Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2022 15:39 - В навечерието на края на колективната Европа
Автор: iliaganchev Категория: Новини   
Прочетен: 87 Коментари: 0 Гласове:
0



16.12.2022 - В навечерието на края на колективната Европа

16.12.2022 - Am Vorabend des Endes des kollektiven Europas

            „Нов призрак броди из Европа – призракът на 9-тата санкция!“

            "Ein neues Gespenst geht durch Europa - das Gespenst der 9. Sanktion!"

Родителите на този нов призрак в момента го дорисуват и доконструират. Само помислете, колко сили и енергия похабиха сащците и европейската Бюрокрация, т.е. евроамериканската Бюрокрация, за да прокарат този пакет!

Die Eltern dieses neuen Gespensts bemalen und bauen es gerade. Denken Sie nur daran, wie viel Kraft und Energie von den US- und der europaeischen Buerokratie verschwendet wurde, d.h. die euro-amerikanische Buerokratie, dieses Paket voranzutreiben!

            Нито един от досегашните пакети не е изглеждал така внушителен както този, Деветият. Имаше и съпротивление, но естествено те успяха засега да забетонират това съпротивление. Какво виждаме сега на изхода, като резултат? Все още няколкостотин физически и юридически лица – естествено части от военно-промишленият комплекс на Русия – но те и без това са си под тези санкции. Западняците считат, че ще затруднят Русия, ако не й предоставят например технологии за дроновете. Но те и досега не са предоставяли много. Темата за дроновете е на дневен ред и в руския парламент и пред правителството и вече е налице необходимият прогрес. Без всякакви външни технологии и доставки от Евросъюза!

            Руснаците прекрасно знаят, че такива доставки няма да има, че върху всичко е наложено ветото на сащците, поне в близка перспектива! Това те трябва да си го направят сами. Известно е, че в момента се работи в тази насока; Съветът по национални проекти към президента взе важни решения за укрепването на определени позиции на Русия в посока на високи технологии, в това число и в сферата на информационните технологии в обширен план. Засилва се вниманието към собствен потенциал. Покупки отвън ще продължат, но основното внимание ще се отделя на собствените разработки.

            С действията си американците и европодчинените им само подтикват Русия към прогрес към необходимото! Нещастията помагат на щастието...

            Западниците изчерпаха по същество възможните санкции спрямо Русия. Ефектът, на който те разчираха, се оказа много по-малък. Има и трудности, но руската промишленост работи и постига в последно време определен прогрес.

            Що се отнася за продължаване на действията на САЩ спрямо Китай, те ще си остават – САЩ и подчинените им в Европа ще си умират в сълзи (икономически умирайки), но ще си вървят в този строй, по пътя, който са си възприели. Защото тази война няма да бъде само американска война (става въпрос засега за икономическата война). Това ще бъде ЗАПАДНА ВОЙНА, САЩ ще настройват европейците срещу Китай, така както ги настроиха и срещу Русия. (Простият или страхливият човек бивата настройвани лесно – виж историята на немския народ с Хитлер, тя е показателна за всеки, който може да се учи от горчивата история, ако е поне средно умен!)

            Вярно е, че сега плачат няколко компании, например „Даймлер-Бенц“, „Сименс“ и други подобни, сред тях и някои италиански компании – разбира се, че ще плачат! Но засега те няма къде да се дянат или оплачат!

ЗАЩОТО ЕВРОПА ПРЕКРАТЯВА СВОЕТО ГЕОПОЛИТИЧЕСКО, ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКО И ГЕОИКОНОМИЧЕСКО  СЪЩЕСТВУВАНЕ КАТО ЕДИННА ЕВРОПА...

            Налице са перспективи за оживяване на няколко европейски страни – времето ще покаже! – но тези перспективи днес са все още мъгляви, ако начело на тези страни продължават да стоят американски протежета (ставленики). Така например едва ли някой би нарекъл Макрон „патриотът на Франция“ или Шолц – „голям патриот на Германия“.

            Доста скептични са в момента човеците и относно резултатите за гласуванията в ООН: там Западната машина работи и тя работи „прекрасно“ – и не особено много страни са в състояние да се съпротивляват! Даже и ако искат. Но ето например, интересно е гласуването на предложената от Русия резолюция за борбата против  неонацизма: Страните от Евросъюза и онези, които се групират, гласуваха първия път против, тоест за възраждането на нацизма. С други думи – тук няма сива зона – или ти си, или си против! Конкретно – тези държави, които поддържаха Русия, гласуваха против нацизма, а другите няколко десетки страни, които гласуваха против руската резюлюция – гласуваха за възраждане на нацизма!

Как да се тълкува по друг начин това ???

            Извод: Това е признаване, че днешният курс на европейските съюзници на Вашингтон е курс на поддържане на възраждането на нацизма!!!

            А именно те се занимават в Украйна с предоставяне на оръжие, пари и военна подготовка за киевския режим...

            На тази логика е трудно да се противопоставиш, драги ми приятелю, ако си или глупав, или нахален или просто твърдоглав!!!

            Така че по този основен въпрос приятелство няма – ти или си за, или си против.

            В страни, като Германия например нацизмът е забранен законодателно, а немските представители на международно ниво гласуваха фактически в насока, която помага на възраждането на нацизма. Това е принципиална развръзка.

(Германия е спомената тук само като вид пример – а всъщност цялото гласуване изглежда така: за руската резолюция – 120 страни, против – 50, въздържали се - 10)

            А дали гражданите на тези 50 противници на Русия ще приемат това разбиране на своите държавници – предшественици и близки са воювали срещу фашизма???

            Излиза, че тези 50 страни фактически поддържат, без да им пука, героизацията на фашизма!!!

            При цялата тази международна и вътрешна ситуация на „идеи и действия“ войната върви към разширяване, резултатът от което днес никой от нас не знае изцяло.

            Пропагандата върви навсякъде в познатия й стил (успехи и печалби чрез лъжа), но все отвреме мавреме се усеща и истината или подобието на известна истина:

            Най-близки до истината са сведенията за въоръженията на армиите на основните страни Русия, САЩ и Китай.

            * Известен страх на запад от руските ракети ЯРС, предвидени за изстрелване от подводници.

            * Голям страх на запад от руските ракети САРМАТ (наричани в НАТО САТАНА). Само при тези ракети е налице засега възможност за безпрепятствено достигане на територията примерно на САЩ или Канада не чрез прелитане на Северния полюс, за което САЩ са подготвили известна отбрана, а през Южния полюс, за което САЩ все още нямат пълната готовност за посрещане с летален изход за Сатана.

            * Суперсложната, но генерално ефективна резултатност от страна на Русия е възложена на ракетите ПОСЕЙДОН. Те се използват в случаите, когато трябва чрез супемощен ядрен заряд да се предизвика мощно цунами срещу конкретни вражески на Русия страни с излаз на море или представляващи острови. Тази ракета е предвидена като средство за основно разрушаване на големи територии от основните вражески страни в света, притежаващи съществено количество стратегически ядрени бойни глави и направили опит за изпреварващ ядрен удар.

            Както на САЩ и Англия, така и на киевския режим, е известно, че за цялостен окончателен удар  срещу Украйна при сегашното състояние на въоръжените сили на НАТО са необходими 3 до 4 дни. Това би било ужасяващо за Европа и тя би трябвало да намери изход предварително от такова развитие на военните действия.

            За нормалния европейски гражданин и за неговите приятели в най-малко 100 страни в света няма друг изход.

Европейският гражданин не може да спасява едрия финансов капитал на Европа и Света! Неговата конкретна задача е да спаси своите семейства, деца и внуци и самия себе си! Никой друг вместо него не е в състояние, а и не е длъжен да го спасява!

Алтернативността е или спасяване на Човечеството чрез постепенна, но решителна промяна на обществено-икономическата система, или кротко самоубийство чрез модерна война, осигурена от досегашните научно-технически постижения на най-големите умове на това земно Човечество!. . . . . Амин!

 



Тагове:   свят-война-мир,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliaganchev
Категория: Политика
Прочетен: 5259770
Постинги: 4968
Коментари: 877
Гласове: 1345
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031