Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2013 09:37 - Управляващите се отчетоха пред поробителя, за успешното умъртвяване на родната енерегетика.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3012 Коментари: 0 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Попитах Google.BG и той ми отговори, че тази „блага” вест не е публикувана никъде другаде, освен на страницата на АЯР!!!

image
Срещата в АЯР.

image
Срещата на Бичков (в средата) в АЕЦ "Козлодуй".

Ето го официалното съобщение по този повод, публикувано на новинарската интернет страница на Агенцията за ядрено регулиране (АЯР):

Приключи посещението на заместник генералния директор на МААЕ в България

27 септември 2013

Заместник генералният директор на МААЕ г-н Александър Бичков бе на посещение в България по покана на председателя на АЯР от 23 до 25 септември 2013 година.

По време на срещата с ръководството на АЯР г-н Бичков се запозна с дейността на Агенцията и състоянието на безопасността при експлоатацията на ядрените съоръжения в България. Въпросът за подкрепа от страна на МААЕ на някои инициативи на АЯР, свързани с разпространение на ядрените знания също бе обсъден. Предмет на разговорите бяха и други теми, свързани със задълбочаване на сътрудничеството между МААЕ и България.

В дневния ред на посещението на г-н Бичков бяха включени още срещи с министъра на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев и с председателя на Комисията по енергетика в Народното събрание Рамадан Аталай.

На срещата си с министъра на икономиката и енергетиката г-н Бичков изрази своето впечатление от работата на АЯР и подчерта, че благодарение на прозрачността в дейностите по отношение на безопасното използване на ядрената енергия и на радиационната защита, страната ни се ползва с висока репутация сред световната ядрена общност.

В разговора на г-н Бичков с г-н Аталай бяха обсъдени въпроси, свързани с безопасността на ядрените съоръжения в България, както и възможностите за оказване на техническа помощ от страна на Международната агенция. И двамата бяха единодушни в оценката си за независимостта на регулаторния орган и професионализма на неговия екип.

По време на визитата си в България г-н Бичков посети и АЕЦ Козлодуй. Пред ръководството на централата и журналисти гостът изрази своето впечатление от посещението като даде висока оценка за експлоатационното състояние на АЕЦ Козлодуй. Г-н Бичков оцени опита на атомната централа в дългосрочното съхранение на отработеното ядрено гориво и каза, че той трябва да бъде споделен и с операторите на други АЕЦ по света.

И поради что родните изедници се срамят, че не организират, по стара традиция, разпространението на тази блага „вест” по всички подопечни таблоиди? Еххххх.... какво доживяхме!?

За ваше удобство ще обърна вниманието ви върху само два акцента от съобщението, нарочно подчертани от мен в текста.

Рамадан Аталай вече цели три месеца отказва съдействие по подаден от мен сегнал, за драстично/престъпно поскъпване на ядреното горива в АЕЦ „Козлодуй”, с над 500%, за последните 6 години!!! (Парламента отказва обсъждане на престъпленията в АЕЦ „Козлодуй”. ) В същото време преговаря за техническа помощ от МААЕ, което ме навежда на мисълта, че събеседниците имат очаквания за скорошни проблеми в ядрената ни централа? Подобни приказки и поведение не вещае нищо хубаво, още повече, когато медиите го крият от народа.

Госта Бичков похвалил родните изедници за опита в дългосрочното съхранение на отработило ядрено гориво и ги насърчил да лъжат и други страни и народи!!! Ами като е толкова голям и значим този опит, защо не го споделат, както, например, това правят финландците, които наистина работят по въпроса от десетилетия, направили са документален филм и ги снимат и показват по всичке световни ТВ канали??? А отговора е много прост – в България нама съхранен ДЪЛГОСРОЧНО (дълбоко в скали и за сто хиляди години напред) нито един грам отработило ядрено гориво!!! Защо тогава говорят откровени неистини??? Освен ако ...? Освен ако, а? А? Ами ако се окаже скоро, че отдавна у нас тайно се внася и заравя някъде наше, руско и даже и западно отработило ядрено гориво...??? (А вие разбрахте ли, защо посланика на Великобритания посети АЕЦ „Козлодуй”?) А? Без никой от нас да знае? Като нищо може да са ни харизали!? Е, когато разберем истината може да е малко късно, ама нейсе ... Да не ни е за сефте?

Още за посещението на мафиот Бичков във АЕЦ „Козлодуй” можете да прочетете от тук:

Ядрената мафия призна – това е началото на края!

Как и за чия сметка се шегувка ядрената мафия?

Г. К.



Гласувай:
10



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832652
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031