Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2018 18:57 - Гласувайте за чистачката за мъж на годината!
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 3623 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 04.04.2018 18:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Чистачката, гонила затворниците: От уплаха нищо не видях

„Стреляха по постовия и аз се развиках защо стрелят по човека. Исках други хора да реагират, да видят. В страха си почти нищо не видях. Казаха ми да се махам. Колата не я видях. От уплаха нищо не видях”, разказа пред Нова тв хигиенистката Христина Александрова, която подгонила двамата бегълци от Софийския затвор.

„Отвориха си вратата. Заплашиха с пистолет този, който е на втори пост. Той го отваря с бутон, защото умира от страх. Те са страхливи! И го видях Пелов как тичаше, вече на бариерата, и му правеше на Ради с ръка знак по-бързо да минава. И просто им виждах гърбовете. И излетя дежурният офицер с още 7-8 човека, но то всичко беше приключено. Пред 11 човека става това нещо”, разказа затворник, свидетел на бягството.

Бегълците още не са намерени, но са задържани техни близки. Сред арестуваните е и синът на Владимир Пелов – 20-годишен младеж. Задържани са и хора от неговото обкръжение.

 

Все още не е ясно дали те имат връзка с бягството, или само се разпитват.
image

      Моля компетентните органи чистачката на Софийския централен затвор да бъде повишена в чин
Андрей Слабаковimage



Гласувай:
3



1. reader - А дотогава – да живей Веселин Маринов и неговият хит „Родната полиция ни пази!“валери станков
04.04.2018 19:06
Точно 24 часа след бягството от Софийския централен затвор на двамата мъже, въоръжени до „зъби“ (?), както твърди т. нар. българска журналистика, с нож и пистолет, ми се иска да попитам защо момиченцата, които водят репортажите по БНР, БНТ, bTv, Nova – и всички възможни кабеларки и радиа, едва ли не с холивудски възторг се подмокрят от кеф и се възнасят до небесата, описвайки тържествения поход на двамата престъпници от килията – до парадния вход на СЦЗ, и то – през 3 кордона от надзиратели, без дори да зададат няколкото, очебийно налагащи се, въпроса:
1. Защо никой от надзирателите в трите обръча от надзиратели не стреля поне веднъж – ей тъй, сватбарската, във въздуха, а всички се направиха на умрели лисици, докато опасните престъпници дефилират към изхода?
2. Защо, скачайки в прословутия сив автомобил – миг преди да офейкат с него, никой не е записал регистрационните номера – и не е стрелял по гумите на автомобила, и как така нито една улична камера, с каквито София е нафрашкана, не е заснела нейния летеж към свободата?
3. Защо трябваше да бъде арестуван синън на единия от бегълците по подоррение в съучастие в организирането на бягството, а не са арестувани – и то, по същата причина, всички бездейни надзиратели в СЦЗ, допуснали невинната въоръжена разходка към свободата на двамцата от снимката?
4. Ще бъде ли направено вътрешно МВР-разследване за съучастие в бягството от страна на служители от СЦЗ, защото за никого не е тайна, че в затвора, освен телефони, наркотици и оръжие, могат да бъдат вкарвани дори проститутки на повикване?

5. Защо директорът на СЦЗ, както и МВР-министърът, вместо да си подадат незабавно оставките и да се скрият в миша дупка от срам, напоително, като на малоумни тъпоидални кретеноиди обясняват на целокупния български народ, че избягалите затворници са изключително умни и много опасни?

Мога до безкрай да продължа списъка с въпросите, но не виждам смисъл, тъй като не виждам кой кой е в българската журналистика – и дали изобщо има такава в BG.
цитирай
2. chykss - и
11.04.2018 15:14
по 1 въпрос..не разбрали че вътре пазачите нямат огнестрелни оръжия не по тяхна вина..този въпрос ти отпада...по 2...ясно е че са го заснели..но явно след излизането от софия някъде ги е чакала втора кола..и този тъп въпрос ти отпада..3 ти е отпаднал по същото като при първия..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073027
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031