Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2021 18:09 - Проф. Дмитрий Еделев: Ковид-19 е биооръжие!
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 2026 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 25.02.2021 18:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

ДНЕС МНЕНИЯ Проф. Дмитрий Еделев: Ковид-19 е биооръжие!

imageОт Admin на 23.02.2021

Вероятността коронавирусът да се е появил от изтичане от лабораторията в Ухан, Китай, е 99,9%. Това заяви известният германският физик Роланд Визендангер пред националната телевизия ZDF онзи ден. Според негови проучвания и анализи и след обсъждане с компетентни колеги от цял свят той е заключил, че най-логичното обяснение за Ковид-19 ситуацията е изтичането на вируса от лабораторията в Ухан чрез нейни служители.

Той е обаче не е първият световноизвестен учен, който защитава версията за изкуствения произход на Ковид-19, оспорвайки изводите на екипа експерти от СЗО, допуснат в Ухан от китайските власти този месец да разследва произхода на вируса.

Още преди година руският професор Дмитрий Еделев зразкри в интервю пред БТА, че вирусът е „пипан”, а в него са смесени два вируса: „Ковид-19 е смес от два вируса – производният вирус – баща ТОРС, който в Китай е убил много хора през 2002-2003 година.” Другият компонент, според него, е ХИВ1.

И отива още по-далече, наричай го биологическо: „Той има всичките признаци на абсолютно биологическо оръжие, при това изключително добро качество биологическо оръжие. Това са: дългият скрит период, бързото предаване, тежкото протичане, огромното количество усложнения, които остават дори след излекуване, и накрая леталния край – висок процент на смъртност…

Британските учени уверяват, че в природата не може да има наведнъж четири белтъка от HIV1. Хайде един белтък би могъл да попадне в новия вирус, но наведнъж да са толкова грамотно и правилно съединени, монтирани и „зашити“ наведнъж четири белтъка от HIV1 – това е невъзможно!“, защитава тезата си той.

Най-голяма тежест в общественото мнение придоби интервю на откривателя на СПИН и носител на Нобелова награда за това проф. Люк Монтание, който в интервю пред френския канал Cnews също бе категоричен, че коронавирусът няма естествен произход, а е разработен в лабораторията в Ухан като смесица между коронавирус и вируса на СПИН. Според него върху новия коронавирус са работили молекулярни биолози, извършили много манипулации с него.

И разказа още, че индийски учени са стигнали до изводи като неговите, но върху тях е оказан натиск да мълчат.

Веднага след Монтание се намеси и тогавашният американски президент Доналд Тръмп. На пресконференция в Белия дом в началото на чай 2020 г. той бе категоричен:  съществуват данни, с които може да се докаже, че опасният коронавирус е бил създаден в китайска лаборатори и то не къде да е, а именно в Института по вирусология в Ухан.

На журналистически въпрос дали е виждал лично тази информация Тръмп два пъти отговори: „Да, видях ги“. Стана ясно, че данните са на разузнавателните служби на САЩ, поради което президентът не може да ги направи обществено достояние.

Родни светила в медицината също заговориха за изкуствения произход на Ковид-19. През октомври м.г. пред Нова телевизя шефът на „Пирогов” проф. Асен Балтов каза: „Това не е прост грип. Виждаме, че той не се поддава на нищо, свързано с вирусологията в момента. За мен това е един „тунингован вирус“, т.е. има някакъв лабораторен принос за създаването му“.

Защото досега всички коронавируси са изчезвали и заразите затихвали от само себе си, обоснова се той. Освен това пълното разминаване на поведението на SARS-CoV-2 с принципите на науката води до извода, че може да е изобретен специално в лаборатория, според проф. Балтов.

Подобно мнение изказа и пулмологът д-р Александър Симидчиев, макар и да се застрахова, че хипотезата не е потвърдена. На него обаче също му е минавала подобна мисъл – че заразата е тръгнала от лаборатория в Ухан.

Тезата за изкуствения произход на Ковид-19 защити два месеца по-късно пред „България он еър” и кардиологът проф. Младен Григоров: „Коронавирусът е изкуствено създаден, а година по-късно не сме мръднали в лечението му. В момента никой не воюва за територия, а за икономика, коронавирусът срива икономиките.”

Някои китайски вирусолози също са работили по версията за изкуствения произход на заразата, който според тях доказали в доклад от 26 страници.

Изследванията им обаче били замразени, а те самите – принудени да напуснат Китай поради заплаха от репресии.

Още много учени от цял свят защитават във времето тезата, че Ковид-19 е лабораторно създаден. Официалната версия обаче на всички световни правителства е за естествения му произход.А и какво ли би станало, ако посочат Китай за виновник за двата милиона и половина смъртни случаи по света към момена и над 110-те милиона заболели?

Източници: БТА, Нова тв, Агенция „Фокус”, bgonair.bg, lenta.ru

Ина Димитрова, специално за Narod.bg




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. radostinalassa - И сега този вирус ще бъде...
25.02.2021 18:30
вкаран с ваксините в хората. А толкова се страхуваха от СПИН.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742465
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031