Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2020 19:48 - Пенсионираният 3-звезден генерал Макинерни призовава президента Тръмп да се позове на Закона за въстанието, да прекрати дейността на Habeas Corpus, да обяви вое
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 503 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.12.2020 19:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Пенсионираният 3-звезден генерал Макинерни призовава президента Тръмп да се позове на Закона за въстанието, да прекрати дейността на Habeas Corpus, да обяви военно положение и да започне МАСОВИ АРЕСТИ под военна власт

12/01/2020 / От Майк Адамс /

https://www.newstarget.com/2020-12-01-general-mcinerney-calls-for-president-trump-to-invoke-insurrection-act.html

image

Къщата на Бранън от WVWtv.com публикува поредното интервю за бомба с пенсионирания 3-звезден генерал Томас Макинерни, който открито призовава президента Тръмп да признае тежестта на кибернетичната атака срещу Америка, като се позове на Закона за въстанието, като суспендира Habeas Corpus (както направи Линкълн ) и да започне масови арести под военна власт.

Оригиналното, пълно интервю е намерено на тази връзка от WVWtv.com . Публикувахме шестминутно резюме на видеоклиповете по-долу чрез Brighteon.com.

Този призив на генерал Макинърни, висококвалифициран военен ветеран и лоялен патриот, изглежда произтича от осъзнаването, че голяма част от съществуващото правителство е станало измамник и сега се съгласява с враговете на нацията. Губернаторите на щатите са измамници, съдебните съдии са измамници и служителите на държавните избори са се включили умишлено в координирани, изменни фалшифицирани избори, за да постигнат свалянето на изпълнителния лидер, президента Тръмп.

Когато държавните служители изпаднат в измама и не може да се има доверие на съдилищата, президентът може да се позове на военна власт , заедно с масови арести на предателски действащи лица, военни трибунали, които заобикалят системата на гражданските съдилища, и военно отнемане на всички корпорации, които активно работят за подкопават Съединените американски щати. Това очевидно ще включва Big Tech и повечето леви медии, които са били съучастници в фалшифицирането на избори и актовете на журналистически тероризъм, предназначени да вкарат тази нация в отчаяние.

Акценти от това видеоклип на Howse / McInerney

Ето моите собствени акценти от това критично интервю и можете да гледате видеоклипа от шест минути по-долу или да видите пълното интервю на WVWtv.com .

Всички елементи в кавички са директни цитати от McInerney по време на интервюто.

  • Това, което се случи в Америка, беше не просто „измама с гласуване“, а по-скоро „кибервойна“. Това бяха военни действия срещу Америка, използващи оръжия и техники за кибервойна, за да свалят правителството чрез фалшив изборен процес.
  • Макинерни призовава президентът Тръмп да се позове на Закона за въстанието, да прекрати дейността на Habeas Corpus, да обяви военно положение и да разположи военните, за да изземе и обезопаси всички машини за гласуване.
  • Шест до десет държави бяха координирани чрез кибервойна, за да променят резултата от изборите. "Това са предателски действия." Русия, Китай и Иран също бяха замесени, добавяйки към предателството.
  • ФБР и DOJ са напълно ВЪЗДУХ за всичко това, без да вдигат пръст.
  • Крис Кребс от CISA лъжеше, когато твърдеше, че изборите са „перфектни“. Това е „съучастие в предателството“ и Кребс е част от дълбоката държава.
  • Президентът Тръмп трябва да обяви национална извънредна ситуация въз основа на EO от 12 септември 2018 г., която назовава „чужда намеса“ в изборите в САЩ.
  • Тръмп също трябва да се позове на Закона за въстанието. Той трябва да суспендира Habeas Corpus, както Линкълн и FDR са правили по време на война.
  • Демократите, руснаците, китайците и Иран, извършиха явна кибервойна срещу Америка.
  • Президентът трябва „да започне да арестува тези хора веднага, [при] тази национална извънредна ситуация. Бих обявил военно положение. "
  • Длъжностни лица от пет люлеещи се държави бяха ангажирани с „предварително планиране“ на „изменни действия“. Не просто измамно гласуване, но и предателство. "Те се опитаха да отменят това правителство."
  • Крис Милър е на мястото си в Министерството на отбраната, защото „военното действащо задължение ще трябва да потисне [Antifa и BLM]“.
  • Президентът трябва да преустанови заседанието на 14-ти декември в Изборния колеж и откриването на новия конгрес на 6 януари.
  • По изчисления 85 милиона души са гласували за Тръмп.
  • Необходими са военни трибунали, тъй като редовните съдилища не могат да разрешат това.
  • Предателските актьори трябва да бъдат арестувани и обвинени, подложени на военни трибунали. Това е единствената система на правосъдие, която може да функционира без сегашното ниво на корупция.
  • Спиране на встъпването в длъжност, докато тези избори не бъдат напълно разследвани.
  • Ние, хората, изискваме това действие от президента.
  • „Това са последните свободни избори, които ще имаме“, ако не разкрием тази изборна измама. А балотажът на Грузия ще бъде откраднат с помощта на машини за гласуване HAMMER, Scorecard и Dominion.
  • Изборите за балотаж в Грузия трябва да бъдат преустановени до пълното разследване на изборната измама.
  • „Тази корупция не може да бъде приета. Това е предателство и трябва да го проучим задълбочено. "
  • Президентът трябва да подкрепи и защити Конституцията на САЩ срещу всички врагове, чужди и вътрешни. Това са вътрешни врагове. "Както казва Сталин, няма значение кой гласува, а кой брои гласовете."
  • Хората на американската съдебна система не разбират как работи кибервойната. Така че те пропускат истинско разбиране на престъпленията и военните действия, извършени срещу Съединените щати.
  • „Собствеността и ръководството на Fox News са съучастници в предателски акт.“
  • Американските маршали трябваше да изземат всички сървъри на Dominion в деня след изборите и да ги осигурят като съдебно доказателство.
  • Хората, сменили гласовете в машините, трябва да знаят, че ще бъдат преследвани за държавна измяна и може да бъдат изправени пред смъртна присъда.
  • Правителството проследява превръщането на бюлетините в гласове. „Тук идва манипулацията. Ние го проследяваме. Ние разполагаме с тази информация. "

Ето шестминутното видео за преглед. Чувствайте се свободни да публикувате това на друго място:

Brighteon.com/7497ff5e-44b3-44d4-9363-c9fcbea100ba

Ето моят последен подкаст за актуализация на ситуацията, който анализира много от същите проблеми. В момента продуцирам по един от тези подкасти всеки ден и те излизат около 13:00 часа централно време, на Brighteon.com. Ангажирам се да ги произвеждам, докато настоящата изборна ситуация не бъде разрешена.

Brighteon.com/df4e479e-ae5e-4995-90e7-74848980a616

Чуйте всички актуализации на ситуацията от предишни дни в канала Health Ranger Report на Brighteon.com:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Бог да благослови Америка.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739378
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031