Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2014 12:08 - Овчаров превзема БСП в тандем с Пирински, дърпа конците на млади партийни активисти!
Автор: iliaganchev Категория: Новини   
Прочетен: 1000 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Овчаров превзема БСП в тандем с Пирински, дърпа конците на млади партийни активисти!

Станишев минава в кръгова отбрана!

Един от властелините в БСП през последния четвърт век - Румен Овчаров тайно и полека превзема червената партия, научи ПИК от източници на "Позитано" 20.

Побелелият партиен кардинал е заложил на млади лъвове, чрез които иска да разкъса окончателно Сергей Станишев и да захвърли умореното му тяло в Брюксел.

От седмици наред Овчаров е привлякал  в отбора си Желю Бойчев и Калоян Паргов. Тримата вече пускат отровни стрели срещу Сергей и го тласкат към политическото небитие.

Никак не е случайна и сакралната фраза на Румен Овчаров, изречена пред съпартийци: „Мислете за Станишев като за нещо, останало в миналото.“ Думи, които по-скоро подхождат на сициалински дон.

Преди изборите Овчаров търпеливо и толерантно не захапваше Станишев, за да не прояде общественото доверие към соцпартията.

Сега обаче той е на мнение, че решителният момент е настъпил и ще мачка Станишев като валяк.

В същото време Станишев е в състояние на кръгова отбрана. Председателят на БСП, обаче е избрал стратегия да не говори публично срещу вътрешнопартийната си опозиция. Той е отредил тази роля на верните му Корнелия, Мая, Антон и Миков, които не дават и косъм да падне от оредяващата му коса.

Съотношението на силите в партията, обаче се променя с всеки изминал ден и към лагера на Овчаров вече е и друга стара лисица - Георги Пирински. Не е изключено Станишев да бъде бламиран и на следващия пленум на БСП, което да го постави в унизителна ситуация и да го принуди да капитулира от шефския пост в партията.

 

Коментар на анонимен читател:

Нощта на дългите ножове в БСП ще настъпи скоро! След това ще разнасят главата на Станишко на тепсия, а клакьори като Александър Симов, Петър Волгин, Иван Гарелов, Велислава Дърева, Червен Колю, Кънчовците и т.н. и т.н. ще говорят колко е бил вреден за партията, как е изменил на идеите, как е допуснал да свърже БСП с олигарсите.

 

(Източник: http://pik.bg/ексклузивно-в-пик--news192884.html )



Тагове:   бсп-криза,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliaganchev
Категория: Политика
Прочетен: 5336132
Постинги: 4999
Коментари: 877
Гласове: 1356
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930