Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2020 19:55 - Хуманизмът на знаменитостите Covid-19 - Шон Пен и великото нулиране, финансиран от Бил Гейтс и фондация Клинтън
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 838 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 05.12.2020 20:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Хуманизмът на знаменитостите Covid-19 - Шон Пен и великото нулиране, финансиран от Бил Гейтс и фондация Клинтън

На 12 ноември 2020 г. в Daily Mail се появи статия за трима могъщи мъже, споделящи плажна почивка: Джак Дорси от Twitter, холивудският Шон Пен и затворническият израелски милиардер Виви Нево. Историята се изплъзна под радара, почти незабелязана от публиката, заловена в противоречието Covid-19, което продължава да обхваща планетата. Въпреки това, връзките между тези три елитни влиятелни лица си струва да се разгледат отблизо, особено по отношение на тяхната комбинирана роля в популяризирането на разказите на транснационалната корпоратокрация Covid-19.

imageОТ ВАНЕСА БИЙЛИ 27 НОЕМВРИ 2020 Г.

image
Шон Пен и неговите алтруистични стремежи - доблестни, заблудени или корумпирани?

Връзката на Клинтън

Шон Пен създаде  организирана от общността помощ за облекчение  (CORE) през януари 2010 г. в отговор на  земетресението, опустошило  остров Хаити през същата година. По-рано наричана J / P Haitian Relief Organisation, CORE твърди, че „нашите животоспасяващи програми се въртят около изграждането на по-здрави и безопасни квартали, за да смекчат мащаба на разрухата, причинена от бедствие“. 

Това, което CORE пропуска да спомене, е, че  дестабилизацията и ликвидирането  на хаитянската култура, наследство, общности и самодостатъчност започнаха много преди земетресението през 2010 г. Може да има нещо общо с финансирането, което CORE получава от USAID, агенция за разширяване на властта на ЦРУ и близките отношения на Пен с Клинтън, чиято фондация е допринесла за „ хищната роля  на американския империализъм в тази бедна полуколониална държава“.

CORE партньори, взети от техния уебсайт

Пен отказва да спомене, че Клинтън, Буш и Обама имат в ръцете си кръвта на хаитяни или че Клинтън и Буш са били дълбоко замесени в „увековечаването на бедността, изостаналостта и репресиите в Хаити“, които изостриха кризата през януари 2010 г., на която Пен реагира. 

Според журналиста  Патрик Мартин : 

„Клинтън встъпи в длъжност веднага след военния преврат, който свали първия демократично избран президент на Хаити, популисткият духовник Жан-Бертран Аристид. Този преврат беше подкрепен от администрацията на бащата на Буш, който видя Аристид като нежелан и потенциално опасен радикал. "

Влиянието на Клинтън върху остров Хаити е едно от безсмислените хищнически и политически пиратства - наследство, изцяло пренебрегнато от Пен, която  одобри Хилари Клинтън  на изборите през 2016 г. и която посети посетения от империализма остров с барон-разбойник Бил Клинтън  през 2015 г. . Изглежда, че Пен е блажено невежа за  скандала  около реакцията на Клинтън на земетресението през 2010 г., което остави и без това разкъсания остров. 

Клинтън се засили да ръководи глобалния отговор на земетресението в Хаити. По искане на президента Обама Клинтън и Джордж Буш създадоха  „ Хаити фонд „ Клинтън-Буш “и започнаха„ агресивно набиране на средства по целия свят в  подкрепа на Хаити “ . Временната комисия за възстановяване на Хаити (IHRC) избра Бил Клинтън за свой съпредседател. Хилари Клинтън все още беше държавен секретар и следователно беше отговорна за насочването на финансирането на USAID за „облекчение“ към Хаити. А  невероятните $ 13.3 милиарда  бяха обещани  от международни донори, за да се твърди, че възстановяването на Хаити и да се възстанови достойнството на живота на хората, насилствено бедни Хаити. Не е изненадващо, че отговорът на IHRC беше  затънал в противоречия и обвиненията в присвояване, наложени срещу Клинтън, които на практика държаха кесиите на входящите дарения. 

IHRC събра и изчисли 9,9 милиарда долара за три години, но плачевната мизерия и бедността, които хаитяните търпят, не се подобриха. Широко разпространено е мнението, че Клинтън цинично ограбва и унищожава Хаити  за собствена печалба . Хаитянският автор, журналист и историк,  Дади Чери , изрази общото мнение по следния начин:

„През 2016 г., според всички оценки, разходите за президентските избори в САЩ са се   удвоили или са се утроили до около 5-10 милиарда долара. Това е най-скъпата кандидатура за президент в историята и Хилари Клинтън превиши значително Доналд Тръмп. Откъде идват парите? “

Вместо да изрази възмущението си от потенциалното участие на Клинтън в измама на хората в Хаити, Пен продължи кампания за отвращение към Клинтън. През 2015 г. на събитие в  Хаити , Пен представи Бил Клинтън като „лидер веднъж в поколението с лазерен фокус, огромно любопитство, смелост и състрадание, които могат да бъдат недвусмислено измерени чрез устойчиви ползи и подобряване на толкова много животи наоколо Светът." 

По време на своята  двадесетминутна реч Клинтън похвали Пен за работата му в Хаити и насърчи осеяната със звезди публика да допринесе за това, което сега е CORE, като заяви, че „никога няма да допринесете за организация, която ще ви даде по-голяма вероятност да имате добро намеренията се превърнаха в реални положителни промени в живота на другите хора ”. Лицемерието се стичаше от всяка медена дума.

На церемонията по набирането на средства присъства и сексуалният хищник Харви Уайнстийн, холивудският продуцент, който беше осъден на 23 години затвор за престъпни сексуални действия от първа степен и изнасилване от трета степен по-рано тази година. Това ще се свърже с другите двама  мъже на плажа  (т.е. Джак Дорси и Виво Нево) в Част 2.

През 2012 г. помощниците на Хилари Клинтън  похвалиха  Пен, която току-що получи „Награда за върха на мира през 2012 г.“ от бившия президент на Съветския съюз Михаил Горбачов за работата му в Хаити. В редица  медийни доклади се  посочва, че имейл адресът е редактиран, но е посочен като „ЦРУ“. 

Дали Пен е участвал съзнателно в империалистическото изнасилване на Хаити или е бил нищо повече от полезен идиот на знаменитости, който е изпълнил дневния ред на политиката на лешоядите Клинтън / Буш, е въпрос за сериозен дебат. Пен със сигурност не го е затворил, когато пътува до Хаити. HRO или CORE изплатиха над  126 000 долара в първокласни полети през 2013 г. Това луксозно пътуване беше оправдано от статута на знаменитост на Пен и „съображението за неговата безопасност“. 

Близките отношения на Пен с Клинтън също очевидно го доведоха в гнусната орбита на доставчика на детски секс и елитен изнудвач  Джефри Епщайн . Твърди се, че Пен  е била в списъка с гости  на интимна вечеря между доставчика на непълнолетни момичета на Епщайн, Гислайн Максуел и Бил Клинтън през 2014 г. 

„Отговор“ на Covid-19 и потенциален скрит мотив за тестовете CORE Covid-19

Бързо напред към 2020 г. и откриваме, че Шон Пен и CORE са тясно замесени в тестовите центрове на Covid-19. През септември 2020 г. CORE  проведе  повече от един милион тестове за коронавирус, до ноември това се увеличи до 2,5 милиона. 

PCR тест, събиране на ДНК и фалшиви положителни резултати

Валидността на PCR тестовете при диагностицирането на Covid-19 е обект на много научни дискусии с нарастващ брой медицински експерти и анализатори, които отхвърлят PCR теста като  ненадежден и неубедителен  поради високия процент на  фалшиви положителни резултати . Твърди се също, че тази широко разпространена ДНК колекция под предлог на Covid-19 може да бъде скрита  реколта  от генетична информация под предлог за извличане на вирусна ДНК от целия генетичен материал. 

Говорих с медицински експерт, който ще остане анонимен от съображения за сигурност и той ме информира, че PCR тестът „не е предназначен да диагностицира заболяване“. Той ми каза:

„Тестът идентифицира генетична последователност, която присъства в проба, и след това я копира, като по този начин увеличава количеството на генетичния материал. Всеки тестов  цикъл  копира и увеличава генетичния материал. За да се постигне праг на откриване е необходимо специфично количество ГМ. Тестът ще продължи да копира, докато е възможно да се каже, че вирусът е „открит“. В това се крие проблемът. След „Covid“ инфекция, когато вирусът е отстранен от имунната система, някои вирусни генетични отломки могат да останат в продължение на много месеци. Ще бъдат открити малки фрагменти вирусни остатъци от генетичен материал, които ще бъдат умножени по много, много цикли, докато бъде достигнат прагът на откриване. Това е фалшиво положително. "

Той ме информира, че повечето лаборатории работят над 40 цикъла. „В най-малко 4 примера за RT PCR тестване в САЩ беше установено, че 90% от положителните тестове всъщност са фалшиви.“

Той също ми каза „истинската причина, поради която те настояват за теста, е контролът. Те искат да се използва бърз тест всеки ден, няколко пъти на ден, за да получат достъп до училище, работа, ресторанти, развлекателни центрове и т.н. Това е условие. "

Зловещият въпрос е дали цялата тази генетична ДНК информация се предава на неразкрити лица за „изследователски цели“ без знанието на пациента. 

Преди „кризата“ на Covid-19 поверителността на пациентите в САЩ беше  защитена  от федерални закони като Общото правило и Закона за преносимост и отчетност на здравното осигуряване (HIPAA). Законите или заповедите за извънредни ситуации, въведени на гърба на Covid-19, позволиха широко разпространена стратегия за събиране на генома с малка или никаква отчетност за това как в крайна сметка се използва събраната информация за ДНК. 

Въпросът за събирането на ДНК не е нов. В статия на  Off-Guardian  от 2017 г. се задава въпроса защо американските военновъздушни сили събират проби от кавказка руска ДНК. Предсказуемо историята беше пренебрегната от държавните медии на САЩ и Великобритания. По това време руският президент Путин  спекулира  , че САЩ подготвят антируско биооръжие. Тази теория вече не е толкова „конспиративна“ с надвисналата заплаха от потенциален  фалшив флаг за био терор,  който неизбежно ще потопи света в още по-голям инженерно създаден хаос. 

Като част от проучването си за тази статия изпратих имейл до CORE, като ги попитах какво са направили с ДНК, събрана от техните процедури за тестване. До този момент няма отговор. 

Сега CORE получава  финансиране  от фондация "Бил и Мелинда Гейтс". Джак Дорси, изпълнителният директор на Twitter, дари 10 милиона долара за инициативата на Пен. Допълнителни спонсори са Фондация Клинтън. Тестовият сайт CORE на стадион Доджър, Лос Анджелис е най-големият в САЩ - „ три пъти по-голям  от всяко друго място в Лос Анджелис“ и може да тества до 6000 души на ден. На мястото на назалните тампони се използват тампони за уста, за да се избегне необходимостта медицинския персонал да извършва теста. 

Финансирането на Пен от импресариото на Covid-19, Бил Гейтс, е индикатор за дълбочината на участието на Пен в това, което е порталът Covid-19 към „Голямото нулиране“ на Световния икономически форум. Пен не е непознат за света на „филантропия“ на Гейтс. Когато Мелинда Гейтс говори за неравенството между половете през 2015 г. в холивудския доклад „Жени в развлечение“ на закуска, Пен  я представи . Пен продължи да възхвалява глобалните имунизационни проекти на Гейтс. Това, че Пен напълно подкрепя войната в класа Covid-19, не би трябвало да е изненада. 

Човек не може да не се чуди какво се е случило с Пен. През 2002 г. Пен  пусна реклама  във  Вашингтон Пост за 56 000 долара с молба към президента Джордж Буш да прекрати цикъл на насилие. През 2003 г. той написа страстно антиимпериалистическо  изявление  на цяла страница за  Ню Йорк Таймс,  противопоставящо се на военния интервенционизъм на Буш в Ирак. 

Penn написа:

„Виждаме Бехтел. Виждаме Халибъртън. Виждаме Буш, Чейни, Ръмсфелд, Волфовиц, Пауъл, Райс, Перле, Ашкрофт, Мърдок, много други. Не виждаме ОМУ. Виждаме мъртви млади американци. Не виждаме ОМУ. Виждаме мъртви иракски цивилни. Не виждаме ОМУ. Виждаме хаос по улиците в Багдад. Но без ОМУ. "

Това може просто да е резултат от горещата подкрепа на Пен за демократите или може да означава, че някога Пен е имал истински антивоенни принципи. Ще разгледам продемократичните пристрастия на Пен и възможните връзки по-късно в тази статия.

Днес, през 2020 г., Пен изглежда е пълноправен член на милиардера и Биг Фарма комплекс, който настоява за високорисковата глобална ваксинация. Той  поиска  „на военните да бъде възложена пълна офанзива срещу този вирус“. Пен  описа  военната намеса в Хаити като разполагане на САЩ на „най-ефективната логистична и хуманитарна организация, която светът някога е виждал: американската армия“. Терминологията на самия Пен във връзка с отговора на Covid-19 на CORE е  пълна с военна аналогия , описвайки го като „мисия за спасяване на животи“, интересен намек за „сценарий на активен стрелец“ и накрая „ставате пистолет“. Това може да е малко по-близо до истината, отколкото Пен смяташе. 

CORE е подкрепен от USAID, Клинтънс,  Фондация Рокфелер, Фондация Бил и Мелинда Гейтс. Това не е местна доброволческа организация, а инструмент на властта. Съосновател на CORE, или J / P HRO, както беше през 2010 г., е известен герой на име  Санела Даяна Дженкинс  (J / P означава Дженкинс-Пен). 

Дженкинс,  който е от босненски произход (Босна и Херцеговина), непрекъснато  подкрепя разказите  , довели до бомбардировките на НАТО в бивша Югославия през 1999 г., включително много спорния „геноцид“ над Сребеница. За по-добро разбиране на сложността на този тъмен период в югославската история, горещо препоръчвам „Почистване на медиите, мръсно отчитане“ от Питър Брок. Дженкинс събра 1 милион долара за фондация "Клинтън" в Хаити и заедно с актьора Джордж Клуни събра 10 милиона долара за организацията "Not on our Watch", която се  намеси в Дарфур  от името на американските империалистически интереси. Дженкинс  активно подкрепяше смяна на режима в Либия, което доведе до жестоко убийство на нейния президент Муамар Кадафи, което беше прославено от  Хилари Клинтън , която каза: „Дойдохме, видяхме, той умря“. 

Penn - Maverick или инструмент на ЦРУ? 

По-рано в статията споменах подкрепата на Пен за демократите. По-задълбоченото задълбочаване в „журналистиката“ на Пен разкрива възможна политическа програма, която е в крак с политиките на демократите. На 23 октомври 2008 г. Пен се срещна с  президента на Куба Раул Кастро,  по-малко от две седмици преди Барак Обама да бъде избран за първия чернокож президент на САЩ. По време на седемчасовата среща Кастро изрази желание да се срещне с Обама, който каза, че ще обърне част от драконовските политики, наложени от предходната администрация на Буш по време на предизборната му кампания. 

Мексиканските наркокартели и прикриването на банковия картел в САЩ

Според биографията на Пен, както се появява в противоречивото му интервю за Rolling Stone  с мексиканския наркобос, Хоакин Арчивалдо Гусман Лоера, т.е. Куба. " Арестът на Ел Чапо почти веднага след срещата с Пен  повдигна обвинения  в участието на Пен в разкриването му. Съществуват обаче  доказателства,  че Ел Чапо всъщност не е било толкова трудно да се намери и че цялото залавяне може да е било нищо повече от сложно покритие за истинските милиардерски престъпници зад световната индустрия за търговия с наркотици,  американския банков картел .  

Както журналистът Ричард Бекер  пише през 2019 г . :

„Хоакин Гусман, известен също като„ Ел Чапо “, вероятно ще прекара остатъка от живота си в изолация в затвора„ супермакс “в Колорадо след присъдата си на 17 юли за трафик на наркотици, пране на пари и други престъпления. В съседните клетки няма да има американски банкери, въпреки че без огромна помощ от последните, базираните в Мексико наркокартели никога не биха могли да постигнат размера и рентабилността си.

Въпреки че банките прибират огромни печалби като финансисти и съучастници в картелите, броят на банковите ръководители, наказателно преследвани за пране на стотици милиарди долари от незаконни пари от наркотици, е точно нула. "

Човек би могъл да получи прошка за спекулациите, че скандалът с Пен осигурява зрелищно прикритие за олигарсите зад кулисите на картела Синалоа на  Ел Чапо . През март 2010 г.  банката Wachovia се  съгласи „в споразумение да е измила поне 378 милиарда долара пари от наркотици от 2004-2007 г. за мексикански наркокартели“. Делото така и не стигна до съд. 

Съществува и допълнителният въпрос за откриването на снайперска пушка от 50 калибър, свързана с операцията на Обама "Бързи и яростни" в скривалището на Ел Чапо. Операция "Бързи и яростни" включва продажбата на огнестрелни оръжия в магазините, които след това биха могли да бъдат проследени до известни фигури на наркокартелите в Мексико. Операцията беше краен неуспех, който доведе до убийството на различни лица с доставени от САЩ оръжия, не по нищо различно от програмата на Обама „ Обучение и оборудване ” в Сирия, която пропиля 500 милиона долара за оръжия и оборудване за несъществуващите „умерени опозиция. " Според тях тези оръжия  необяснимо са  попаднали в ръцете  на глобалната терористична организация ISIS. Националната асоциация на стрелците в САЩ  обвини Обама и бившия генерален прокурор, Ерик Холдър, че излюпват операцията като прикритие за увеличаване на насилието срещу оръжие в Мексико и по този начин оправдават по-ограничителните закони за оръжията в САЩ. 

Най-малкото е интересен моментът на намесата на Пен и последващия арест на Ел Чапо. 

Пен винаги на „правилното“ място в точното време? imageАмериканският актьор и режисьор Шон Пен (R) държи флаг на Египет, докато се разхожда с египетския актьор Халед ал Набауи на площад Тахрир по време на протест срещу управляващия военен съвет, след молитвата в петък в Кайро, 30 септември 2011 г. REUTERS / Stringer

Хаити

През 2012 г. Пен се срещна с одобрения от САЩ бивш президент на Хаити, Жан Клод „Бейби Док” Дювалие, чийто баща Франсоа „Папа Док” Дювалие беше обявен за доживотен президент през 1957 г. с американска подкрепа. Съобщава се, че американските военни кораби са  били  разположени „точно до бреговете на Хаити, за да наблюдават плавното преминаване на властта към сина на Дювалие“. При  династията Дювалие над 60 000 хаитяни бяха убити и измъчвани от отряди на смъртта, известни като Тонтън Макуте, които редовно изгаряха недоволните живи или публично ги обесваха. „Бейби Док“ бе отстранен от власт през 1986 г. от народно въстание. След срещата си с „Бебе Док“, Пен  препоръча „помирение “ с този неоколониалистки инструмент на несправедливост, въпреки факта, че хаитянският правозащитна група и цивилни граждани  пожелаха „Baby Doc“ да бъде преследван за „престъпления срещу човечеството“ и широко разпространена корупция. 

Пен не посочва датата на своята „случайна“ среща през 2012 г. с „Бебе Док“, но може би по случайност президентът Бил Клинтън се е срещнал с „Бебе Док“ през  януари 2012 г. в Титаниен , мястото на масовите гробове за телата на мъже, жени и деца избит от тирани на Дювалие в продължение на три десетилетия на американска дирижирана и спонсорирана диктатура. На  една сцена  с „Бебе Док“ и Клинтън беше последният от редицата на одобрените от САЩ марионетни лидери, президентът  Мишел Мартели също беше  високо популяризиран  от Пен. 

Египет 

През 2011 г. Пен просто се оказа на  площад Тахрир,  когато  Арабската пролет  набра скорост в Египет. Пен призова военните лидери за „по-бърз преход към демокрация“. Пен каза пред египетския ежедневник  Ал Ахрам , че „светът е вдъхновен от призива за свобода от смелата революция в Египет [..] преход на властта от военните към хората“. На практика Пен излезе в подкрепа на поредната  режисирана от САЩ / Обединеното кралство промяна на режима  - такава, която в крайна сметка ще доведе до намаляване на Египет до бедстваща държава, зависима от чужда помощ, удобно за САЩ и Израел, които заедно с Обединеното кралство, са допринесли за разпалването на въстанието, както е обяснено от документалния филм на Journeyman - „Революционният бизнес ”. 

Иран, Сирия и Чавес

През 2009 г. двама американски „стопаджии“, Джош Фател и Шейн Бауер, бяха арестувани от ирански граничари, след като бяха обвинени, че са влезли в иранска територия на границата с иракски „Кюрдистан“ без разрешение и бяха затворени за шпионаж. Пен  отлетя за Венецуела, за  да помоли президента Уго Чавес да  договори освобождаването им  с иранския президент Махмуд Ахмадинежад. Твърди се, че Пен е била предупредена за тежкото положение на Бауер и Фател от приятели в „американските интелектуални кръгове“. Подкрепата на Пен  за Чавес  беше обект на много противоречия в американските медии, но този спор вероятно му осигури доверието, от което се нуждаеше, за да му бъде  предоставена аудитория със злепоставения от американските медии президент на Сирия Башар Асад в разгара на ръководената от САЩ / Обединеното кралство война за смяна на режима срещу Сирия. Смята се, че срещата се е състояла през лятото на 2016 г. 

Може би това е поредното съвпадение, но един от спасените от Пен "туристически пътешественици", Шейн Бауер, продължи да се превърне в "журналист", член на хор "промяна на режима" на западните медии, инвестиран в криминализирането на сирийското правителство и избрания от него Президентът Башар Ал Асад. „Журналист“, който без колебание  отблъсна сега дискредитираната  история за „химическо оръжие“ от Дума през 2018 г., въпреки сериозните съмнения на аплодирания журналист  Робърт Фиск , който беше един от първите, посетил мястото на предполагаемото нападение. Доказателство, че нападението е почти сигурно  инсценирано събитие , продуцирано от белите каски, обединени от британския FCO   и доминиращата въоръжена група на Дума , Jaish Al Islam, сякаш избяга от „задълбочената“ журналистика на Бауер. Един сирийски коментатор в Twitter отговори лаконично на туита на Бауер:

Самият Бауер съобщи, че му е  отказана виза  от сирийските власти, тъй като неговата „журналистика“ не се счита за достатъчно обективна. Напълно възможно е решението да е повлияно и от историята му на незаконно влизане в Иран. Верен на своята форма, Бауер е  влязъл незаконно в Сирия  с помощта на американски пълномощници, кюрдските контрасилни сили, така наречените „Сирийски демократични сили“,  окупиращи голяма част от североизточна Сирия , включително петролните полета, за да изготви своя доклад под прикритие, който служи като тънко забулен PR за продължаване на десетгодишната водена от САЩ / Обединеното кралство война срещу Сирия. 

Хуманизъм на знаменитостите: PR за неолибералния капитализъм и хегемонията на САЩ

Дали Шон Пен е холивудски „капан за мед“ за  алианса за разузнаване с  пет очи , както наскоро беше описан от коментатор в Twitter? Или Пен не е нищо повече от член на изгряващия култово-хуманитарен комплекс на знаменитости, оглавяван от развлекателни звезди, милиардери и активисти „НПО“, които включват Бил Гейтс, Джордж Сорос, Анджелина Джоли, бившата съпруга на Пен и Мадона? И в двата случая границата между това да бъдеш разузнавателен актив и „невинен“ промоутър на хегемонията на САЩ и неолибералния капитализъм е неясна. 

imageТримата мъже на плажа, Шон Пен, Джак Дорси и Виви Нево. Снимка: Daily Mail

В много случаи времето на срещите на Пен „случайности“ с фигури, ключови за външната политика и военния авантюризъм на САЩ, поражда очевидни въпроси. Не съм разгледал всички политически рекламни каскади на Пен в тази статия, а само тези, които считам за основни. На практика политическото участие на Пен допринася за външнополитическите цели на хищническата класа на САЩ, които неизбежно водят до глобално неравенство, несигурност на храните и опустошение за страните в кръста, същата глобална несигурност, срещу която версията на Пен за алтруизма на знаменитостите твърди, че се бори срещу . 

Както е описано в  книгата „Хуманитаризмът на знаменитостите - идеологията на глобалната благотворителност“ от Билан Капур: 

„[..] Хуманизмът на знаменитостите, далеч от това да е алтруистичен, е значително замърсен и идеологически: той най-често е самоцелен, помага за насърчаване на институционалното разширяване и„ марката “на знаменитостите; тя напредва към консуматорството и корпоративния капитализъм и рационализира глобалното неравенство, което се стреми да поправи; фундаментално се деполитизира, въпреки претенциите си за „активизъм“; и допринася за „постдемократичен“ политически пейзаж, който изглежда външно отворен и съгласен, но всъщност се  управлява от необясними елити “.

Пен е фанатик на Covid-19, занимаващ се със страх. Освен че иска военните да участват в отговора, Пен е издал множество ожесточени атаки срещу Twitter срещу мерките на президента Тръмп Covid-19, като ги е считал за неефективни и непропорционални на възприеманата от Пен мащаб на заплахата. Може би не е изненадващо, че Пен подкрепя кандидатурата за власт на  Байдън , която ще доведе до оперативна група Covid-19, състояща се от лица, които са изразили подкрепа за евгеника и контрол на населението. 

Кой убеди Пен да  отиде в Twitter  по-рано тази година? Не друг, а главният изпълнителен директор на Twitter Джак Дорси, който ще бъде основният предмет на част 2 от тази статия, която ще отразява ролята на Дорси във финансирането и популяризирането на програмите Covid-19 Big Pharma и драконовските мерки за борба с населението на правителството на САЩ. 

imageШон Пен с Виви Нево и Леонардо ди Каприо на  Хаити Rising Gala , 2017. Снимка: Гети изображения, Vogue.

Тримата мъже на плажа допринасят за проправянето на пътя към Голямото нулиране и Дорси трябва да носи отговорност за голяма част от цензурата в Twitter на несъгласните гласове по време на това безпрецедентно улавяне на властта от бъдещите сили. Знаменитости като Пен и инфлуенсъри като Дорси дават възможност на своя експанзионизъм, вместо да призовават за отговорност за щетите, нанесени на най-уязвимите и все по-обезправени човешки същества в света под прикритието на „облекчение“. 

  • Хуманитаризъм на знаменитостите
  • ЯДРО
  • Шон Пен



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39911320
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930