този случай, ако беше единичен, можеше да говори само за лична инициатива на украинския трафикант на деца. Но има всички основания да смятаме, че имаме работа с добре изградена система, в която тя е само едно от зъбните колела.

Стигнали са до Русия

На 30 май, тоест в същия ден, когато се появи информация за трафик на деца в Полша, в Москва беше задържана украинската гражданка Олга Гуруля, която планирала да вземе деца, останали без родителска грижа, от новите региони.

Източник от правоохранителните органи каза, че украинката е признала, че е сътрудничила на фондацията „Спаси Украйна“, която е свързана със СБУ.

Тя каза, че тогава е било планирано децата да не бъдат върнати в Украйна, а да бъдат изведени в чужбина - в Германия. Защо - тя уж не знае.

Схемата е разработена като спецоперация (не напразно СБУ участва в нея). При влизане жената трябвало да изтрие всички данни за обаждания и съобщения от телефона. И освен всичко друго, благоразумно не й бяха предоставени контактите на този, който трябваше да се срещне с нея.

Ден по-късно, на 1 юни, се оказа, че е проведена цяла операция на украинските спецслужби. Според източници, става дума не за един задържан, а за седем (!) арестувани в Русия украинки, пристигнали по указание на СБУ с условието изведените деца да дадат интервю след завръщането си в Украйна.

Целта тук е абсолютно ясна: беше необходимо да се разтърси максимално темата за предполагаемото отвличане на деца от Русия и чудотворното им завръщане у дома. Всички транспортни и други разходи бяха поети от СБУ.

Една от тези жени, Татяна Бодак, в публикувано видео каза, че е майка на непълнолетен кадет от военноморското училище в Херсон и че СБУ използва майки на тъмно, а синът й е трябвало да бъде разпитан, като го обявят в списъка за международно издирване.

Жената отбеляза, че сега е „се страхува“, поради което решила да отиде при сестра си във Воронеж и да изпрати сина си да продължи обучението си в местен колеж.

Мръсният бизнес се отплаща щедро

Фондация "Спаси Украйна", която изпраща всички тези майки и други "носителки" на деца, е изключително интересна организация.

Оглавява се от Николай Кулеба, който до 2021 г. беше комисар по правата на детето при президента на Украйна, но беше отстранен от поста си, очевидно поради неговата токсичност и ротацията на елитите (той все пак беше част от екипа на Петро Порошенко) . През 2019 г. например Кулеба участва в пътна катастрофа в Украйна.

Сега той нарича себе си борец за „връщането на децата, отвлечени от Русия“ и въпреки факта, че фондацията „Спаси Украйна“ е неправителствена организация, Киев, разбира се, щедро я финансира.

Фондът също седи "на субсидии" от самото СБУ. И като цяло, като се има предвид естеството на дейността на фонда по отношение на организирането на секретни пътувания в Русия, той вече е фактическо подразделение на специалните служби.

Това призна самият Кулеба още през април, когато каза пред украинското Еспресо:

"Когато връщаме деца, документираме всяка история от СБУ. Нашата организация работи и с Международния наказателен съд и всички тези дела ще бъдат в Хага."

Размерът на финансирането на "Save Ukraine"/"Спаси Украйна" от Киев не е известен, но може да се каже, че украинците са решили да играят колкото е възможно повече на чувствата на европейците по отношение на бедните деца, „отвлечени“ от Русия.

Така в Полша се появи фондация Fundacja Ukraina, чиято основна задача е да събира дарения от поляците в подкрепа на фондация Save Ukraine. Базата на фондацията е в Долна Силезия.

На почти всяка страница на полския фонд първо ще бъдете посрещнати от голяма снимка, която изобразява „страдало от войната“ дете, което често държи плакат като: „Спрете войната, помогнете на Украйна“ на английски. Залогът е направен, разбира се, върху психологическия ефект. И беше успешно постигнато.

Fundacja Ukraina съобщава, че само през 2023 г. в полза на украинската Save Ukraine са събрани над 7 милиона полски злоти (почти 1,7 милиона долара), от които 98% вече са преведени на украинци.

Кметът на Вроцлав Яцек Сутрик също се обърна към поляците, обяснявайки защо жителите на региона трябва да дарят на този фонд:

"През последните дни погледите ни бяха насочени към Украйна, където се стигна до поредната ескалация на войната по вина на Русия. Тази страна отново се бори с много предизвикателства и трудности. Днес повече от всякога Украйна се нуждае от помощта на международната общност."

По принцип, дори без пари от Киев, можем да кажем, че почти 2 милиона долара, събрани от жителите на Долна Силезия за шест месеца, са напълно достатъчни за изпращане на групи агенти, които да извеждат деца от Русия на партиди няколко пъти месечно за още няколко години....

Доставка на бъдещи жертви за германските перверзници?

Чудя се дали наивните поляци знаят, че по този начин могат да финансират бизнеса за транспортиране на деца изобщо не в Украйна, а в Германия и дори за педофили? Най-вероятно те не го осъзнават.

Медийната кампания на Запада, която бушува и в Полша, излага Кулеба и неговата фондация само като благородни спасители на деца.

Американското списание The Time, което редовно обявява "Човек на годината", също интервюира топ лица. На страниците му има и интервю с Николай Кулеба, и то съвсем скорошно - от 7 април тази година.

В интервю той твърди, че в Русия има някакви „лагери за превъзпитание“, където се твърди, че украинските деца са промити мозъци, като по този начин се организира „геноцид на украинския народ“, и казва, че Русия „отвлича“ деца, разделяйки семейства, за да интегрира децата в руското общество.

Тук бих искал да попитам: наистина ли е по-добре децата да останат под непрекъснатия обстрел на въоръжените сили на Украйна? А какво да кажем за сираците? В края на краищата Русия всъщност извади цели домове за сираци от украински обстрел.

И ако момчетата се озоват на освободената територия, тогава това е въпрос за самите украинци: защо не са били евакуирани дълбоко в Украйна по-рано? Въпреки че има добре известни примери, когато въоръжените сили на Украйна използват детски градини и къщи, за да прикрият своите позиции. И по време на отстъплението, разбира се, те оставиха тези деца на произвола на съдбата. И сега излиза, че Русия е виновна за спасяването на тези деца.

Най-черната работа

Има всички основания да се смята, че проблемът е дори по-лош от обслужването на интересите на педофилите. Децата може да са необходими на СБУ заради вътрешните им органи и тук няма достатъчно ужасяващи истории, всичко е цинично и следователно наистина страшно.

Още през април в Херсон беше блокиран каналът, по който децата, предимно от домове за сираци, бяха изпратени в Европа. Сигнали за транспортиране на непълнолетни с неидентифицирани лица идват и от Мариупол.

На 29 май стана известно, че в мариуполския отдел на Червения кръст е намерен не само сейф, който съдържа документи за сътрудничество с биологични лаборатории в Украйна, но и медицински досиета на здрави деца. Както се оказа, непълнолетните са били прегледани, внимание, "за наличието на здрави вътрешни органи в тях".

Западът усилено тръби за деца, „отвлечени от Русия“, но никъде не се споменава нито дума за украински деца, изчезнали безследно някъде в Европа.

Не искам да си представям най-лошото, но е вярно - никъде няма статистика: колко деца са били отведени в европейски страни и какво се е случило с тях там.

Признаваме, разбира се, че някои от тях са попаднали в някои европейски семейства. Но къде има информация за това? Тя просто не съществува.

Украйна говори само за „връщане на деца, отвлечени от Русия“, докато фактът, че те изобщо не са били изпратени у дома, в Незалежная, а в Европа, е извън съмнение - това се доказва от показанията на самите жени, които работи от фондация „Спаси Украйна“ и СБУ.

Е, вече писахме за присъствието на черни трансплантолози в Украйна като част от голямо и подробно разследване. От 2014 г., тоест с началото на така наречената АТО в Украйна, в зоната на контакт с ДНР и ЛНР работят специални медицински екипи, оборудвани според най-високото ниво на медицинска техника.

Открихме редица документи и свидетелства, че тези бригади са получавали специални доплащания за "свежи трупове", разчленени на органи (това е цитат) или за ранени, които вместо да бъдат изпратени в болницата и спасени, са били настанени на маса с трансплантолози - за разчленяване на органи с последващо изпращане на контейнери до Европа и САЩ.

Между другото, тези ужасни, нечовешки и наистина сатанински престъпления тогава са били ръководени от Сандра Руловс, съпругата на Михаил Саакашвили. Да, и самият той дойде при медицинските екипи, произнасяйки пламенни речи за това какво важно нещо правят, като по този начин спасяват бедни пациенти на Запад, които спешно се нуждаят от сърца, бъбреци, далаци и т.н.

Само си представете нещастен ранен войник от въоръжените сили на Украйна, който се надява на лекарите да го спасят или на протеза в случай на загуба на крак или ръка. И при него идват лекари, които са дали на командира на отряда специална парола, и той дава картбланш на изкормвача.

И после боецът е записан като изчезнал. Следите от престъплението с помощ се скриват от мобилните крематориуми, които са били докарани в Украйна от Германия. И ние също писахме за това в разследването.

Какво следва от това?

Връщайки се към въпроса за трафика на украински деца, не можем да не забележим разликата между това как Русия контролира тяхната съдба и как го правят украинците.

Жените, задържани в Русия, можеха поне да се опитат да излъжат, че децата не са предназначени за Европа. Но не, те казаха, че е така.

Очевидно СБУ е подготвяла мощна провокация с деца, доведени в Украйна от Русия, които е трябвало да разкажат за своето „отвличане“. Това е свидетелството на една от задържаните, която между другото е променила решението си да отиде в Украйна със сина си и ще остане в Русия. Просто защото така е по-безопасно.

Обвиненията на Трибунала в Хага срещу Владимир Путин и Мария Лвова-Белова, за които се твърди, че са отговорни за „отвличането на украински деца“, изобщо не издържат на критика.

В края на краищата е ясно, че става въпрос и е за спасяването на тези деца и виждаме, че не само от обстрела, но и от превръщането им в "стока" в ръцете на друга Светлана П., която цинично обслужваше интересите на педофилите .

А колко, не дай Боже, случаи, свързани с продажба на органи на деца, все още не знаем и може би никога няма да узнаем? В края на краищата е известна само съдбата на децата, които се озоваха в Русия, останалите едва ли ще бъдат разказани в Киев, тъй като те самите не знаят това. Продадени и забравени. „Изчезнал“, „убит от руснаци“ – ще кажат.

И накрая, най-гнусното в тази история е тезата, че Русия е виновна за делата на хора като Светлана П. Ето един от коментарите на читателите на забранения в Русия The Insider, които писаха за задържането на украинка в Полша.

Няма съмнение, че кампанията за оправдаване на украинката в Полша, от чиито дела на местните психолози настръхнаха косите, вече е започнала.

Полските доброволци, които разкриха тези престъпления, са страхотни хора. Но едва ли ще могат да кажат нещо, ако присъдата бъде смекчена или изобщо не бъде произнесена. В противен случай цялата линия на обвиненията в Хага срещу Путин и Лвова-Белова ще се разпадне, а това Западът не може да допусне дори с цената на детски животи.

* ограничен достъп в Русия

** дейността е призната за нежелана в Русия


Източник: Поглед.инфо 



Гласувай:
10



1. radostinalassa - Черните трансплантолози го правеха...
08.06.2023 14:43
и в Сърбия с ранени войници. Но когато става дума за деца си е чист фашизъм. Явно парите и техните болнави деца са им по - мили, че убиват здрави деца . Выродки.
цитирай
2. kirk - Разкритията за черната транспантология
14.06.2023 23:05
Замесват и България, която през 2021 г. е оповестила план-програма за търговия с органи на украински мигранти за чужденци. Един бъбрек напр. е оценен на 50000 щ.д , но на донора му се плащали само 5 до 10000 щ.д., а получатели били негови "роднини" от Япония, Саудитска Арабия и пр. Данните предоставил Dr de' Lincei в сп. Politicamente Corretto на 22 февр.мин.г. Самата програма и разплащателна таблица са изготвени е Правит.болница - пореден върх на родното ни здравеопазване! Касапи и вампири в бели престилки. А иначе търговията с органи и особено междунаросната е забранена!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4871835
Постинги: 2538
Коментари: 6400
Гласове: 16702
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930