Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2020 19:34 - Епохалната тайна на Мария Магдалена, Която е последното новоепохално аватарно проявление на Великата Богиня Майка СъДемиург
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3552 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Продължават да се появяват все повече и повече нови автентични документи, потвърждващи по различни независими интердисциплинарни канали и от добросъвестни изследователи тайната за Мария Магдалена, Която е последното аватарно проявление на Българската Велика Богиня Майка Диана преди 2000 години в Тракия пред Българите, за която тайна Тя ви просвещава в Нейния наш общ блог http://bezistena.blog.bg : 

image

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

http://www.youtube.com/watch?v=ICcW2pwhY3M&list=PLa5-aFdApZnKPQBCMyYkiVKGgoZA1pOGS&autoplay=1&loop=1
––––––––––––––––

публикация на Григорий Ватан 
https://www.facebook.com/GrigoriyVatan/posts/2356480724608508

УЧИТЕЛЯТ: 

„…всички единъ по единъ излизатъ и остава само тази жена – „блудницата”. Най-честната, най-благородната, най-искрената душа, която доведоха при Христа, бѣше ТАЗИ „блудница!” (1921.05.12н. Хлѣбътъ и живата енергия.НОЧ.С1947:226) 

Католическата църква обяви, че е повишила статута на Света Мария Магдалена, приравнявайки я на 12-те апостоли на Исус Христос, предаде ДПА. 
Ватиканът ще обяви за църковен празник деня, в който всяка година се чества паметта на светицата (22 юли).
"Това е малка стъпка нагоре в биографичния справочник на религиозните фигури, но огромен скок за признаването на ролята на жените в църквата" - заяви Радио Ватикана. Самият папа Франциск е призовал за промяната на статута на Мария Магдалена, която по думите му е била много обичана от Исус, поясни Ватиканът. 

В българския текст „Евангелие от Мария Магдалина” (1975-1986), публикуван и на руски език в Минск, се казва, че оригиналът на Христовите думи към нея е бил следният: „68 "Иди си тогава с мир, жено, и не греши друг път ДА МИСЛИШ ЧЕ СИ ГРЕШНА!"(16.10.1986г.) 

Романът на Никол Данева „13 рози” стъпва върху предположението, че една надгробна плоча в Археологическия музей в София с името на Мария Магдалина е точно от нейния гроб, в съгласие с твърденията на някои учени, че евангелските събития са се състояли в България. 
Откриването на мощите на Йоан Предтеча около Варна и официалното признание на историците, че те са именно неговите, е едно от доказателствата за това. 

НАСТОЯЩИЯТ ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУКА НЕ СЕ ОБВЪРЗВА С МНЕНИЕТО НА АВТОРИТЕ ОТ ЦИТИРАНИТЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ДОЛУ. 

22.01.2016 10:37 - 

Архиви на Ватикана разкриват любовта между Мария Магдалина и Исус Христос 

Архиви на Ватикана разкриват любовта между Мария Магдалина и Исус Христос. Съдбата на трите им деца била заличена от църквата. 

Блудница или светица е била Мария Магдалина? 
И действително ли е била омъжена за Исус Христос? 
Каква е съдбата на техните деца? 
На тези и още много други въпроси отговаря Лорънс Гарднър в книгата си "Конспирацията срещу Магдалина" (ИК "Хермес"), която ще се появи на българския пазар в началото на февруари в превод на Пенка Стефанова. 

Изследването на Гарднър е повече от скандално. Реакциите, предизвикани от него, нямаше да бъдат толкова противоречиви, ако не бе фактът, че за написването на книгата си авторът е ползвал информация от секретните архиви на Ватикана, както и други апокрифни текстове. 
Така става ясно, че в течение на близо две хилядолетия Църквата е водила своебразна война срещу Мария Магдалина, за да изтрие истинския й образ от историята и да наложи друг, много по-различен от нейната същност. 

Спътницата на Христос е сред най-изобразяваните жени през Средновековието, Ренесанса и периода на модерното изкуство. Но въпреки че пред нея се прекланят десетки художници и скулптори, църковната институция не престава да я заклеймява. В евангелията от Новия завет Мария е представена като спътница на Исус, към която той е питаел силни чувства. 
Официалната доктрина обаче я анатемосва като блудница, която се е разкаяла и заради това придобива статут на светица едва през 1969 г. 
Според изследователя в оригиналните евангелия, преди те да бъдат коригирани през IV в., е представен брачният съюз на Исус с Магдалина, бягството от Юдея и преследването на нейното потомство от няколко римски императори. 

Авторът анализира и въпроса защо голяма част от изображенията на Мария Магдалина не са заимствани от библейски събития (например на борда на кораб, държаща Граал, проповядваща пред събрало се множество, бременна или притиснала в скута си дете). 
Според Гарднър, в Новия завет интимната близост между Мария Магдалина и Исус категорично е прикрита. 
В Евангелието от Филип обаче връзката им е дискутирана съвсем открито: "А съпругата на Спасителя е Мария Магдалина... Христос я обичаше повече от всичките си ученици и често я целуваше по устата. Останалите ученици, виждайки това, му рекоха: "Защо я обичаш повече от всички ни?" 
Спасителят им отговори, казвайки: "Защо не ви обичам като нея?...- Ако някой е в тайнството на брака, той е велик, защото без него не би имало свят. Съществуването на света зависи от човека, а съществуването на човека зависи от брака". 

Не по-малко интересен текст е и Евангелието от Петър. 
Открито е през 1886 г. от френска археологическа експедиция в Кайро в гроба на един монах, който се намирал в древното гробище Акмим (Панополис) в Горен Египет. Подобно на останалите пергаментови книги, листата й са доста натрошени, а много от тях липсват. Въпреки това обаче ръкописът е уникална находка, най-вече със сведенията за една традиция на християните в Анатолия през II в. 
Както и останалите евангелия, и това на Петър разказва историята за разпъването, погребението и възкресението на Исус, но за разлика от тях откроява ролята на Мария Магдалина. В разказа за жените при гроба на Исус Евангелието не споменава майка му или която и да било друга по име - а само че Мария Магдалина "взе приятелките си и отиде в гробницата, където беше положен". 

Документи от Картагенския събор сочат, че Исус я целувал често и я е обичал повече от другите. Наричали я "апостол над апостолите", изключителна ясновидка, която стояла далеч по-високо от другите - жената, която знаела всичко и чието сърце било обърнато повече към Царството небесно, отколкото към сърцата на братята й. 
И най-важното, когато ревнивите апостоли попитали Исус защо я обича повече от другите, той им отвърнал с лекция за значимостта на брака. 
"За имперската църква - пише Гарднър - имало само един начин да потулят тези ръкописи. Епископите трябвало да изфабрикуват нов документ за обществено ползване - стратегически организирана, официална и задължителна книга за Вярата, в която те да не са включени. Така се родил Новият завет." 

В унисон с официалната политика на Църквата в края на II век, Квинт Тертулиан поощрил кампанията срещу жените, заявявайки в "Правилник за църковна дисциплина": 
"На жената не е позволено да говори в църква, нито да кръщава, нито да дава причастие, нито да иска участие в каквито и да било мъжки дела, най-малко църковна служба." 

Така постепенно истинската история за любовта между Магдалина и Исус била заличена, а вместо нея била лансирана друга, много по-удобна за църковната институция. Тази версия била поддържана ревниво през вековете и дори мнозина художници, сред които Ботичели и Леонардо да Винчи, били принуждавани да преправят творбите си, за да не бъдат наказвани за свободомислието си. Така се оказва, че много ог техните шедьоври са били цензурирани. 
Гарднър доказва и тезата, че Леонардо е бил член на розенкройцерите, които са поддържали идеята за истинската история на Мария Магдалина. 
Затова живописецът често я изобразявал в творбите си, включително и в известната си картина "Мадоната на скалите", която днес се намира в Лувъра. 

Освен образа на Магдалина и мисията й на "апостол над апостолите", Лорънс Гарднър анализира и много други аспекти, останали неизвестни до този момент. Той разкрива принадлежността на Исус към царския род на Давид и така напълно разбива мита за бедното семейство, в което се е родил. Гарднър анализира и първите години на християнството, достигането му до Рим, агонията на апостолите Петър и Павел, изкривяването на Христовото учение... 
Проследени са легендите за крал Артур и възникването на рицарските романи. На всички тези изследвания Гарднър е посветил последните 9 години от живота си. 
Още преди да се потопи в тази история, той бе спечелил световна известност с провокативните си заглавия, преведени на повече от 20 езика в Европа и Америка. 
Сред тях са "Кръвната линия на свещения Граал" (което му донася номинация за престижната британска награда "Писател на годината" през 1997 г.), "Изгубените тайни на свещения Кивот", "Царството на властелините на пръстена". 
Темата за потулените архиви предизвика и много други автори, сред които и Дан Браун ("Шифърът на Леонардо"). 

Лорънс Гарднър е член на Обществото на шотландските антиквари, член на Института за нанотехнологии, член на Ордена на тамплиерите на св. Антоний и на Благородния орден на стражата на св. Жермен. Заедно с това, той е генеалог на династията на Стюардите. 
Известен е най-вече като конституционен историк, Лорънс Гарднър е и предпочитан лектор заради невероятната си начетеност и тънко чувство за хумор. 
Непрекъснато пътува и изнася лекции по цял свят. Филмовите права върху книгите му са откупени, и в момента в Холивуд се снима филм с работното заглавие "Изгубената тайна", основаващ се на неговите книги "Конспирацията срещу Магдалина" и "Изгубените тайни на свещения Кивот". 

http://novinar.bg/…/arhivi-na-vatikana-razkrivat-liubovta-m…# 

(този линк не работи, затова ви предлагаме адреса на следния постинг :)

Архиви на Ватикана разкриват любовта между Мария Магдалина и Исус Христос
http://delianaangel.blog.bg/izkustvo/2016/01/22/arhivi-na-vatikana-razkrivat-liubovta-mejdu-mariia-magdalina.1424229


ИСТИНАТА ЗА МАРИЯ МАГДАЛЕНА 
http://allatra.bg/articles/the-truth-about-maria-magdalena/?fbclid=IwAR1g70DEbjbTR_j_b40_X4KWe-zGh26eT7grMifjaCjIt1mUPt0kVgywyko

Човек – звучи гордо! Човекът умее да обича, да се жертва, да проявява най-висшите човешки качества. Надарен е със силата на творчеството. Дадено му е висшето право на избор…

Фридрих Ницше е написал по този повод: „човекът – е струна, опъната между животинското и свръхчовека, струна над пропастта“. Много красиво казано и най-главното – много точно. Та нали, когато преодоляваме своите страхове и мързел, навързвани от съзнанието, когато разширяваме своя мироглед и се ръководим в своите действия от чувствата изникващи от Душата – тогава във всеки от нас започва да се пробужда същността на истинския Човек. И това се отразява върху цялото общество.

За последните години, в преддверието на планетарните природни климатични промени се наблюдава тенденцията на разкриване на множество многовековни тайни и загадки във всички сфери на обществото: науката, религията, историята…

Дойде вече времето човечеството да узнае за много събития и да намери отговорите на много глобални въпроси. 
Истинната история на Мария Магдалена е точно една от тях.

Вече много векове подред повечето хора, без дори да се замислят приемат на доверие, че Мария Магдалена е била каеща се грешница. За това има много причини и любознателния човек винаги ще достигне до истината. По този начин на днешен ден са изгубени и подменени Знанията за истинската роля и значение на съзидателното женско начало и по-конкретно ролята на Мария в историята на Иисус и цялото човечество.

image


Тъкмо това била причината, западната Църква да обяви Мария Магдалена за блудница, която измила нозете на Иисус (Лук. 7:37-38). 
Въпреки това през 1517 година френския учен доминиканец Жак Лефевр дьо Етапл (Jacques Lefиvre d’Йtaples, 1455 – 1536) заявил, че не съществуват доказателства потвърждаващи твърдението на Папа Григорий Велики. 

Интересен е и факта, че в изследването на американския учен Кетрин Людвиг Янсен 

(Katherine Ludwig Jansen – The Making of the Magdalen http://flibusta.is/b/265725/read q
https://rgdn.info/mariya_magdalina_stanovlenie_kulta_srednevekovye) 

относно култа към Мария Магдалена се споменава, че за основа на нейните изследвания се явяват „превъзхождащи всяко въображение ръкописни сборове на проповеди от Ватиканската библиотека!“ 

Излиза, че във Ватикана са се съхранили исторически документи, но информацията в тях не се афишира. Скриването на Истината и разпространението на незнанието от заинтересуваните структури се случва само, защото хората се задоволяват с готовите отговори, които им се предоставят и не се стремят да разберат повече.

Изследванията на учения, описани в труда „Мария Магдалена“, обхващат периода на късното Средновековие. През това време в областите Прованс и Италия почитането на Мария достигнало своя пик. Струва си да се отбележи, че през XX век с изследването на образа на Мария Магдалена, историята на текстовете и разпространението на житието на тази светица се заели учени от най-различни сфери на науката.

В тази група влизат и учения Ханс Хансел (Hans Hansel – Die Maria Magdalena Legende – Eine Quellen-Untersuchg – 1937), Елен Мередит Гарт (Helen Meredith Garth – Saint Mary Magdalene in Mediaeval Literature – 1950), Марджори Мелвернс и др. 
Информацията за тези учени е изключително оскъдна и произведенията им практически е невъзможно да бъдат намерени в интернет, 

което още веднъж доказва факта, че истинните сведения за Мария Магдалена, та дори и откъсъчнани, моментално се покриват. 

Но както се казва – „Няма нищо тайно на този свят, което някога да не е станало явно“.

За да се разберат причините за този широко разпространен култ към Мария Магдалена в дадения период е достатъчно просто да бъдат съпоставени някои исторически факта. Известно е, че термина „Късно средновековие“ се използва за обозначението на историческите събития в периода XIV-XVI векове.

Интересен е и факта, че именно в началото на XIV век бива унищожен ордена на Тамплиерите, в който особено силно се е почитало божественото женско начало в образа на София (Мария, като проводник на силите на Аллата).

Тамплиерите разпространявали Знанията за истинното учение на Иисус, както и съзидателните символи и знаци сред хората.

Днес човечеството също се намира на границата на избора. Та нали Изконните Знания отново са в света и с тяхна помощ хората са способни да създадат единно самоуправляващо се общество. 
Изборът и действията на всеки човек, влизащ в това глобално общество ще повлече след себе си последствия засягащи цялата цивилизация. А в каква посока – това зависи от нашия избор.

Но нека се върнем отново към тамплиерите. Тези всеотдайни хора помагали реално на народите в средновековна европа и успели да повишат значително нивото на живот на обществото. Но най-главното е, че въз основата на чистите Знания те помагали на хората да стъпят на пътя на самостоятелното духовно развитие, тоест това изключвало посредничеството на жреческите структури в отношенията човек – Бог. 
Тези Знания изключвали страха, човека разбирал, че се явява свободна Личност и над него е единствено Бог. 

Периода на активна дейност на тамплиерите е отразен в историята като период на разцвет. След екзекуцията на главата на ордена на тамплиерите – Великият Магистър Жак дьо Моле в петък 13 октомври 1307 година започнала поредица от ужасяващи бедствия обхванали цяла Западна Европа, което довело до гибелта на значителна част от населението (Великият глад 1315-1317г. Черната смърт – епидемията от чума през 1347-1351, различни войни)

Съгласно официалните исторически сведения Мария била родом от град Мигдал-Ел, произлизала от богато семейство, била умна, безкористна, милосърдна и чиста. Мария се отказала доброволно от привилегиите си в богатия род и високото обществено положение, за да постига Учението на Иисус и да Му помага.

Името Мария Магдалена получила от Иисус:

„…В Евангелието от Матей (в глава 16 стих 13-26) се е запазил сюжет, който се формирал на основата на реалната история. 
Само че неин главен герой не бил Петър, а Мария. 
Веднъж Иисус попитал своите ученици, кой според тях е Той. Учениците отговаряли, че е техния Учител. И само Мария, разбирайки, че в този момент въпроса идвал от Неговата Същност, отговорила „Ти – Иисус, Син Божий“. И тогава Иисус и отговорил: „Блажена си ти, Мария, защото не плътта и кръвта ти разкриха това, а Моя Отец, Който е на небесата! И аз ти казвам: ти – си Магдалата на Църквата Моят и вратата адова не ще я преодолее“. 

Именно от тогава започнали да наричат Мария, Магдалена. И това изобщо не е, защото произлизала от град Мигдал-Ел. Просто в арамейския език magdala означава „кула“. 
За посветените хора „Магдалата на Църквата на Иисус“, „Кулата на Шамбала“, „Стълбовете на Вярата“ – са много близки понятия, показващи, че на този човек били доверени знанията на Шамбала. 
В различни времена, сред различните народи, тези хора са били наричани по различен начин, но смисъла от това не се променил. 
Например Древните славяни ги наричали „Вежи“, което означавало „Стълб на Знанието“, същото, както и „Кулите на Шамбала“. Неслучайно дори днес, думата „Вежа“ съхранила сред различните народи в своята етимология такива различни на пръв поглед понятия като „кула“, „знаещ“, „осведомен“.
Така че ако говорим за Мария Магдалена, то тъкмо тя била този най-близък ученик, на когото Иисус не само доверил тайните знания, но и връчил това, което днес хората наричат „Граал“, а всъщност, това е адаптираната формула на Първичния Звук. 
Тъкмо това са тези същите „ключове от Царството Небесно“, за който Иисус казал: „И ще ти дам ключовете от Царството Небесно; и каквото вържеш на земята, ще бъде вързано на небесата, а каквото развържеш на земята, ще бъде развързано на небесата…“

Из книгата на А.Нових, „Сенсей IV“ http://allatra.bg/library/


Ако се върнем към изследването на Кетрин Людвиг Янсен за Мария Магдалена, можем да прочетем следния и извод:

„Съществуват три гностични Евангелия, в които Мария Магдалена играе значителна роля:«Pistis Sophia» и «Евангелие от Мария», за първото се разбрало през XVIII в, а за второто през XIX век, както и «Евангелие от Филип», намерено сред гностичните произведения на Наг Хаммади.

В най-древното от тези съчинения, «Евангелие от Мария» (единственото сред каноническите, апокрифни или гностични Евангелия, в чието заглавие има женско име), Мария Магдалена е в ролята едновременно на пророчица и съвест на апостолите. Тя моли другите ученици да живеят по Божиите закони и разказва за видение, в което Христос я хвали за верността и към християнското учение. Това произведение се явява, както похвала за непреклонната вяра на Мария Магдалена, така и скрит урок за Петър, които не само се отрекъл три пъти за една вечер от Христа, но и сметнал донесената от Мария Магдалена вест за Христовото възкресение за „измислици“.

„Евангелие от Мария“ е преведено на български език и може да бъде свалено свободно от горните два линка. Оригинала датира от II век и е на коптски език

(ето друг линк, който работи: http://adassa.blog.bg/zabavlenie/2012/03/30/evangelie-na-mariia-magdalina.930915)

След съприкосновението си с Първичният Звук – Граала – Мария придобила възможност да помага на много хора в техния духовен път:

„…когато Мария Магдалена започнала масово да се явява на хората, църковните служители трябвало да обяснят някак си това, тъй като смятали Мария Магдалена за блудница, каеща се грешница, за да унизят и окалят нейната памет в очите на своето „паство“

Но тъй като дева Мария продължила да се явява на вярващите хора, било разпространено понятието за дева Мария като майка на Иисус, и почитането и като Богородица, Божия майка. 

Но всичко това е човешко тълкувание, хората обичат да преиначават всичко посвоему. 
И независимо, че наричат Мария Магдалена дева Мария, майката на Иисус, това не променя нищо. 
Помощта на Мария не намалява от това. Целия смисъл се крие в придобитата от нея божествена сила на женското начало…“

Из книгата на А.Нових, „Сенсей IV“ http://allatra.bg/library/

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В описанието на картината на Николай Константинович Рьорих „Трудовете на Богородица“ могат да бъдат забелязани сходни моменти, отразяващи истинната информация за Духовния подвиг на Дева Мария: 

„Разтревожил се Апостол Петър, Райският ключар. Тогава казал на Господ: „Денем и нощем пазя портите, никого не пускам, а на сутринта отново нови хора в Рая“.
И казал Господ: „Хайде Петре да отидем и да видим“. Отишли нощем и гледат: Пресвета Богородица спуснала отвъд стените на Рая Своя белоснежен шал и приема по него някакви души. 
Петър започнал да ревнува и понечил да се намеси, но Господ прошепнал: „Ш-шш! Не пречи!““

По този начин, благодарение на самоотвержеността и неизчерпаемата сила на Любовта, много хора от цял свят до ден-днешен получават Божията помощ чрез чистия Проводник – Мария Магдалена – БогоРодица! 
Духовната помощ, която оказва на страдащите – ето в какво е нейната главна заслуга!

Със своя личен пример Мария Магдалена вдъхновява мнозина да служат на Бога. И именно такива духовни подвизи трябва да бъдат идеала на едно съзидателно общество. Ако искаме да живеем в единение и хармония, подобни примери трябва да се възпитават в младежта, трябва да бъдат достойни за подражание и най-главното, самите ние да се стараем да следваме нейния път! Духовният подвиг на Мария Магдалена предизвиква огромно уважение и поражда вътрешната потребност да се развиваме духовно, да разкриваме красотата на своите Души, а нейната самоотверженост уважение и стремеж да се преумножават Любовта и Добротата към всички хора. Тъкмо това се явява истинския живот: Любовта към Бога и хората и изпълване на всеки миг от нашия живот с тази Любов.

Източник: allatravesti.com

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Отново ще публикуваме съществени пасажи от същата информация, като ще направим анализ на някои възлови моменти от публикацията с наши коментари и ще разсекретим новопостъпилите документи с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546:


УЧИТЕЛЯТ Свети Петър Дънов –
  
който е синът на Свети Васил Левски и е най – великият Духовен просветител на 20 век в света и продължител на първосвещената родова линия на рода Дуло на феноменните генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, от която се роди Спасителят – Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на човечеството и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при екстремален риалити режим през последните 2000 години в генеалогията на 100 поколения от Негови праведни Предци от Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си –– и който Учител прорица в прав текст, че

Българите сме хората, които ще вкараме всички народи по света в рая

и който епичен процес вече сме го започнали и регистрираме и прокламираме във блога ни,

image
той каза за Мария Магдалена, че 
„…всички единъ по единъ излизатъ и остава само тази жена – „блудницата”. 
Най-честната, най-благородната, най-искрената душа, която доведоха при Христа, бѣше ТАЗИ „блудница!” 
(1921.05.12н. Хлѣбътъ и живата енергия.НОЧ.С1947:226) 

Ето какво ни каза в шифър Свети Петър Дънов чрез тази скверна и хулна квалификация за Мария Магдалена – блудница:

МАРИЯ МАГДАЛЕНА Е БЛУДНИЦА=МАРИЯ МАГДАЛЕНА Е БЛУДНИТСА=
МАРИЯ МАГДАЛЕНА е от ДУБЛН ТИ СА=
МАРИЯ МАГДАЛЕНА е от Дубилин на Диана и Иса=
МАРИЯ МАГДАЛЕНА е от Дъбилин на Диана и Иса – 

Мария Магдалена Блудницата носи в това позорящо име епичната трансепохална тайна, че Тя е от град Дъбилин, градът на Исус и Диана, което име е едно от древните имена на Ямбол – първосътворенческия Божи първопрестолен град и постоянно обиталище на Боговете Демиурзи и Божията светейша администрация във Време – пространствения континиум, херметизиран за невежите като Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп.
 
image

А Иса и Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло

И още един свръхсекретен документ за същата първосвещена Божия локация се съдържа в тази култова скверна и хулна квалификация – Мария Магдалена Блудницата, отблъсквала стотици години милиони Българи и крипто – Българи в България, Европа и по целия свят от благодатта да познаят дори официалната Света Мария Магдалена и търсят помощта и закрилата Ѝ ! 
Ето документът, който потвърждава горния документ за местообитанието на Мария Магдалена:

МАРИЯ МАГДАЛЕНА Е БЛУДНИЦА=
МАРИЯ МАГДАЛЕНА е от ДИАНБУЛС=
МАРИЯ МАГДАЛЕНА е от Дианбулис=
МАРИЯ МАГДАЛЕНА е от Дианополис – 

Мария Магдалена Блудницата носи в това позорящо име епичната транспространствена тайна, че Тя е от град Дианополис, градът (полис) на Диана, както и градът (пол) на Диана и Иса, което име е едно от основните култови древни имена на Ямбол –  първосътворенческият първопрестолен Божи град и постоянно обиталище на Боговете Демиурзи и Божията светейша администрация във Време – пространствения континиум на взаимно съвместимите Божии измерения и светове

БЛУДНИЦА=ДИАНБУЛС=Дианобулис=Дианополис=Полис (град) на Диана=Пол (град) на Диана и Иса 

И защото влезнахме в темата за първосвещения Божи град Ямбол, който е засекретен с кода на Свещения шифър за заблуда на невежите да не го познаят, (но и обезпаметените Българи също не го знаят) като елементарната му анаграма Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, ето обстойна информация за множеството Божествени имена и първосвещения статут на Ямбол:

Как предците на съвременните крадци на 500 милиарда евро откраднаха и преместиха преди векове Олимп от Ямбол–родното място на Българските Богове!БЛАГОВЕЩЕНИЕ
http://bezistena.blog.bg/history/2015/04/08/kak-predcite-na-syvremennite-kradci-na-500-miliarda-evro-otk.1352735

и няколко видеофайла, на които в другото измерение (скоро и в нашето!) пише с големи букви в небето кой е истинския Олимп и кой е Ямбол, които небесни документи ги хващат засега само нашите 4HD и 5HD камери, като могат да се видят и със специалните ни всепроникващи мултифункционални очила за лингва – гледане и езикова археология и история:

image

Гледайте това, което другите не могат още да видят:

image

image


–––––

Католическата църква обяви, че е повишила статута на Света Мария Магдалена, приравнявайки я на 12-те апостоли на Исус Христос, предаде ДПА. 
Ватиканът ще обяви за църковен празник деня, в който всяка година се чества паметта на светицата (22 юли).
"Това е малка стъпка нагоре в биографичния справочник на религиозните фигури, но огромен скок за признаването на ролята на жените в църквата" - заяви Радио Ватикана. Самият папа Франциск е призовал за промяната на статута на Мария Магдалена, която по думите му е била много обичана от Исус, поясни Ватиканът. 

А ние декларираме:

– Попе, попе, дето ти викат по католически папа, ако чакаше на тебе Мария Магдалена, Която е Великата Богиня Майка на световете и на човеците, ти и църквата ти, която е изградена върху юдео – византийската псевдо – Исусова анти Българска полицейско –  инквизиционна доктрина Християнство, скрила истината за Българските Богове Демиурзи, и ти да я признавате и приравнявате на някои си –  тогава тебе, че и нас, че и световете, нямаше да ни има никакви!

image

Щял братовчед ни папата (щото и той е от рода ни Дуло) и Ватикана да кажат каква да бъдела Властелинът и Господарят на световете и Родоначалник на Дуло и Кръстница на Ватикана, дето сте се навряли все Нейни изродени потомци в свещено невежие и заблуда коя е Тя!
Де отиваш ти, бе!

ВАТИКАНА=ВАК ТИАНА=Бокиня Диана 

ВАТИКАНА=КАН ВА ТИА=Кан (Жреци) на Богиня Диана 

ЧЕСТВА ПАМЕТ на=на Бог Исуш и Богиня Ват Диана  

В българския текст „Евангелие от Мария Магдалина” (1975-1986), публикуван и на руски език в Минск, се казва, че оригиналът на Христовите думи към нея е бил следният: „68 "Иди си тогава с мир, жено, и не греши друг път ДА МИСЛИШ ЧЕ СИ ГРЕШНА!"(16.10.1986г.) 

–– и поредният уникален документ от еванглието на Мария:

ИДИ СИ ТОГАВА С МИР ЖЕНО=Богиня Матара Диана е Жена на Исус !!! – 

нотариална заверка във брачното свидетелство на Богиня Диана и съпругът Ѝ Исус

Романът на Никол Данева „13 рози”,

13 РОЗИ=ТРИНАДЕСЕТ РОЗИ=Друиди (Жреци) и Царе от Диана и Иса ,

стъпва върху предположението, че една надгробна плоча в Археологическия музей в София с името на Мария Магдалина е точно от нейния гроб, в съгласие с твърденията на някои учени, че евангелските събития са се състояли в България. 
Откриването на мощите на Йоан Предтеча около Варна и официалното признание на историците, че те са именно неговите, е едно от доказателствата за това. 

–– Гроб и надгробна плоча на Мария Магдалена, Която е Безсмъртната и Вечно Жива Велика Богиня Майка Диана от началото на безкрая и до безкрая на безкрая ?!!!
 

22.01.2016 10:37 

Архиви на Ватикана разкриват любовта между Мария Магдалина и Исус Христос. 
Съдбата на трите им деца била заличена от църквата. 

–– за трите новоепохални деца на Исус и Мария Магдалена – Света Синтия и Светите братя – близнаци Павел и Петър, родени в Ямбол съответно през 32 г. и 33 г. сл. Хр., ви просвещаваме във всички наши повече от 1260 статии в блога ни – справка в блога ни с парола "безистена и децата на Исус"

Блудница или светица е била Мария Магдалина? 
И действително ли е била омъжена за Исус Христос? 
Каква е съдбата на техните деца? 
На тези и още много други въпроси отговаря Лорънс Гарднър в книгата си "Конспирацията срещу Магдалина" (ИК "Хермес")

КОНСПИРАЦИЯ от/срещу=от/срещу Кан (Жреци) и Царе на Бог Иса – 

конспирация провеждана от изродените династи от жреческо – царския род Дуло срещу праведните им родственици в продължение вече на 1500 години, отнемайки им законните управленчески позиции

Изследването на Гарднър е повече от скандално. Реакциите, предизвикани от него, нямаше да бъдат толкова противоречиви, ако не бе фактът, че за написването на книгата си авторът е ползвал информация от секретните архиви на Ватикана, както и други апокрифни текстове. 
Така става ясно, че в течение на близо две хилядолетия Църквата е водила своебразна война срещу Мария Магдалина, за да изтрие истинския й образ от историята и да наложи друг, много по-различен от нейната същност. 

Спътницата на Христос е сред най-изобразяваните жени през Средновековието, Ренесанса и периода на модерното изкуство. Но въпреки че пред нея се прекланят десетки художници и скулптори, църковната институция не престава да я заклеймява. В евангелията от Новия завет Мария е представена като спътница на Исус, към която той е питаел силни чувства. 
Официалната доктрина обаче я анатемосва като блудница, която се е разкаяла и заради това придобива статут на светица едва през 1969 г. 

АНАТЕМОСВАНЕ на=на Богиня Ма (Майка) Диана и Иса 

Според изследователя в оригиналните евангелия, преди те да бъдат коригирани през IV в., е представен брачният съюз на Исус с Магдалина, бягството от Юдея и преследването на нейното потомство от няколко римски императори. 

Авторът анализира и въпроса защо голяма част от изображенията на Мария Магдалина не са заимствани от библейски събития (например на борда на кораб, държаща Граал, проповядваща пред събрало се множество, бременна или притиснала в скута си дете). 
Според Гарднър, в Новия завет интимната близост между Мария Магдалина и Исус категорично е прикрита. 

МАРИЯ МАГДАЛЕНА Е БРЕМЕННА=МАРИЯ МАГДАЛЕНА е Богиня Мария 

В Евангелието от Филип обаче връзката им е дискутирана съвсем открито: "А съпругата на Спасителя е Мария Магдалина... Христос я обичаше повече от всичките си ученици и често я целуваше по устата. Останалите ученици, виждайки това, му рекоха: "Защо я обичаш повече от всички ни?" 
Спасителят им отговори, казвайки: "Защо не ви обичам като нея?...- Ако някой е в тайнството на брака, той е велик, защото без него не би имало свят. Съществуването на света зависи от човека, а съществуването на човека зависи от брака". 

И ето какво ни съобщава Исус с този въпрос:

ЗАЩО НЕ ВИ ОБИЧАМ КАТО НЕЯ=Изуш Обича Богиня Майка Диана 

В унисон с официалната политика на Църквата в края на II век, Квинт Тертулиан поощрил кампанията срещу жените, заявявайки в "Правилник за църковна дисциплина": 
"На жената не е позволено да говори в църква, нито да кръщава, нито да дава причастие, нито да иска участие в каквито и да било мъжки дела, най-малко църковна служба." 

КВИНТ ТЕРТУЛИАН=Кан (Жрец) от Рода Дуло на Богиня Диана 

Така постепенно истинската история за любовта между Магдалина и Исус била заличена, а вместо нея била лансирана друга, много по-удобна за църковната институция. Тази версия била поддържана ревниво през вековете и дори мнозина художници, сред които Ботичели и Леонардо да Винчи, били принуждавани да преправят творбите си, за да не бъдат наказвани за свободомислието си. Така се оказва, че много от техните шедьоври са били цензурирани. 
Гарднър доказва и тезата, че Леонардо е бил член на розенкройцерите, които са поддържали идеята за истинската история на Мария Магдалина. 
Затова живописецът често я изобразявал в творбите си, включително и в известната си картина "Мадоната на скалите", която днес се намира в Лувъра. 

–– и това което Гарднър не знаеше е, че Леонардо да Винчи е лидерът и доаенът на Всемирното Бяло Братство и продължител на златната генеалогия на рода Дуло в политичско изгнание по време на турското робство, баща на Нострадамус– 
 
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ=ЛЕОНАРДО ДА ВИНТШИ=Брат от Дуло на Диана и Ешуа 
  

ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ от=ЛЕОНАРДО ДА ВИНТШИ от=от Рода Дуло на Богиня Диана и Ешуа 

И още инфо за Леонардо и Мария Магдалена в 

Защо Извънземните ни разкриват спешно The Secret of Jesus and Mary Magdalene / Тайната на Исус и Мария Магдалена!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/19/zashto-izvynzemnite-ni-razkrivat-the-secret-of-jesus-and-mar.1631740

Според изследователя Гарднър в оригиналните евангелия, преди те да бъдат коригирани през IV в., (по – точно през 6 век след падането на България под първото дълбоко скривано първо византийско робство 518 – 681 ) е представен брачният съюз на Исус с Магдалина, бягството от Юдея и преследването на нейното потомство от няколко римски императори. 
Авторът анализира и въпроса защо голяма част от изображенията на Мария Магдалина не са заимствани от библейски събития (например на борда на кораб, държаща Граал, проповядваща пред събрало се множество, бременна или притиснала в скута си дете). 

–– Тези въпроси и ние не само ги зададохме преди Гарднър, но и отговорихме защо, тъй като знаем това, което той още не знае, че Мария Магдалена роди децата на Исус в Ямбол и те са Света Синтия и близнаците Свети Павел и Свети Петър!

Освен образа на Магдалина и мисията й на "апостол над апостолите", Лорънс Гарднър анализира и много други аспекти, останали неизвестни до този момент. Той разкрива принадлежността на Исус към царския род на Давид и така напълно разбива мита за бедното семейство, в което се е родил. Гарднър анализира и първите години на християнството, достигането му до Рим, агонията на апостолите Петър и Павел, изкривяването на Христовото учение... 
Проследени са легендите за крал Артур и възникването на рицарските романи. На всички тези изследвания Гарднър е посветил последните 9 години от живота си. 
Още преди да се потопи в тази история, той бе спечелил световна известност с провокативните си заглавия, преведени на повече от 20 езика в Европа и Америка. 
Сред тях са "Кръвната линия на свещения Граал" (което му донася номинация за престижната британска награда "Писател на годината" през 1997 г.), "Изгубените тайни на свещения Кивот", "Царството на властелините на пръстена". 
Темата за потулените архиви предизвика и много други автори, сред които и Дан Браун ("Шифърът на Леонардо"). 

КРЪВНАТА ЛИНИЯ НА СВЕЩЕНИЯ ГРААЛ с гените на=
ГРААЛ с гените на Богиня Диана и Исуш Бълкарина 

СВЕШТЕН ГРААЛ с кръвта на=с кръвта на Българи от Диана и Исуш 

Лорънс Гарднър е член на Обществото на шотландските антиквари, член на Института за нанотехнологии, член на Ордена на тамплиерите на св. Антоний и на Благородния орден на стражата на св. Жермен. Заедно с това, той е генеалог на династията на Стюардите. 

Гарднър е член на Благородния орден на стражата на св. Жермен, защото той самият е генетичен потомък на граф Сен Жермен, който е новоепохалния родоначалник на рода Дуло – Павел, синът на Исус и Мария Магдалена, от който род са и Българските династи от клана на Стюардите:

СТЮАРДИ=Друиди от Иса

СТЮАРДИ от рода на=от Рода на Иса и Диана 

И още за Граф Сен Жермен в

Авторът на История славяноБългарска – Граф Сен Жермен, сензационно епохално разкриване на самоличността му лично от него!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/20/avtoryt-na-istoriia-slavianobylgarska-graf-sen-jermen-senzac.1642929


*** 
ИСТИНАТА ЗА МАРИЯ МАГДАЛЕНА 
http://allatra.bg/articles/the-truth-about-maria-magdalena/?fbclid=IwAR1g70DEbjbTR_j_b40_X4KWe-zGh26eT7grMifjaCjIt1mUPt0kVgywyko

Човек – звучи гордо! Човекът умее да обича, да се жертва, да проявява най-висшите човешки качества. Надарен е със силата на творчеството. Дадено му е висшето право на избор…

ЧОВЕК ЗВУЧИ ГОРДО=ЧОВЕК ЗВУТШИ ГОРДО=
ЧОВЕК е от Богиня Диана и Гризтош=
ЧОВЕК е от Богиня Диана и Езуш от Драгия (Тракия)

Дойде вече времето човечеството да узнае за много събития и да намери отговорите на много глобални въпроси. Истинната история на Мария Магдалена е точно една от тях.

Вече много векове подред повечето хора, без дори да се замислят приемат на доверие, че Мария Магдалена е била каеща се грешница. За това има много причини и любознателния човек винаги ще достигне до истината. По този начин на днешен ден са изгубени и подменени Знанията за истинската роля и значение на съзидателното женско начало и по-конкретно ролята на Мария в историята на Иисус и цялото човечество.

image

Интересен е и факта, че в изследването (тук и тук) на американския учен Кетрин Людвиг Янсен 

(Katherine Ludwig Jansen – The Making of the Magdalen http://flibusta.is/b/265725/read q
https://rgdn.info/mariya_magdalina_stanovlenie_kulta_srednevekovye)  

относно култа към Мария Магдалена се споменава, че за основа на нейните изследвания се явяват „превъзхождащи всяко въображение ръкописни сборове на проповеди от Ватиканската библиотека!“

–– Какви са мислите тези "превъзхождащи всяко въображение ръкописни сборове“ и какво пише в тях?
Гледайте и слушайте сега, какво пише в тях в прав текст на Свещения Български сътворенчески Божи език!
Ами пише, че освен, че Мария Магдалена е съпруга на Исус и му е родила три деца, но и че Тя е самата Велика Богиня Майка Диана Съдемиургът, а Христос е самият Господ Бог Отец Демиургът!
И още пише, че Те са Българи и всички старозаветни и новозаветни събития се развиват в Тракия в България, а Българите са техни генетични феноменни потомци и са главните персонажи във всички основни сюжети и сценки на епичната многоепохална драматизация "Българите и човешката цивилизация!
Още пише, че Тракия е Същинският Земен Рай, а Ямбол е истинският Олимп, както те ни документираха по – горе!

И още пише, че Те скоро си идват (по – точно ще се Явят) със цялото си Небесно войнство и Спасителят за епичните събития и процеси на Съдния Ден!

Затова и папата идва в България, като се направи непричьом за истинската цел на мисията му – да се отърка о Свещената Божия Българска земя и енергетика, от която са и неговите предци, и сондира може ли да си купи по някакъв начин с предимство индулгенции от нас!

ИВНДУЛГЕНЦИИ за=ИНДУЛГЕНТСИИ за=за Дуло от Гена на Иса и Диана 

НЕПРИЧЬОМ ЗА=НЕПРИТШЬОМ ЗА=Богиня Матара и Ешуз

Ето и кои са с предимство за Спасение пред Боговете ни:

С ПРЕДИМСТВО са познаващите=са познаващите Богиня Матара Диана и Бог Исус

От същия свещен Божи род е и изследователката  Кетрин Людвиг Янсен:

КЕТРИН ЛЮДВИГ ЯНСЕН=Кан (Жрица) от Дуло на Бог Иса от Трагия
 
Излиза, че във Ватикана са се съхранили исторически документи, но информацията в тях не се афишира. Скриването на Истината и разпространението на незнанието от заинтересуваните структури се случва само, защото хората се задоволяват с готовите отговори, които им се предоставят и не се стремят да разберат повече.

Изследванията на учения, описани в труда „Мария Магдалена“,  обхващат периода на късното Средновековие. През това време в областите Прованс и Италия почитането на Мария достигнало своя пик. Струва си да се отбележи, че през XX век с изследването на образа на Мария Магдалена, историята на текстовете и разпространението на житието на тази светица се заели учени от най-различни сфери на науката.

Информацията за тези учени е изключително оскъдна и произведенията им практически е невъзможно да бъдат намерени в интернет, 

което още веднъж доказва факта, че истинните сведения за Мария Магдалена, та дори и откъслечни, моментално се покриват. 

Но както се казва – „Няма нищо тайно на този свят, което някога да не е станало явно“.

image

Интересен е и факта, че именно в началото на XIV век бива унищожен ордена на Тамплиерите, в който особено силно се е почитало божественото женско начало в образа на София (Мария, като проводник на силите на Аллата).
Тамплиерите разпространявали Знанията за истинното учение на Исус, както и съзидателните символи и знаци сред хората.

СИМВОЛИ за=за Иса от Ямбол

СЪЗИДАТЕЛНИ СИМВОЛИ от/за=СИМВОЛИ от/за Дуло от Исуз и Диана 

ЗНАЦИ за=ЗНАТСИ за=за Диана и Исуз=за Дионисиус – 
синкретизираният херметичен образ на Българските Богове

Периода на активна дейност на тамплиерите е отразен в историята като период на разцвет. След екзекуцията на главата на ордена на тамплиерите – Великият Магистър Жак дьо Моле в петък 13 октомври 1307 година започнала поредица от ужасяващи бедствия обхванали цяла Западна Европа, което довело до гибелта на значителна част от населението (Великият глад 1315-1317г., Черната смърт – епидемията от чума през 1347-1351, различни войни)

Ето жреческото досие на Жак дьо Моле:  

ЖАК ДЬО МОЛЕ=Кан (Жрец) от Дуло на Ежуа и Ма (Мария)

–– кои са тамплиерите вижте в

Мистериите в ордена на тамплиерите и армията на 30 000 Светии – Български жертвени деца
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/28/misteriite-v-ordena-na-tamplierite-i-armiiata-na-30-000-svet.1632754

и в другите ни статии с парола "безистена и тамплиери"

ОРДЕН НА ТАМПЛИЕРИТЕ от потомци на=от потомци на Рода Дуло на Богиня Матара – 

тамплиерите са генетичните потомци на Мария Магдалена, организирани в тайна херметична свръхсекретна военна организация на посветени Българи – Богомили (Катари) от Бялото Братство на Божия род Дуло, за охрана и съхранение на първосвещената генеалогична златна линия на потомците на Исус и Мария Магдалена,  Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от която генеалогия е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов.

Името Мария Магдалена получила от Иисус:

Веднъж Иисус попитал своите ученици, кой според тях е Той. Учениците отговаряли, че е техния Учител. И само Мария, разбирайки, че в този момент въпроса идвал от Неговата Същност, отговорила „Ти – Иисус, Син Божий“. И тогава Иисус и отговорил: „Блажена си ти, Мария, защото не плътта и кръвта ти разкриха това, а Моя Отец, Който е на небесата! И аз ти казвам: ти – си Магдалата на Църквата Моят и вратата адова не ще я преодолее“. 
Именно от тогава започнали да наричат Мария, Магдалена. И това изобщо не е, защото произлизала от град Мигдал-Ел. Просто в арамейския език magdala означава „кула“. 
За посветените хора „Магдалата на Църквата на Иисус“, „Кулата на Шамбала“, „Стълбовете на Вярата“ (Вежи) – са много близки понятия, показващи, че на този човек били доверени знанията на Шамбала. 

– и ето защо Мария е Магдалена:

image

МАГДАЛЕНА=МАКДАЛЕНА=МАК ДАНА ЕЛ=Майка Диана Ел (Змеица)  – 

направете справка в блога за древно – Българската календарна рептилска символика на Боговете Демиурзи с парола "безистена и рептили"

МАГДАЛЕНА=МАКДАЛЕНА=МАЕК ДАЛ=Майка на Дуло 

image

Ето какво пише в култовия титул на Мария Магдалена "Света Мироносица"

МАРИЯ МАГДАЛЕНА е СВЕТА МИРОНОСИЦА=
МАРИЯ МАГДАЛЕНА е СВЕТА МИРОНОСИТСА=
МАРИЯ МАГДАЛЕНА е Богиня Диана Матара (Майка) на Сина на Исус 

Ако се върнем към изследването на Кетрин Людвиг Янсен за Мария Магдалена, можем да прочетем следния и извод:

„Съществуват три гностични Евангелия, в които Мария Магдалена играе значителна роля:«Pistis Sophia» и «Евангелие от Мария», за първото се разбрало през XVIII в, а за второто през XIX век, както и «Евангелие от Филип», намерено сред гностичните произведения на Наг Хаммади.

Знаете от нашите документи, че всички новозаветни канонични и апокрифни документи са съставени от Свети Павел – синът на Исус и Мария Магдалена, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333) и е всички четирима евангелисти.
– справка "безистена и Павел"

еванглие Pistis Sophia от/за=еванглие от/за Сина на Бог Исус и Богиня Диана 

еванглие от ФИЛИП=еванглие от ПИФИЛ=еванглие от Павел

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И сега внимавайте коя е истинската официална Богородица – Истина, в която ви просвещаваме в блога ни: 

„…когато Мария Магдалена започнала масово да се явява на хората, църковните служители трябвало да обяснят някак си това, тъй като смятали Мария Магдалена за блудница, каеща се грешница, за да унизят и окалят нейната памет в очите на своето „паство“

Но тъй като дева Мария продължила да се явява на вярващите хора, било разпространено понятието за дева Мария като майка на Иисус, и почитането и като Богородица, Божия майка. 

Но всичко това е човешко тълкувание, хората обичат да преиначават всичко посвоему. 
И независимо, че наричат Мария Магдалена дева Мария, майката на Иисус, това не променя нищо. 
Помощта на Мария не намалява от това. Целия смисъл се крие в придобитата от нея божествена сила на женското начало…“

Из книгата на А.Нових, „Сенсей IV“ http://allatra.bg/library/

–– в продължение на тази книга и на изнасяне на истината за Истината, ще се качим на следващото ниво на Познанието, което е Божието, и ще документираме, че Мария Магдалена, освен че не е майка на Исус, е преди всичко Великата Богиня Майка , Любимата и Съпругата на Бог Исус Отец Твореца!

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

НИВО НА ПОЗНАНИЕТО за=за Бог Иза и Богиня Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В описанието на картината на Николай Константинович Рьорих „Трудовете на Богородица“ могат да бъдат забелязани сходни моменти, отразяващи истинната информация за Духовния подвиг на Дева Мария: 

„Разтревожил се Апостол Петър, Райският ключар. Тогава казал на Господ: „Денем и нощем пазя портите, никого не пускам, а на сутринта отново нови хора в Рая“. И казал Господ: „Хайде Петре да отидем и да видим“. Отишли нощем и гледат: Пресвета Богородица спуснала отвъд стените на Рая Своя белоснежен шал и приема по него някакви души. 
Петър започнал да ревнува и понечил да се намеси, но Господ прошепнал: „Ш-шш! Не пречи!““

По този начин, благодарение на самоотвержеността и неизчерпаемата сила на Любовта, много хора от цял свят до ден-днешен получават Божията помощ чрез чистия Проводник – Мария Магдалена – БогоРодица! 
Духовната помощ, която оказва на страдащите – ето в какво е нейната главна заслуга!


*** и още веднъж: 

...много хора от цял свят до ден-днешен получават Божията помощ чрез чистия Проводник – Мария Магдалена – истинската Богородица,
Която, прибавяме ние, е Великата Богиня Майка Диана, 

като ви припомняме и други наши фундаментални статии за Нея:

Защо Извънземните ни разкриват спешно The Secret of Jesus and Mary Magdalene / Тайната на Исус и Мария Магдалена!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/19/zashto-izvynzemnite-ni-razkrivat-the-secret-of-jesus-and-mar.1631740

image
 
ТРИ ДЕЦА С КРЪСТ КОТВА И СЪРЦЕ=ТРИ ДЕЦА на Бокиня Диана и Цар Исус от Тракия    

ТРИ ДЕЦА С КРЪСТ КОТВА И ЧЕРВЕНО СЪРЦЕ=
ТРИ ДЕЦА Среци на Бокиня Диана и Чар Бог Исус
ТРИ ДЕЦА Жреци на Бокиня Диана и Цар Бог Исус
ТРИ Жреци  ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Бог Исус  

И отново Извънземните разкриват The Secret of Jesus and Mary Magdalene с техния син Кан Авитохол (33 – 333) и меровингвия принц Сихипер, който е Кан Исперих
http://bezistena.blog.bg/history/2018/11/03/i-otnovo-izvynzemnite-razkrivat-the-secret-of-jesus-and-mary.1633804

– и пасажи от постинга:

image
 
Семейна идилия: щастливите Татко Исус и Майка Мария, каката Синтия и къпаният Павелчо.
Петърчо не се вижда, защото още го къпи дойката...

СЕМЕЙНА ИДИЛИЯ на рода=на рода Дуло на Иса и Ма (Мария)

image
– А, ето го и Петърчо зад батко му в ръцете на Мама Мария Магдалена, вече изкъпан, като две капки вода лика и прилика с батко си Павелчо, и каката Синтия, благославяна от Татко ѝ

...И когато влезете в който и да е Български Православен християнски храм, прекръстете се с преклонена глава и смирена Душа с благоговение на входа, 

СМИРЕНА ДУША от=от Исуш и Матара ,

запалете свещички на Господ Бог Отец ни Исус и Света Богородица, застанете пред задължителната за всеки Божи храм и дом картина на Тайната вечеря на иконостаса над вратата за Олтаря или пред култовата икона Достойно есть с тайното послание, че на иконата е Мария Магдалена и някое от трите Нейни новоепохални деца 

image

или която и да е икона на Богородица с дете в ръцете, и ги запитайте директно, вярно ли е това, което ние ви просвещаваме, че Господ Бог Исус Христос е Богът Отец Творец и Демиург, а Света Богородица е Великата Богиня Майка Диана и Мария Магдалена и Кои са Те Истинските?

––––

След като Света Богородица не е майка на Исус, а е Мария Магдалена, то тогава всички чудеса, които Света Богородица твореше и твори по света – чудесата във Лурд, Фатима, Меджугорие, Египет, и постоянните ѝ явявания по целия свят, са дело на Мария Магдалена, Която е Великата Богиня Майка Диана, и тогава всичко си идва по местата и става понятно как така една "смъртна жена" може да върши такива вселенски чудеса и свръхестествени дела от категорията на Божествените! 

СМЪРТНА ЖЕНА=Диана Мария е ЖЕНА на Иса=Матера е ЖЕНА на Иса  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Затова сега след тази разсекретена информация, поднесена с помощта на независими активирани генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от целия свят, всички все крипто – Българи и Българки от Дуло, просвещавайте се още по – усърдно от нашия блог и ревностно търсете Истината в нашите документи! 
Защото времето вече свършва и Българските Богове Демиурзи скоро ще се Явят за Съдния Ден за всички нас! 

ЗАЩОТО ВРЕМЕТО е на=на Изуш и Богиня Матара 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и лично Исус и Мария, и Спасителят с тях и нас!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни! 








Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
22.07.2020 19:35

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674565
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!