Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2021 10:08 - Пандемия Страхотен бизнес: Италианската ваксина In Galons 'Talons също! Както и останалите, собственост на GSK
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 570 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.01.2021 10:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Свят

Пандемия Страхотен бизнес: Италианската ваксина In Galons "Talons също! Както и останалите, собственост на GSK От  Фабио Джузепе Карло Каризио  - 15 януари 2021 г.

                 
image   

от Фабио Джузепе Карло Каризио

Оригинална версия на италиански

Ако някой италиански или чуждестранен политик искаше да се възползва от пандемията SARS-Cov-2, вирус, създаден в лабораторията според авторитетни вирусолози и експерти по разузнаването, включително 007 микробиолог от израелската армия , щеше да трябва да спекулира с италианския ваксина от ReiThera.

Сред всичко това е последният в списъка за одобрение на агенциите за наркотици, но гарантира напълно анонимен бизнес, тъй като компанията Лацио, която го е разработила, просто италианско дружество с ограничена отговорност, всъщност се контролира от швейцарско дружество с ограничена отговорност. в който членовете могат да останат скрити по силата на швейцарското частно право.

Случаят беше докладван от Gospa News в неподозирани времена: на 8 юли 2020 г. За нас е чест да знаем, че на 16 ноември 2020 г. тази компания също участва в известната разследваща програма Доклад на националната телевизия RAI3, проведена от Sigfrido Ranucci тест за добавяне на елементи относно връзките между римската хинтерландска компания и скандалния GlaxoSmithKline (GSK), многонационалната ваксина, базирана в Лондон, но всъщност контролирана от повечето американски инвестиционни фондове на лобито на оръжията .

Пишете GSK, но четете Бил Гейтс, тъй като ИТ магнат не само финансира изследванията за разработване на противоотрова срещу Covid-19 на тази корпорация, но той инвестира няколко пъти в същото, за да може да награди изпълнителния директор на GSK Ема Наташа Уолмсли с ролята на неизпълнителен директор на Microsoft Corporation.

Досега интригата между самозвания здравен филантроп и добре познатата Big Pharma вече е известна на онези, които следят Gospa News. По-малко известна е ролята на Бил и Мелинда Гейтс в подкрепа на изследванията на ваксината ReiThera, финансирана от регион Лацио, управляван от Никола Зингарети, секретар на Демократическата партия, който през 2017 г. получи указ на Лорензин от италианския парламент за 12-те задължителни ваксини за възрастни ученици, които позволиха на GlaxoSmithKline да направи осезаемо увеличение на световния оборот благодарение на разширените лаборатории в Тоскана, в региона, който винаги е бил червен феод на ПД, където министър-председателят Матео Ренци натрупа своя политически опит.

Гейтс беше сред основните донори на американската Демократическа партия на администрацията на Обама-Байдън, по време на която се проведоха не само много опасните бактериологични експерименти с вируса на ТОРС, заразени с ХИВ (както вирусологът Люк Монтание и други смятат, че SARS-Cov-2) но финансира пилотен проект за имунизация в Италия, благоприятстван от тогавашния италиански научен посланик в САЩ Раниеро Гера, сега помощник на генералния директор на СЗО Тедрос Адханом Гебрейес, назначен на тази позиция благодарение на „натиска“ на Гейтс.

Защо тогава да се изненадваме, ако номер едно на италианския PD Zingaretti финансира изследване на ваксината ReiThera с няколко милиона евро, от които GSK, както ще видим по-късно, притежава патента за аденовируса на биологичните вектори от 2018 г. насам?

Нека напишем това резюме, преди да се впуснем в подробности, в полза на най-бързите читатели, но преди всичко на войниците от Guardia di Finanza, които, ако решат да извършат някакво разследване по въпроса, ще открият поток от конфликти на интереси, минимално също разкрива Докладът на RAI3. За съжаление, информацията не може да бъде по-задълбочена, тъй като има валутно международно и национално табу и поради това всяка наша възможна неточност трябва да бъде приписана на управляващите, които не предоставят необходимите данни по основен въпрос като общественото здраве .

 

REITHERA, СЪЗДАДЕН ОТ МУЛТИНАЦИОНАЛНИЯ GSK

„Reithera, индиректно контролирана от Маурицио Кортезе и Стефано Колока, заедно с Джамила Луахед и Емануел Ханон, вицепрезиденти на GSK ваксини, разработиха оръжието си срещу коронавируса, създадено в сътрудничество с института„ Спаланцани “и с подкрепата на региона Лацио и Министерството на университета. и изследвания - пише вестник Il Mattino - Продуктът от Лацио е разработен с помощта на технологията за вирусен вектор, но за разлика от други, с които споделя метода, като продукта AstraZeneca, италианските дози са направени, започвайки от аденовирус на горила. Тосканският проект, който използва моноклонални антитела, е продукт на половината път между лек и ваксина и също така използва приноса на Рино Рапуоли, сиенски изследовател, считан за един от водещите експерти в света на ваксините ”.

Първа връзка: Rappuoli е италиански микробиолог, Златен медал за заслуги за обществено здраве през 2005 г. В момента той е научен директор и ръководител на външни изследвания и разработки в GlaxoSmithKline Vaccines в Сиена.

„2021 г. може да бъде годината на първата италианска ваксина срещу вируса Sars-cov2. Резултатите от първата експериментална фаза на GRAdCoV2 бяха представени в понеделник, 4 януари, в института Lazzaro Spallanzani в Рим. „Нека се опитаме да постигнем известна независимост и при доставката на ваксини“, каза специалният комисар Доменико Аркури по време на презентационната пресконференция, потвърждавайки намерението на правителството да влезе в акционерния капитал на италианската компания. Освен това днес Il Messaggero пише, че правителството обмисля да отпусне ресурси от Фонда за възстановяване за по-нататъшни изследвания от компанията “, добавя StartMag .

„На 16 ноември програмата„ Rai Tre “„ Доклад “посвети цял епизод на италианската ваксина. ReiThera е биотехнология, която притежава патента на адновирусния вектор, средство за пренасяне на частицата за имунизиране от Covid. Докладът реконструира цялата история на работната група, довела до основаването на ReiThera - добавя контраинформационната медия - През 2002 г. в лабораториите на IRBM в Помеция, контролирана тогава от мултинационалната Merck, беше сформирана много амбициозна изследователска група които имаха за цел да използват аденовируси на примати за човешки ваксини. Водещи в изследването, довело до откриването на 23 аденовируса, са трима италиански учени: Стефано Колока, Алфредо Никозия и Рикардо Кортезе. Изследователите разбират, че техните изследвания могат да имат отлично развитие и по отношение на производството, те успяват да получат патентните права от Merck и създават отделяне, за да продължат изследванията. През 2005 г. тримата изследователи, специализирани в областта на аденовируса, основават Okairos, италиански srl, но от 2007 г. имотът е в Базел, Швейцария. За продължаване на изследванията Okairos разчита на лабораториите на IRBM, която през 2010 г. е придобита от Pietro Di Lorenzo. Тримата изследователи заедно с Ди Лоренцо създават нова компания, 50%, на име Advent, чието седалище е в лабораториите на Pomezia ”.

 

АНОНИМНИ ШВЕЙЦАРСКИ И ВРАТИ ЗАД ВАКСИНАТА

За по-голяма прецизност трябва да се каже, че днес ReiThera е 100% контролирана от Keires AG, швейцарско дружество с ограничена отговорност със седалище в Базел, което именно по силата на тази корпоративна квалификация, забранена в Италия от 1942 г., може да пази имената на своите акционери в тайна . Всъщност акционерите не могат да бъдат идентифицирани нито от публичните регистри, нито от учредителния акт. Следователно е основателно да се вярва, че той все още се контролира от същия GSK, който го е купил през 2013 г., тъй като няма повече новини за продажба на Keires. Потвържденията за сътрудничеството между ReiThera и GSK всъщност идват от патенти за използването на аденовизури, от експерименти с ваксини и от международни споразумения за научни изследвания.

„Белгийският обект Novasep в Сенефе ще произвежда за Европа активната съставка на бъдещата ваксина срещу коронавируса на фармацевтичната група AstraZeneca, която в момента се разработва в Оксфордския университет. Тази ваксина е сред кандидат ваксините, чието развитие вече е много напреднало. Европейски лидер в производството на вирусни вектори, компанията Novasep откри през 2018 г. нова производствена единица на своята площадка в Сенефе ”, пише белгийският сайт Essenscia, потвърждавайки други интриги, възникнали от изследванията на Gospa News за тампони и ваксини, които определят Белгия като една от любимите нации на Биг Фарма.

„В научния парк Niel в Антверпен, биотехнологичната компания eTheRNA, отделяне на VUB, работи от март върху ваксина срещу коронавируса с международен консорциум от северноамерикански, европейски и евентуално бъдещи партньори. бъдете и китайци. Младата компания, основана през 2013 г., е специализирана в имунотерапията за лечение на тумори и инфекциозни заболявания. Клетките на имунната система се активират, за да откриват и атакуват злокачествени клетки. Тази обещаваща технология също може да бъде ефективна в борбата срещу вирусите ”.

Но съмненията във връзката между международните изследвания на ваксините и самозвания филантроп-спекулант Гейтс бързо се разсейват. «Валонският биотехнологичен Univercells, с фондация„ Бил и Мелинда Гейтс “като инвеститор, е влязъл в стратегическо партньорство със своя колега в италианския сектор ReiThera и германския Leukocare. В рамките на този европейски консорциум те имат за цел съвместно да разработят и произвеждат мащабна ваксина Covid-19, използвайки най-новата технология за производство на ваксини, наскоро разработена от Univercells. Те имат за цел да започнат клинични изпитвания това лято и да започнат производство скоро след това. “

РИТЕРА, АСТРАЗЕНЕКА И ИТАЛИАНСКИ МИНИСТЪР

„Както е известно, коронавирусът е много коварен враг и ние казахме, че ваксината е единственото истинско лекарство. Говорим за най-обещаващата ваксина (от Astra Zeneca), няма абсолютна сигурност. Ваксината е родена в лабораториите в Лондон, в Оксфордския университет. Новината, която е от значение за нас, е, че в тази игра за производство и разпространение на ваксини Италия е главният герой не само защото сме подписали първия договор в тази част на света, но и защото има влияние върху Pomezia, върху Irbm, което е италианска реалност. При изследването на ваксината Италия поема водещата роля “.

Италианският министър на здравеопазването Роберто Сперанца обясни това в средата на юни, когато разговаря с генералните щати, където обяви споразумението с AstraZeneca за 400 милиона дози в ЕС, според италианската прес агенция Ansa.

Министърът обаче внимаваше да не обясни бързото развитие на изследователския център IRBM в Помеция Терме, насърчавано през годините чрез финансиране от губернатора на Лацио, лидер на Демократическата партия, която подкрепяше всички аварийни планове на правителството на Конте. И дори нещо повече, „италианската“ операция за подпомагане на ваксините се поддържаше тихо, което всъщност се контролира от швейцарска компания, създадена на свой ред от GSK в Лондон, която участва по различни артикулирани начини от Бил Гейтс, точно както Pfizer.

„Парите от Фонда за възстановяване за финансиране на италиански ваксини и създаване на предпазен колан за общите нужди и за риска от намаляване на предлагането, както съобщават регионите, поради закъснения. В гънките на италианския план, свързан с ЕС, се използват ресурси, свързани с медицински изследвания, където правителството инвестира директно. По-специално става въпрос за финансиране на Reithera, биотехнологичната компания, която притежава патента на адновирусния вектор, на средствата за предаване на частицата за имунизация от Covid, базирана в Castel Romano ”, пише италианският вестник Messaggero.

„Reithera е изцяло собственост на швейцарската компания Keires AG със седалище в Базел. Партньори на Кийрес - разкри предаването, водено от Сигфридо Ранучи - са Маурицио Кортезе, син на Рикардо, починал през 2017 г., и Стефано Колока, заедно с Джамила Луахед и Емануел Ханон, вицепрезиденти на ваксините GSK. От документите, представени от ReiThera на италианските институции, става ясно, че ваксината се основава на две патентовани технологии, едната е аденовирусът Grad23, другата е метод, базиран на клетки Hek293, но в базата данни под него няма и следа на Рейтера. От договора, предвиден между ReiThera и Lazzaro Spallanzani Institute, става ясно, че всяко право на интелектуална собственост на дадена страна ще остане в пълната собственост на същото. В договора ReiThera се задължава само да съгласува с последващи актове методи за гарантиране на достъп до ваксината, които могат да задоволят националните нужди. Патентът за ваксината е и ще остане в същата компания. Проверките на ReiThera бяха извършени от Invitalia от извънредния комисар Доменико Аркури. В доклада се посочва, че в ReiThera има хора, свързани с мултинационалната компания Glaxo, но учените на компанията отричат ​​”.

КОНТРОЛИРАНАТА от GSK ваксина REITHERA

Проектът за ваксината ReiThera, както беше обяснено от Corriere, започна в понеделник, 24 август, когато първата доза беше инжектирана на първия доброволец. „Започва началната фаза на тестване на кандидата за ваксина срещу Covid, Антонела Фолгори, главен изпълнителен директор на Reithera, разработена от компанията и института Spallanzani, финансиране от Регион Лацио (5 милиона) и Министерството на научните изследвания (3 милиона)“ пише италианският вестник, описвайки приноса на правителството на Zingaretti и CNR.

„Той е проектиран, построен и произведен от италианска компания Reithera, разположена в технопола Castel Romano. Нашият център се откроява с това, че обединява изследователски, лабораторни процеси и производствен цех. Нашата история започва през 2005 г. с млад екип. Първоначално бяхме в Okairos, биотехнологична компания с лаборатории към CEINGE в Неапол, която той основа с IRBM ( институтът на Помеция, който разработва ваксината, изучавана в института Jenner в Оксфорд , изд.), Съвместното предприятие, Advent, посветено на ваксината производство на базата на аденовируси. След това се откъснахме и преоткрихме нов институт “, заяви администраторът на ReiThera, забравяйки обаче да спомене всички„ обвързващи “патенти, създадени с GSK.

„Ваксина от следващо поколение срещу човешки бяс, базирана на единична доза от аденовирусен вектор на шимпанзе, серотип С“ е едно от изследванията, публикувано от изследователите на ReiThera, благодарение на приноса на учените от GSK (Бенджамин Уизъл), както е обяснено от същото изследване.

„Работата, включена в тази публикация, е финансирана от GlaxoSmithKline Biologicals SA по силата на споразумение за сътрудничество между GSK и Keires, компанията майка на Reithera. GSK няма роля в дизайна на проучването, събирането на данни, анализа на данните или подготовката на ръкописа ”, се казва в изследването, което изрично посочва неговото авторство.

Но изследванията върху аденовирусите на горила, от решаващо значение за разработването на ваксината ReiThera, не свършват дотук. Публикационният номер 11202003058U от 29.04.2020 г. се отнася до фармацевтичен патент за „Реплика на аденовирусни компетентни вектори“ - регистриран в цял свят - от GlaxoSmithKline Biologicals Sa (Rixensart, Белгия) благодарение на приноса на изследователите Вирджиния Амендола, Стефано Колока и Алесандра Вители dellla Lazio компания ReiThera. Дори неспециалист като писателя разбира, че това е фундаменталната „основа“ - и следователно доходоносният патент - върху която е разработена ваксината против Covid-19, която не е изненадващо се нуждае от подкрепата на друга мултинационална компания.

„ArcticZymes AS, дъщерно дружество на ArcticZymes Technologies ASA, съобщава, че е сключило споразумение за доставка със специалиста по ваксини ReiThera Srl (Рим, Италия) за доставката на солна активна нуклеаза (SAN-HQ), която да се използва при разработването и производството на новата кандидат-ваксина на ReiThera срещу COVID-19. Очаква се кандидатът за ваксина, основан на технологията за вирусен вектор на ReiThera, да влезе в клинични изпитвания скоро “, пише норвежката компания партньор на 2 юли.

ВСИЧКИ ВАКСИНИ В РЪЦАТА НА ВРАТА

В доклада, публикуван от някои германски медии, се появява колосалната инвестиция, направена от Бил Гейтс в мултинационалната GSK, спонсорирана в изследванията на ваксините благодарение на паралелните проекти на Гави и Чепи, две неправителствени организации, създадени от магната ИТ. Но както подчертахме в предишното проучване на WuhanGates 26, което подчертава финансирането, подкрепено от администрацията на Обама-Байдън за изграждането на SARS супервирус, заразен с ХИВ и следователно подобно на настоящото SARS-Cov-2 според много вирусолози, GSK di фактът контролира и търговския бизнес на американския PFIZER, който с германския BioNTech, финансиран от Gates, разработи първата ваксина против ковид, одобрена в световен мащаб, както беше предсказано на срещата на върха на Европейската комисия на 12 септември 2019 г.

Не само. Току-що разрешената ваксина Moderna в САЩ, Великобритания и Европейския съюз, включително Италия, беше финансирана с милиард долара от Гейтс и произведена от тази мултинационална компания от групата Zakcs, която също контролира израелската компания, на която беше поверена задачата да популяризира изследване на кръвни продукти във връзка с терапията. на хипер-имунната плазма, разработена от професор Джузепе Де Донно и мистериозно изчезнала във въздуха поради политическите намеси на членове на Демократическата партия.

Също така не трябва да се забравя, че GlaxoSmithKline, свързан с италианската фондация Smith Kline, на която д-р Раниеро Гера, настоящ помощник на генералния директор на СЗО, беше причинно-следствен съветник и известен с това, че е включил мултинационалната SmithKline, която се озова в скандала на тагнети към министъра на здравеопазването Франческо Де Лоренцо през 1999 г. също разработва собствена ваксина заедно със Санофи, важен изпълнител на Пентагона, Министерството на отбраната на САЩ.

И накрая, Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс (BMGF) чрез CEPI и GAVI финансира 750 милиона долара за производството и разпространението на 300 милиона дози кандидат-коронавирусна ваксина AZD1222 на AstraZeneca-Oxford. Очакваното глобално предлагане беше 2 милиарда дози, благодарение на факта, че е много по-евтино от Pfizer и Moderna.

Серумът на AstraZeneca все още не е одобрен от Европейската агенция по лекарствата (EMA), докато вече е одобрен от здравната система на Обединеното кралство, където е базирана същата мултинационална компания, и е разработил картел с други Big Pharma в перфектен конфликт на интереси между ваксиналните гиганти , компании за клинични изпитвания и производители на тампони за вирусни изследвания.

„Благодарение на новите средства предлагането на планираните дози на една от най-обещаващите кандидат-ваксини срещу коронавируса SARS-CoV-2, отговорна за инфекцията, наречена COVID-19, е увеличено до 2 милиарда. Включената подготовка е „AZD1222 ″, разработена от учени от института„ Дженър “към Университета в Оксфорд в тясно сътрудничество с колеги от италианската компания Advent-Irbm от Помеция (провинция Рим)“, написа Фенпадж преди месеци.

Междувременно ReiThera започна своите изследвания и експерименти (благодарение на подкрепата на GSK, както видяхме), но Оксфорд го изгори с течение на времето, като се съгласи с AstraZeneca, която след това повери Advent Srl, компания, създадена от ReiThera на GSK, за разпространение в Италия . преплетени с Гейтс, както вече казахме, и IRBM на мениджъра Ди Лоренцо, подкрепен от Регион Лацио по време на две правителства на Демократическата република.

Не трябва да се забравя, че през 2017 г. в Италия беше одобрен пилотният проект за имунизация, който направи 12-те ваксини (очевидно произведени от GSK) задължителни в училищна възраст в пълна хармония с желанията на Гейтс, сред мегадонорите на Американската демократична партия, Обама , Renzi, Gentilon i, които също станаха същите като Zingaretti и правителството на Конте след пандемията.

Какво очаква Guardia di Finanza, за да започне сериозно разследване? Gospa News вече изпълни своя дълг с тези безброй запитвания, събрани в книгата WuhanGates .

Fabio Giuseppe Carlo Carisio
© COPYRIGHT GOSPA NEWS
няма възпроизвеждане без разрешение - Versione originale in Italiano

ОСНОВНИ ИЗТОЧНИЦИ

ВСИЧКИ ИЗТОЧНИЦИ НА ДОКЛАДА ТУК

ГОСПА НОВИНИ - ДОКЛАДИ ЗА WUHAN.GATES

НОВИНИ НА ГОСПА - ДОСИЕ НА КОРОНА ВИРУС

ГОСПА НОВИНИ - ОСИНТНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ

image ПОДРОБНОСТИ ЗА АВТОРА Фабио Джузепе Карло Каризио Директор , Госпа Новини Фабио е директор и редактор на Gospa News; християнски информационен вестник. Фабио Джузепе Карло Каризио, роден на 24/2/1967 г. в Боргосезия, започва работа като репортер, тъй като е бил само на 19 години в алпийската област Валсезия, Пиемонт, родната му област в Италия. След като изучава литература и история в Католическия университет на Свещеното сърце в Милано, той става заместник-директор на местен вестник и специализира в съдебната отчетност. От около 15 години той е кореспондент от Северна Италия за италианските вестници Libero и Il Giornale, също пише важни разкрития за клането в Устика, доклад за масонството и организираната престъпност. С независими разследвания той си сътрудничи с карабинерите и Guardia di Finanza във важни разследвания, които завършват с ареста на предприемачи от Камора или корумпирани политици. През юли 2018 г. той откри, че информационната медия Gospa News се фокусира върху геополитиката, тероризма, Близкия изток и военното разузнаване. Той е кореспондент от Италия за френския новинарски сайт Reseau International. От много години работи за списание Art & Wine като изкуствовед и куратор http://www.art-wine.eu/ https://www.gospanews.net/ redazione@gospanews.net



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 40025757
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31043
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930