Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2022 20:04 - Рудолф Щайнер предсказа управлението на Сатаната (Ариман)
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 2006 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.05.2022 20:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Рудолф Щайнер предсказа управлението на Сатаната (Ариман)

22 май 2022 г

image  

Посветеният ясновидец (ясен ясновидец) Рудолф Щайнер (1861-1925) е предвидил „ 
Въплъщението на Сатана на Земята около 2000 г. “ Пророкът може да влезе в нефизическите светове и да види това, което се нарича царството на реалните причини. Можеше да изключи петте си сетива и да види в други реални измерения, често наричани духовни светове или небе.
 
от Пит
(henrymakow.com)
 
Рудолф Щайнер изнесе 6000 лекции и написа 30 книги. Той стартира нехимическа (т.е. безопасна) селскостопанска система, наречена биодинамика и създаде образователна система, която събуди човешкото сърце (емоционална интелигентност), вместо да заобиколи развитието му, което е норма.
Щайнер посочи, че Сатаната, когото той нарече Ариман , да не се бърка с Луцифер, е духът, който вдъхновява умъртвяването на всичко живо, (изкуствено всичко.) Неговата цел да предотврати правилната еволюция на човека.
imageАриман вдъхнови материализма, технологиите, особено електрическите (всички медии използват електричество), които са аспекти на царството на мъртвите минерали. Думата минерал означава малки скали, скалите са безжизнени. Злото е "на живо" изписано обратно, откъдето идва и понятието анти-живот или анти-Христос.

Щайнер нарече Сатана или Ариман главен измамник, същество, което лъже, използва изкривяване на езика, трикове на ума, фалшиви знамена и всякакъв вид измама, за да постигне целите си. Той е интелект на стероидите.
Не е ли времето ни пълно с лъжи, рекламирани от електрическите медии като истина 24/7. Щайнер също каза, че Ариман дори ще вдъхнови ваксина, която ще затрудни хората дори да си помислят, че може да има интелигентна невидима сфера отвъд петте сетива.

 Освен това Щайнер видя, че Сатаната и неговите помощници нашепват в главите на учените от 1800 г. насам. Много учени несъзнателно се подготвяха за първото въплъщение на Сатана в плътско тяло.

Благодарение на своя ослепителен безсърдечен интелект, Сатана ще впечатли, т.е. измами повечето човешки същества, които са били съблазнени да вярват, че ограниченият човешки интелект може да реши всички проблеми, без помощта на Небето. Ариман може дори да се представи като Христос, като спасителят се завърна. Той постига целите си, като разбива цели на възможно най-много объркващи фрагменти или парчета. (ред от хаоса, разделяй и владей) мисли политическа коректност.

 Сегашният ни свят и човешкото тяло са затрупани с вредни химикали, създадени от много горди ограничени човешки интелекти в световните лаборатории. Земята и човешката (от Бога) имунна система се заменят подло от скъпи фармацевтични измислици в селското стопанство, животновъдната и хуманната медицина. Болестта е дяволски добра за повторна работа.

 Химическият бизнес е стартиран от IG Farben в Германия и поет от петролния магнат Рокфелер след войната. По този начин страничните ефекти изобилстват навсякъде. Пандемиите са брилянтен източник на пари за производителите на хапчета, особено когато правителствата реквизират продажби, използвайки пари от данъци и полицейска власт.

Ариман има за цел да заглуши човешкото мислене, ключът към свободата и да предизвика страх навсякъде, парализиращо чувство, така че да превърне всички хора в съвместими роботи. Използват се също безжизнена химическа храна, ваксини от раждането и множество пристрастявания към екрана, които възпрепятстват
развитието на способността за представяне и размисъл върху смислените преживявания на живота.

Чрез учени като Дарвин, Ариман убеди повечето хора на земята, че те са просто еволюирали животни, че съществуването няма вътрешен смисъл, че те са само тяло, че е невъзможно да функционира съзнателно без 5-те сетива и че няма съзнание след това. човешкото физическо тяло умира. Той обръща всичко с главата надолу, т.е. войната е мир, използвайки своя ослепителен впечатляващ интелект. Той просто повтаря лъжите си, докато всички не им се доверят.

imageНеговото въплъщение на земята беше толкова реално за Щайнер, че той посвети целия си живот на описване на това, което видя и преживя в нефизически или духовни измерения, с цел да предпази човечеството от страдание, вид страдание, което сега е навсякъде по тази земя, следствие от лъжи, повтаряни многократно от контролирани от елита правителства и медии. Тялото на Щайнер умря само преди 100 години.
              
„Аз съм винаги с вас, искайте и ще ви бъде дадено“, изрича Христос, едно Божие същество, за което Щайнер каза, че ще се въплъти само веднъж на земята. Въпреки това, той е достъпен за всеки човек, който се стреми да осъществи контакт. „Нека вашето мислене е под въпрос“, предложи Щайнер. Колекцията от „духовното зрение“ на Щайнер се нарича Антропософия. Този цитат е от лекция, озаглавена "зад кулисите на външните събития" , достъпна тук.

 „Постоянните препратки към универсалния Дух, всички приказки за вътрешно, духовно задълбочаване и други подобни, нищо от това не води до никъде. Важното е, че човечеството от настоящето време ще установи реални и конкретни отношения с духовния свят.

 Интимни и проникващи знанието за тези неща е единственото средство, чрез което целите на Духовете на мрака могат да бъдат противодействани. Някои окултни (скрити) братства обаче си поставят задачата да работят точно в обратния смисъл. Те искат да запазят мъдростта изключително в своите собствени тесни кръгове, за да го експлоатират във връзка с жаждата си за власт. Ние живеем в разгара на тази борба."

Но каква надежда има за нас, ако автоматично мислим след години на пълнене на главата чрез принудително образование и 24/7 медии, че не може да съществува такова нещо като духовно измерение, живо с дълбоко мъдри същества. Това означава, че Ариман ще бъде успешен.
  ---- Първи коментар от RF-
Видях тази последна статия, публикувана на вашия сайт, за ваша информация Щайнер е част от конспирацията и не може да му се вярва. https://www.henrymakow.com/ 2022/05/rudolf-steiner -predicted-reign.html

През 1902 г., на 41-годишна възраст, Щайнер, който технически не е теософ , е поставен начело на немската секция на Теософското общество от Ани Безант . Откривайки съвместимост между търсенето на истината и това на теософите, Щайнер приема позицията и при него членството в теософското общество се разширява драстично.
Въпреки че никой не знае точно кога и как Щайнер е влязъл в масонството, през 1906 г. Щайнер става майстор на ложата Mystica Aeterna, част от ордена на Мемфис и Мизраим , който проследява произхода си от Калиостро и великите алхимици от късния ренесанс. Щеше да пише много за масонството, връзката му с мистичните символи на розенкройцерите и цялата езотерична философия. Въпреки че всички масонски ложи в Германия ще бъдат закрити през 1914 г. при избухването на Първата световна война, Щайнер продължава да бъде повлиян от масонството през целия си живот и писания.
https://www. universalfreemasonry.org/en/known-freemasons/rudolf-steiner _ _

„Интимното и проникновено познание за тези неща е единственото средство, чрез което целите на Духовете на мрака могат да бъдат противодействани. Някои окултни (скрити) братства обаче си поставят задачата да работят точно в обратния смисъл. Те искат да запазят мъдрост изключително в техните собствени тесни кръгове, за да я експлоатират във връзка с жаждата си за власт. Ние живеем в разгара на тази борба. "  
BC Отговори-   Хенри, не казвам на хората какво да правят, но ако мога да ви посъветвам да бъдете изключително предпазливи с отрицателни отговори/и около Рудолф Щайнер. Забелязах и наблюдавах с момчетата от йезуити един прекрасен пример Лео Загами, те си правят работа да изхвърлят Щайнер и да влачат името му през пръстта, така да се каже. Ако видите от отговора, този човек изобщо не споменава йезуитите, защото самият той най-вероятно е йезуитски лайно. Те са измамници, агенти за дезинформация и шпиони.

Много съм запознат с работата на Steiners, тъй като тренирах в продължение на много години и се придържах към някои от същите визии. Разбирам работата му много добре не само като го изучавам, но и защото съм практикувал подобни медитативни практики и имам директен опит със същите същества, за които пише. Той е посветил живота си, за да предупреди човечеството за предстоящите предизвикателства и опасности. Той също така е имал изключително изчерпателни визии за Христос Слънце, които са в съответствие с моите. И от моя пряк опит, след като сте изпитали тази интелигентност, никога не можете да я извадите от сърцето си и да служите на тъмните сили. Моля, внимавайте с йезуитските глупости.

  Свързани-   Документални филми за Рудолф Щайнер

Великият сайт за цитати на Рудолф Щайнер----Над 1400 цитата от работата на великия визионер, мислител и реформатор Рудолф Щайнер

https://rudolfsteinerquotes.wordpress.com/2022/05/16/a-devastated-europe-4/

--

В този ранен цикъл от лекции Щайнер отключва с духовен огън и прозрение дълбоките мистерии в Книгата на Откровението. Той показва, че Апокалипсисът на св. Йоан със своя език-картинка може да ни помогне да дешифрираме книгата на съдбата.

https://rsarchive.org/Lectures/GA104/English/APC1958/ApoJon_index.html



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39942448
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930