Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2021 21:35 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 1152 Когато и еволюцията не помага
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 547 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.10.2021 08:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ  N 1152
Когато и еволюцията не помага

image



Когато човек е „червей“ и еволюцията не може да му помогне – това е завинаги! 
Ражда се предател или лакей и промяната е невъзможна да го превърне в истински човек. Това е изключително трудно, ще кажа невъзможно! Обикновено остава такъв и нито семейството, нито училището или обществото са способни да го променят!  От малък, до края на живота му!
Нищо не може да промени генната му характеристика, поведението или интересите му, каквото и да работи, където и да се реализира, той продължава да е най-обикновен … плужек, ласкав и лъскав червей!
Срещали сте такива, нали! 
Разбира се, ежедневно, ежеминутно, дори, ако сте на Луната!
Цървулите са навсякъде, те са вечни и не съществуват земни условия или човешки общества, сред които да не са се внедрили и победили! Те се събират, подбират и избират, за да използват огромния си капацитет и енергията на продажници. Те са навсякъде, а всички, искаме ли или не -  се сблъскваме с тях, дори, да страним, дори, да ги избягваме - те са навред.
И са неизтребими!
*
Описвах ги с въображението си като хлебарки, като въшки или еднодневки мушици -винарки! Рисувах ги като хора, претърпели крах в ежедневието си, принудило ги да променят положителните си човешки качества, като хора без необходимите качества да живеят, като другите живота си, но се уверих, че статутът им на съществуване е органично, генно уязвим за преображение, естествено наложено от човешката среда и отношения, от природните условия и принадлежащите им „качества“!

Но, като че ли, не съм прав!
Те са родени с тези превъзходни качества, крайно необходими за безмозъчните и безгръбначните, за да могат да съществуват или да просто да продължат. Те са непоправими, а гените им - непоклатими и вечни, защото подлецът унаследява подлостта от родители и предшественици! И ги усъвършенства!
*
Замислете се, лекувайте се, дори в домашни условия, защото обществото, отдавна, не се "интересува" от тях, тъй като успешно ги използва! Още повече, че се и управлява от такива!
Вярвам, че сте убедени и в интерес на истината - цялата законодателна, изпълнителна, съдебна и културна власт е съставена, само и единствено, от ваксинирани и имунизирани послушни граждани!
При това положение, днес се отказвам повече да коментирам темата за многообразието на видовете, техните метаморфози и интелектуални преображения, и деликатно се оттеглям като приключвам темата, касаеща здравните грижи за членовете на обществото, обутите, като че ли, завинаги с цървули!

Здравейте извънземни!
мп




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1400658
Постинги: 1722
Коментари: 16
Гласове: 479
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930