Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2020 21:04 - Време на беззаконие. Дума, 01 Декември 2020 автор:Валентин Георгиев
Автор: 1997 Категория: Политика   
Прочетен: 324 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Кой и защо е подслушвал президента при комуникацията между Пламен Бобоков и Радев? Бизнесменът е категоричен: прокуратурата е снела съобщенията не от неговия телефон, който е иззела, а от апарата на държавния глава. А това вече подсказва, че задкулисието напълно е превзело държавата, щом дори президентът е незаконно следен. 

Бобокови вече играят с открити карти и може да им се вярва, защото няма какво да крият. Това е поредно потвърждение, че в България цари пълно беззаконие. Една разгащена прокуратура, която действа по височайша поръчка. Всички под ножа! Големи, малки, средни бизнесмени трябва да се мачкат! И бизнесът им да отиде при правилния човек.

Управлява триумвиратът Борисов-Пеевски-Гешев, твърдят братята. Те, за разлика от други, не са забегнали в Дубай или Белград. Стиска ли му на Борисов да ги съди за клевета, след като разкриха схемите и директно го посочиха като главен организатор? Едва ли. Самият Борисов май също е в безтегловност и държан на каишка. Пред германския ФАЦ той откровено призна за автентичността на снимките с пачките и кюлчетата в спалнята му, а от "самокритиката" всички разбраха, че е пробита националната сигурност на страната. Някой от блюстителите на реда да реагира? И къде е Гешев? 

От няколко седмици насам, а и откакто протестите бяха в апогея си през лятото, Гешев се покри (или го покриха), за да не дразни. Случаят с кюлчетата и серийния номер спокойно може да се проследи и да се докаже коя е въпросната "Мата Хари" и поръчителите, за които Борисов твърди, че го злепоставят. Ето наистина сериозен повод за разследване, но прокуратурата мълчи. Можем да предполагаме, и то със сигурност, че тя и службите отдавна са наясно как стоят нещата, но в "триумвирата" цари взаимна обвързаност, при която всеки крепи другия, защото падне ли единият, ще повлече и останалите. Това е законът на мафията. 

Съдът и правораздаването почти отсъстват, защото до тях не се стига, а делата на държавното обвинение падат едно след друго. Така става и с другата бухалка на властта - КПКОНПИ, която бе сериозно порязана неведнъж. ВКС отмени наложените възбрани за стотици милиони на семейство Арабаджиеви, които също са обект на преследване от хората на Гешев. Но когато нямаш сериозни доказателства, това се случва в крайна сметка. 

В това безвремие и беззаконие, в което живеем, изглежда само Марешки може да ни спаси. И без туй при него всичко има - дори хапчета срещу КОВИД-19. От него разбрахме, че той имал и свой проект за Конституция, но няма да ни го покаже, щото другите партии и президентът щели да му окрадат идеите. Същият този пишман политик първо подкрепи внасянето на проекта на ГЕРБ, без да го е чел, а после не гласува за разглеждането му. Намирате това за пародия? Сигурно е така, но вече какво у нас е нормално. Може би единствено инстинктът на хората да се борят за оцеляване. Друго не остана.

 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 1997
Категория: Политика
Прочетен: 3058745
Постинги: 3519
Коментари: 2407
Гласове: 1312
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930