Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2020 02:11 - Никога коалиция с ГЕРБ, БСП, ДПС и патриотите - КАЗА СЛАВИ
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2243 Коментари: 5 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
НИКОГА КОАЛИЦИЯ С ПАТРИОТИТЕ, БСП, ДПС И ГЕРБ-  КАЗА СЛАВИ





Гласувай:
10



1. zaw12929 - Слави Трифонов води жестока война с ...
18.11.2020 02:14
Слави Трифонов води жестока война с пороците и небивалиците в нашата държава, както и срещу амортизираната политическа класа в България. Започна я от телевизионния екран в началото на 90-те, продължи я с подписката от 2015 и референдума от 2016 година. Продължава я и днес, борейки се за нашите права за справедливост и свобода, изваждайки наяве всички тъмни и неудобни тайни на управляващи, опозиция и медии.

Водейки битка срещу медийното затъмнение, и за да преодолее тежката цензура по отношение изявите на г-н Слави Трифонов, Движение "ДНЕС" стартира нова рубрика "КАКВО КАЗА СЛАВИ“. В нея ще публикуваме всички писма, публикации и изказвания на Слави Трифонов от началото на Националния референдум 2015 година до днес. Така на едно място ще може да види всичко, казано от Слави в похода му за правда и СРЕЩУ СИСТЕМАТА, КОЯТО НИ УБИВА ВИЖТЕ >>>
цитирай
2. zaw12929 - СЛАВИ, НЕ ПЛАШИ ХОРАТА: ПРАВИ СЕ НОВА КОНСТИТУЦИЯ И ТОГАВА ПЪК:
18.11.2020 02:19
. Бойко си кара джипа, министърът на здравеопазването говори неверни неща, парламентарната група на ГЕРБ и ОП приемат закони и правила, в които няма никаква логика и не са в състояние да защитят, предпазят и подпомогнат населението на България. В държавата цари страх и безнадеждност, които се засилват с всеки изминал ден. Така наречените “мерки” се взимат “следварително”, а не с цел да предпазят или да повлияят за в бъдеще.

Знам, че звучи апокалиптично, не знам как се чувствате - само мога да предполагам - но съм брутално вбесен от това, което виждам. Добре – и ще има ваксина, и коронавирусът ще отмине. По един или друг начин сами ще се справим с тази криза. Казвам сами, защото и сега българите се справят сами, въпреки некадърността и глупостта на управляващите.

И после? Кой ще бъде отговорен за целия този хаос и всичко това, което се случва в момента? Кой ще понесе отговорността и ще понесе наказание с цялата сила и строгост на закона и морала? Кой? Каквото и колкото зависи от мен, за да има възмездие, ще направя всичко, ама всичко това да се случи.














цитирай
3. zaw12929 - ГЕРБ връща на чиновниците благина, ...
18.11.2020 02:24
ГЕРБ връща на чиновниците благина, която им отне със скандал през 2012 г. Държавните служители и наетите в администрацията по Кодекса на труда отново ще имат право да получават допълнително възнаграждение за участието си в управлението на държавни и общински фирми и други видове бордове, става ясно от предложения между първо и второ четене на група депутати от ГЕРБ, начело с Менда Стоянова, в пакета данъчни закони за 2021 г.

През 2012 г., след като установи, че редица чиновници взимат заплата, по-висока от неговата, премиерът Бойко Борисов разпореди на подчинените си спешно да върнат бонусите си от участие в бордове от 2009 г. насам. Тогава Борисов обяви например, че като зам.-министър Кирил Ананиев – сегашният министър на финансите, е взел 540 000 лв. бонуси. Впоследствие Ананиев се защити, че изцяло е дарил сумата още преди избухването на скандала. В крайна сметка Борисов събра 603 хиляди лева от върнати бонуси, които раздаде като дарения, а впоследствие забрани със законови промени на висшите и редовите служители в администрацията да получават допълнителни пари за подобна дейност.

Изненадващо, в края на третия мандат депутати от ГЕРБ са внесли поправка в данъчните закони, с която се променя Законът за държавния служител. Според текстовете държавни служители и служители в администрацията на трудов договор могат да участват като представители на държавата в управлението на фирми с държавно или общинско участие в капитала, като и със специално създадени със закон държавни предприятия, като за целта ще получават възнаграждение.

Автор: zaw12929 Категория: Политика Прочетен: 11323485
Постинги: 5302 Коментари: 11805 Гласове: 59928
цитирай
4. zaw12929 - БАЙ БАБО ДА НЕ МЕ СРЕЩА МЕЧКАТА- КАЗАЛ СТОБРАЗИТЕЛНИЯ С ОБСТАНОВКАТА
18.11.2020 02:54
Не давайте място в тялото си за квартета Високо кръвно, Висока захар, Висок холестерол и Високо тегло, за да сте удобен за елиминиране, като БОЛЕН ОТ КОРОНАВИРУС- неудобен обвинител...
Така или иначе- инфаркт или инсулт- резултата все един. Когато са преминали всички етапи, когато е било възможно лечението и няма спасение... остават обвинения. Естествено, другите са виновни, държавата, разбира се! Здравната система е оправданието за незадоволителното ни здраве. За смъртта .... Да, Тази- наложена по време на....И вместо да стане по добре- става все по зле и по чия вина?! Сменят се правителства ( но, след изкаран мандат!, доказателство за стабилизиране на демокрацията) , всяко ново дава все по вече и по вече уж…а нещо побългарено. Докато в чужбина уж същата система прави чудеса у нас прави не оправдани преразходи и… лошо здравеопазване. Ето едно просто сравнение , което хората знаещи правят. Преди , в татово време!( не е носталгия, но, истината не може да се отрича!) като постъпиш в болница, ти правят пълни изследвания и те лекуват, не само за заболяването за което са те приели, а и за всички намерени отклонения, хронични болести, даже и на зъболечение подлагат болния и всичко- без да платиш нито лев. И това споделям,, не защото искам онова време, а защото
СЕГА- НЯМА ЗА ТЕТЕ ЛЕГЛО ДАЖЕ
искам сегашната здравна система да е по добра, като се поправи сбърканото, защото:
Сега те лекуват...Ако си възрастен или те простудяват или ти дават „грешно” лекарство..., ако не сте починали, докато да влезеш в болницата, защото бързата помощ или не идва въобще, или идва с голямо закъснение, после го няма МЕСТО В БОЛНИЦА..... Защото това го изпитах на МЕН ПАЗЕТЕ СЕ ЗДРАВИ
цитирай
5. zaw12929 - Гледайте всичко от УЕБА на едно ...
18.11.2020 02:59
Гледайте всичко от УЕБА на едно място: https://gospodari/

Последвайте Господари на УЕБА:
https://www/gospodari/
https://www/gospodarina...

След като не се бяха виждали повече от 10 години, Слави Трифонов и Маги Халваджиян за първи път се събраха заедно на живо във Фейсбук страницата на „Господарите“.
След LIVE включването Маги Халваджиян отправи няколко допълнителни въпросa към Слави.
Вижте ексклузивното продължение на разговора между тях!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14206905
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68272
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031