Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2022 00:16 - Човечеството като че ли определи Съдния ден
Автор: iliaganchev Категория: История   
Прочетен: 187 Коментари: 0 Гласове:
1



Човечеството като че ли определи Съдния ден

Не съм сигурен, дали това ще бъде например 22.12.2022, но нещата вървят все в тази посока на голям военен конфликт, който вече ще бъде на много по-голяма площ, отколкото площта на сегашната специална военна операция в определени територии от Украйна.

Днес се правят съществени проби за проверка на състоянието на руските въоръжени сили и тяхната готовност за бързи унищожителни действия първо във и около Украйна, а на следващия бърз етап ще бъде обхванато северното земно полукълбо... Първите удари от страна на Русия в този разширен както никога многонационален конфликт ще бъдат най-вероятно по основните бази на САЩ в Западна Европа, от които би могъл да се извърши изпреварващият удар с използване на ядрено, термоядрено и последващо ги вакуумно оръжие. И трите вида основно оръжие няма сега да се създават, тъй като са вече налице в свръхколичества, подкрепени със съответните ракети за бързо достигане на предвидените за унищожаване военни райони на всеки от трите противника.

След като бъдат извършени първите военно-инфраструкторни удари на всяка от трите велики сили, войната няма да продължи дълго време поради известните на всички ни причини.

Tака изглежда единият от песимистичните варианти, към който биха тръгнали само определена категория същества, за които е дал обяснение в своята последна книга преди 30 години единият от 5-та големи немски учени, участвали в Проекта "Уран", атомен физик и философ, ръководител на катедрата по философия на Хамбургския университет.

Той действително може да бъде считан за голям визионер, както относно подобен конфликт, така и за редица други особености, свързани с досегашната световна обществено-икономическа система "Капитализъм", наричана за благозвучие "Свободно пазарно стопанство".

Сложността на обстановката в сегашния момент би трябвало да накара хората да се замислят за един оптимистичен вариант, който отхвърля посочения възможен до тук.

Това изисква за определено време повече мислене и действия и по-малко самоунищожителен егоизъм.

Да изоставим, образно казано, дявола и да тръгнем по пътя на Господ, без връщане назад, както се казва в една чудесна ирландска песен...

Амин!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliaganchev
Категория: Политика
Прочетен: 5260299
Постинги: 4968
Коментари: 877
Гласове: 1345
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031