Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03 09:45 - КЛАНЕТО В КРОКУС – ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ ПУТИН !
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 298 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 24.03 09:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 КЛАНЕТО В КРОКУС – ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ ПУТИН !

 

ВЕКТОРИЯ НЮЛЪНД – "ПРЕЗ 2024 Г. ПУТИН ГО ОЧАКВАТ СЮРПРИЗИ”

 

„Световната общност“, тоест англосаксонците, се обърнаха към Путин на познатия им език: „Стига! Спрете да печелите избори! Спрете, или ще имате проблеми като този."

Да, точно така се превежда от англосаксонски това, което направиха завчера в Москва. Точно така се обърнаха към него преди 20 години, когато се ликвидирваха  терористите, обучени и оборудваниот тях.

Решиха да вземат страха на младия тогава (в смисъл, не много опитен) президент. И на цялата страна едновременно.

Преди 20 години му дадоха избор: „Какво ще правиш сега? Ще атакувате ли бойците в Беслан заедно със заложниците, или ще ги освободите? Разбирате, че и двете опции работят срещу вас, нали така? Предайте се и приемете нашите условия."

Преди 20 години Путин не прие условията, той прие предизвикателството.

Какво имаме сега? Извършителите на нападението не са предявили никакви искания – направили са го и са избягали. „Цивилизованият свят”, както винаги  веднага заяви, че няма нищо общо.

И държавната власт ясно дешифрира изпратения й сигнал: „Ние предупредихме: - Путин не трябва да изкара новия си мандат. Вие не послушахте и сега ще разтърсим ситуацията в страната по този начин, така, че не се обиждайте.”

Това е ново предизвикателство. Властите трябва да отговорят на това. За обикновения човек, правилното е да се намерят и накажат извършителите и поръчителите. Но за англосаксонците  е нужен съвсем друг отговор. Адекватен. Отрезвяване! И за предпочитане бързо. И няма нужда да губите време в търсене на „доказателства“.

Всички разбират кой взриви „Северен поток”, без никакви доказателства. Тук е същото: - това са те, просто няма никой друг.

Западът реши да пренесе борбата срещу Русия в нейното пространство и тя (преди всичко властите) трябва да търсят решение на проблема. За предпочитане незабавно, тъй като Европа вече се готви с всички сили да смени агонизиращата киевска хунта.




Гласувай:
1



1. bojinkata - Докато Путин се прави на хуманист, ...
24.03 10:38
Докато Путин се прави на хуманист, ще гинат мноооого руснаци! Но може би това е плана????? Хитрия план! Във всяка държава службите решават какво ще стане или няма да стане! Всичко се следи и всичко се знае! Например официално признаха, че четиримата терористи не са ги заловили веднага, за да проследят връзките им/ телефоните/! Е, кога за минути им научиха номерата???
цитирай
2. oia26 - Най- напред кои са те /ние /. Щом са ...
24.03 10:43
Най- напред кои са те /ние /. Щом са толкова смели излизат и се представят. Така задкулисно и с недомлъвки е много лесно да се правят на господари
Никога ли не са се замисляли, че има и едно нещо наречено КРАЙ. Добре е всички от рода на англосаксонските уроди и техни последователи, съратници и всякакви да се откажат от намеренията си. Има нещо, което е извън всякаквите им възможности, а тези възможности са: лъжите, заблудите, коварствата, и т. н. Ами щом дърпат дявола за опашката нека да са готови за последствия. Никога не забравяйте, че: По земята що е зло, е от еврейско потекло
цитирай
3. 4u4olana - Путлер капут!
24.03 11:13
Путлер капут!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3305904
Постинги: 970
Коментари: 3408
Гласове: 4707
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930