Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2009 13:25 - Жертвите на Джугашвили - Руската православна църква
Автор: iliaganchev Категория: Политика   
Прочетен: 1788 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 17.03.2009 13:43


56 години от смъртта на Джугашвили 

Да си спомним за убиеца на социализма в световен мащаб – „другаря” Йосиф Висарионович Джугашвили (Сталин). С мечтата – никога повече сталинизъм! (БЕЗПЛАТЕН УРОК за представители на Автентичната левица) 

През 1938 излезе сталинското творение наречено „Кратък курс по история на ВКП(б)”.

След като Ленин беше унищожил физически църковните архиереи, а Сталин – и храмовете-гордост на руската култура и душевност, ето какво четем в Глава 12 на този „труд” за просветляване  на главите на съветските народи и световното човечество:        

Глава 12. Партията на болшевиките в борбата за завършване на строителството на социалистическото общество и прокарване на новата Конституция  (1935-1937 години) 

. . . . .

        Т.4: Ликвидация на остатъците от бухаринско-троцкистките шпиони, вредители, изменници на родината. Подготовка за изборите за Върховен съвет на СССР. Курс на партията към разгърната вътрешнопартийна демокрация.

. . . . .

"1937 година разкри нови данни за извергите от бухаринско-троцкистката банда. Съдебният процес по делото на Пятаков, Радек и другите, съдебните процеси по делото на Тухачевски, Якир и другите и накрая, съдебният процес по делото на Бухарин, Риков, Крестински, Розенхолц и другите, - всички тези процеси показаха, че бухаринците и троцкистите, оказва се, отдвана вече са представлявали една обща банда от врагове на народа под формата на „дясно-троцкистки блок”.

. . . . .

Съдебните процеси изясниха, че троцкистко-бухаринските изверги, изпълнявайки волята на своите стопани – чуждестранните буржоазни разведки, са си поставяли за цел разрушаването на партията и съветската държава, подриване на отбраната на страната, облекчаване на чуждестранна военна интервенция, подготовка за поражение на Червената армия, разчленяването на СССР, предаване на японците на съветското Приморие, предаване на поляците на съветска Белорусия, предаване на немците на съветска Украйна, унищожаване на завоеванията на работниците и колхозниците, възстановяване на капиталистическото робство в СССР.        

Тези белогвардейски пигмеи, силата на които би могла да се сравни само със силата на нищожна буболечка, видимо са считали себе си – за смях – господари на страната и са си въобразявали, че те наистина могат да раздават и продават Украйна, Белорусия и Приморието.        

Тези белогвардейски буболечки бяха забравили, че стопанин на Съветската страна е Съветският народ, а гоподата риковци, бухаринци, синовиевци, каменевци представляват всичко на всичко – само временно стоящи на служба на държавата, която във всяка минута може да ги изхвърли от своите канцеларии, като ненужни парцали.        

Тези нищожни лакеи на фашистите бяха забравили, че му стига на Съветския народ да мръдне пръста си и о тях да не остане и следа.

         Съветският народ осъди бухаринско-троцкистките изверги на разстрел.        

НКВД приведе присъдата в изпълнение.          

Съветският народ одобри разгрома на бухаринско-троцкистката банда и премина към поредните си дела.

Поредните дела пък се състояха в това, да се подготвят изборите за Върховен съвет на СССР и да се проведат те организирано.”        

Драги приятели, единственото което липсва като завършек на това творение би била мечтата на иначе кротката моя съгражданка Виктория, която тя днес изрази –

Сталин + православна църква = идеал за щастливо общество! 

Тогава краят на т.4 от глава 12 може би щеше да изглежда по следния начин:        

Съветската православна църква благослови това човеколюбиво и богоугодно дело на Партияа и любимия вожд и учител! Амин!” 

Комунистическата партия в Санкт Петербург ще поиска от православната църква да канонизира Йосиф Сталин за светец, ако той спечели допитването за най-велика личност в историята на Русия.

            Съветският диктатор, който е обвинен в избиването на 15 милиона свои сънародници по време на 31-годишното си управление, заема второ място в интернет вота на кампанията.

“Сталин е най-голямата личност в историята на Русия”, обяви комунистическия лидер Сергей Малинкович, който е и инициатор за канонизирането на диктатора.

“В края на XXI век икона със свети Йосиф Сталин ще има във всяка православна църква", убедено заключи Малинкович.




Гласувай:
0



1. анонимен - yhUgibQCyPIq
24.05.2011 21:02
Good point. I hadn't tohuhgt about it quite that way. :)
цитирай
2. анонимен - iPrNxZNA
25.05.2011 13:10
9TGtKD <a href="http://zqgdbrhuwezz.com/">zqgdbrhuwezz</a>
цитирай
3. анонимен - tIzYOFdcOckkNs
25.05.2011 19:40
WWHpz4 , [url=http://xruzkmxfcfew.com/]xruzkmxfcfew[/url], [link=http://yavfujicakcc.com/]yavfujicakcc[/link], http://gszavtjupsby.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: iliaganchev
Категория: Политика
Прочетен: 5331292
Постинги: 4999
Коментари: 877
Гласове: 1356
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930