Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02 17:27 - "ТРИСТАХИЛЯДНА АРМИЯ НА ТРУДА"
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 1301 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 26.02 17:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не мога да си намеря място от погнуса! За какво внасяне на работна ръка ни пелтечат тия шебеци от ПП/ДБ/Герб/ ДПС? Нужна била тристахилядна армия, готова веднага да заеме места на пазара на труда в България, като половината от нея трябвало да бъдат висшисти и среднисти. Ето защо ни стоварват афганистанци и всякаква измет от пандизите на Австрия и Германия! За кръгли олигофрени ли ни имате, бе, шарлатани? Та тия, дето ни ги вкарват сатанистите от ЕС с документираното съгласие на сапунения мехур Денков и цялата ротативка, идвали у нас да бачкат, така ли? Да се влеят в трудовите редици, защото трудът е направил от маймуната човек? И да заемат свободни работни места за висшисти и среднисти, защото са завършили с отличие колежи и университети?

  Чуйте, гадове еничарски! Един ден ще плюем на гробовете ви за това колосално предателство! И поне да си бяхте мълчали, а вие продължавате да бръщолевите колосални слузести лъжи! За цял народ е ясно, че ЕС си дръгне слабините и се очиства от най-отвратителните криминални мигрантски паразити - като ни ги праща да си бием тъпите чутури с тях! Харизва ни ги, за да изнасилват българки, а не германки. Да трепят български, а не австрийски деца. Прочетохме каква огромна част - ако не всички - от тия, дето слизат от самолетите, са осъдени за тежки криминални престъпления в Средна и Западна Европа! Долетяха да излежат присъдите си в български пандели или ще ги пуснете по улиците - като новички, ни лук яли, ни на кауш мирисали? Убедена съм, че ще случи второто - черномръскавите трябва добре да си свършат работата, за която са пратени тук.

    А те довтасаха в България с две мисии - криминална изнасилваческа за разтуха - и основна талибанска - за да ни видят окончателно сметката. 

    Ще се наведеш ли пак, народе български? И това ли издевателство ще преглътнеш? И на тоя ли ужас няма да обърнеш внимание?

    Трябва да спрем на всяка цена лавината от убийци, които идват с неприкритата цел да вдигнат касапски нож над Майка България.

    Триста хилядна армия на труда, а? Нека тая гарга рошава, изрекла пред цялата страна тия позорни думи, подложи себе си и дъщерите си за удоволствието на въпросните труженици! 

    А България е длъжна да опази своите деца!  



Гласувай:
11



1. morskipesni - 300, 000 образовани? Да! Можем да ги имаме в БГ (ЕС)
27.02 17:42
За целта трябва да поканим своите БРАТЯ, русите! Само това! Готово!
цитирай
2. kolevdobri - Нека да уточним понятията.
18.03 16:35
1. Народът ни е станал тарикатски настроен и мързелив. Не му се работи и това е. И не само на него. На цяла Европа не й се работи. Не сме само ние.
2. И на арабите не им се работи - имам предвид ОАЕ, Катар, Кувейт, Саудитите, Оман, Бахрейн...Но там има друга политика - наемат работници, а не си играят на права, социални отговорности и емигрантски глупости. Не дават гражданство, дават работа. И толкова.
3. У нас има "професионални безработни". Не можеш да го накараш да работи и това е. Социализъм в действие. Пак криворазбрана политика.
Ако питат мен, аз съм затова, да се вкарат работници от чужбина. Вече има такива от Украйна, Молдова, Виетнам. Виждал съм узбеки в магазините на една верига за хранителни стоки в София. Ами като няма работници какво да правим? Какво вие предлагате? Но нека да разграничим незаконната миграция от наемането на работници. Нека да приложим примера на ОАЕ, а не практиката, която е приела Европа. Тя търси граждани. Ние трябва да търсим работници. Не можем да си играем на социална държава. Нека да не измисляме топлата вода. Виждаме каква политика прави ОАЕ и копираме буквално. Нищо друго.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 796099
Постинги: 331
Коментари: 1812
Гласове: 1901
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930