Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2022 08:49 - Висока регистрирана смъртност в страни, категоризирани като „Шампиони на ваксините Covid-19“. Ваксинираните страдат от повишен риск от смъртност
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1044 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.01.2022 08:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Висока регистрирана смъртност в страни, категоризирани като „Шампиони на ваксините Covid-19“. Ваксинираните страдат от повишен риск от смъртност Данни за смъртността в най-ваксинираните страни. Увеличени хоспитализации на ваксинираните

От Жерар Делепин Глобални изследвания, 11 януари 2022 г

image

Публикувано за първи път на 30 септември 2021 г

От началото на здравната криза френското правителство твърди, че ранното лечение е неефективно. Той наложи големи ограничения на нашите свободи, по-специално на лекарските рецепти,[1]

Той също така обеща, че ваксинацията ще постигне колективен имунитет, край на кризата и връщане към нормалния живот.

Но провалът за 18 месеца на тази така наречена „здравна стратегия“, основана на фалшиви симулации, безброй лъжи, неизпълнени обещания, както и кампанията на пропагандата и страха, стана непоносима.

От своя страна това е последвано от изнудване за съгласие за ваксиниране, чрез откровено изнудване, като същевременно се ограничават свободите ни да се движим и общуваме, правото ни да работим и да се занимаваме с развлекателни дейности. 

Ефективни ли са сегашните ваксини, които искат да ни наложат?

Могат ли да доведат до колективен имунитет или това е само мит? За да отговорим на този въпрос, ще направим текущата санитарна оценка на най-ваксинираните страни според данните, предоставени от Световната здравна организация и кривите на OurWorldinData . (От началото на ваксината през декември 2020 г. до 15 септември 2021 г.)

Рекордна смъртност в Гибралтар, шампион на инжекциите на Astra Zeneca

Гибралтар (34 000 жители) започна ваксинация през декември 2020 г., когато здравната агенция преброи само 1040 потвърдени случая и 5 смъртни случая, приписани на covid19 в тази страна. След много всеобхватен ваксинационен блиц, достигащ 115% покритие (ваксинацията беше разширена до много испански посетители), броят на новите инфекции се увеличи пет пъти (до 5314) и броят на смъртните случаи се увеличи 19 пъти. Броят на починалите се е увеличил 19 пъти, достигайки 97, т.е. 2853 смъртни случая на милион жители, което е един от европейските рекорди за смъртност . Но отговорните за ваксинацията отричат ​​каквато и да е причинно-следствена връзка, без да предложат друга правдоподобна етиология. И след няколко месеца спокойствие, епидемията се възобнови, потвърждавайки, че 115% ваксиниране не предпазва от болестта .

image

Малта: 84% покритие с ваксини, но също толкова неефективно

Малта е един от европейските шампиони по псевдоваксини: на този остров с 500 000 жители са приложени близо 800 000 дози, което осигурява покритие с ваксини от близо 84% със закъснение от около 6 месеца.

Но от началото на юли 2021 г. епидемията започна отново и сериозните (фатални) форми се увеличават, което принуждава властите да признаят, че ваксинацията не защитава населението и да наложат ограничения.

image
И тук повторението на епидемията по отношение на случаите и смъртността доказва, че високият процент на ваксинация не защитава населението .

В Исландия хората вече не вярват в стадния имунитет

В тази малка страна с 360 000 жители повече от 80% са първично ваксинирани и 75% имат пълен цикъл на ваксинация. Но до средата на юли 2021 г. новите ежедневни инфекции се увеличиха от около 10 на около 120, преди да се стабилизират със скорост, по-висока от периода преди ваксинацията. Този внезапен рецидив убеди главния епидемиолог в невъзможността да се получи колективен имунитет чрез ваксинация. „Това е мит“, заяви той публично.

image
Белгия: рецидив на заболяването въпреки ваксинацията

Тенденции в смъртността и заболеваемостта в най-ваксинираните страни: двадесет и един доказани факта

В Белгия близо 75% от населението е първично ваксинирано. И 65% от населението има пълен цикъл на ваксинация. Въпреки това, от края на юни 2021 г. броят на новите ежедневни инфекции нарасна от по-малко от 500 на почти 2000. Както RTBF признава, в лицето на варианта Delta, текущата ваксинация далеч не е достатъчна за защита на населението.

Сингапур изоставя надеждата за „нула Covid“ чрез ваксини

Тази малка страна също е силно ваксинирана и близо 80% от населението е получило поне една доза. Но от 20 август 2021 г. тя трябваше да се сблъска с експоненциално възобновяване на епидемията с увеличение на случаите от около десет през юни до повече от 150 в края на юли и 1246 случая на 24 септември.

image

Това неконтролирано повторение на болестта въпреки ваксинацията доведе до изоставяне на стратегията за унищожаване на вируса за модел на „живот с вируса“, ​​като се опитва да лекува болестта „като грип “.

В Обединеното кралство: тревожен ръст на инфекциите

Обединеното кралство е европейският шампион по ваксинация с Astra Zeneca, като повече от 70% от населението е ваксинирано за първи път и 59% с пълна схема за ваксинация. Този висок процент на „ваксиниране“ не предотврати експлозия на случаите в началото на лятото с до 60 000 нови случая на ден до средата на юли.

Изправен пред това значително възобновяване на епидемията въпреки ваксинацията, Андрю Полард, представител на Оксфордската група за ваксини, призна пред парламента: „ колективният имунитет чрез ваксинация е мит “.

image

Това възобновяване на инфекциите е придружено от възобновяване на хоспитализации, тежки случаи и смъртни случаи. Според официалния доклад от август[2] смъртните случаи са по-чести сред напълно ваксинирани пациенти (679), отколкото сред неваксинирани пациенти (390), като по този начин жестоко отричат ​​надеждите за защитен ефект на ваксината върху смъртността.

След премахването на последните санитарни ограничения епидемията намаля до ниво под 30 000 случая на ден, докато в началото на юли симулациите на covid специалисти прогнозираха до 100 000 нови случая на ден, ако се премахнат санитарните мерки.

Израел: очевидно бедствие след ваксинация, отречено от официални лица

Израел, шампион на инжектирането на Pfizer, някога навсякъде цитиран като пример за ефективност, сега е строго напомнен за реалността и сега е моделът на провал на ваксината.

70% от населението е първично ваксинирано, а близо 90% от рисковите имат пълен цикъл на ваксинация. Но епидемията се възстанови по-силно от всякога от края на юни и повече от 11 000 нови случая бяха регистрирани за 1 ден (14 септември 2021 г.), надминавайки пиковете, наблюдавани през януари 2021 г. по време на епидемията след първите инжекции на Pfizer с близо 50% .

image

Това възобновяване на епидемията, въпреки инжекциите на Pfizer, е придружено от увеличаване на хоспитализациите, където ваксинираните представляват по-голямата част от хоспитализираните .

imageВаксинацията не предпазва от тежки форми на заболяването или от смърт.

image
Край на юли: 71% от 118-те тежко болни израелци (сериозни, критични) бяха напълно ваксинирани!

Този дял на ваксинираните сериозно болни хора е много по-висок от дела на напълно ваксинираните хора: 61%. Да се ​​твърди, че ваксината предпазва от сериозни форми на заболяването, както неблагоразумно заяви израелският министър на здравеопазването, е грешка (или дезинформация?).

За да не признае грешките си, израелското правителство продължава да отрича този очевиден провал и продължава да предлага само ваксинация като решение. Колко още смъртни случая ще са необходими, преди да последва примера на Индия или Япония и накрая да приеме ранно лечение?

Заключения

Сегашните псевдо ваксини не са достатъчно ефективни . Те не предотвратяват повторение на епидемията, нито хоспитализация, нито тежки форми, нито смърт. В Израел и Великобритания, които уточняват ваксиналния статус на жертвите, ваксинираните страдат от повишен риск от смъртност в сравнение с неваксинираните .

Преследването на политика само за ваксини води до смъртоносна безизходица , докато страните, които официално препоръчват ранно лечение (Индия) или позволяват на лекарите си да го предписват (Япония, Корея), се справят много по-добре.

image

Какво чакат нашите здравни власти, за да спрат да вярват в фалшивите симулации , извършвани от епидемиолози, които са твърде тясно свързани с компаниите за ваксини, да разгледат доказаните факти и да прекъснат своята измамна и вредна кампания за ваксиниране и да препоръчат ранно лечение ?

Продължаването на забраната за ранно лечение от лекуващи лекари води до загуба на шансове за много пациенти и пряко ангажира отговорността на правителството и особено на министъра на здравеопазването.

Д-р Жерар Делепин е онколог и статистик

Преведено от френски от Global Research.

Бележки

[1] За първи път от 2500 години...

[2] Загрижени варианти на SARS-CoV-2 и варианти, които се разследват в Англия Технически брифинг 21
Публикуван август 2021 г. Public Health England Gateway number: GOV 9374 20 август 2021 г.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39960416
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31041
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930