Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2022 16:37 - Русия методично унищожава Украйна и никой не може да я спре!
Автор: sthamanuviro Категория: Политика   
Прочетен: 1184 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 27.07.2022 12:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Когато аз Ви го казвам – никой не ме слуша! Ето, сега, нека един Пентагонец и НАТО-вец – Подполковник Даниел Дейвис – старши сътрудник по Отбранителните приоритети, Ви го каже:

 

image

 

Подполковник Дейвис по FOX NEWS: „Аз не мисля, че Украйна има дори малък шанс да спечели. Когато разгледаме от военна гледна точка това, което в исторически смисъл е разликата между победа и загуба, и погледнем баланса на силите и особено сухопътните сили, те съкрушително са в полза на Русия. Няма никаква разумна основа, на която да се надяваме, че войната ще претърпи обрат, тъй като Русия методично си проправя път и унищожава Украинските сили в Донбас. Освен завладяването на териториите, те унищожават способността им да отбраняват страната си където и да било. И дори да вземем общия брой на всички видове въоръжение, което сме им обещали, въпреки че по-малко е доставено, е 10% от минимално необходимото. И, ако разгледаме само тези две неща, то няма рационален начин Украйна да победи. И затова дори начинът, по който ние искахме да навредим на Русия [санкциите], е временен и той върви заедно с една трудно разбираема цена....

Прочетете в:

 КНИГА ТРЕТА: Коронавирус – грандиозна Икономическа криза, водеща към Световната Тирания на Постхуманизма

 

 

 












Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. 1997 - Eй, хора, на опашката по разбиране на ситуацията остават още неколцина
24.06.2022 16:51
И Стамат разбира на къде вървят нещата и ви го казва. Разберете, че Русия ще осъществи успешно денацификацията на Украйна и това е за добро.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393569
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168