Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2019 08:47 - Робърт Де Ниро: Импечментът трябва да се случи, защото Тръмп "трябва да плати"
Автор: zahariada Категория: Забавление   
Прочетен: 473 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.11.2019 08:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
image

Робърт Де Ниро: Импечментът трябва да се случи, защото Тръмп "трябва да плати"

10 ноември 2019 г. Шон Адл-Табатабай забавление
 
https://www.youtube.com/watch?v=gvBOoAjeN2E&feature=emb_logo

https://newspunch.com/robert-de-niro-impeachment-must-happen-trump-pay/

image

Далечният ляв холивудски активист Робърт Де Ниро каза на „Джой Рийд“ на MSNBC в събота, че демократите трябва да „продължат напред“ с импийчмънта на президента Тръмп, в противен случай „оставяме го да се размине с нещо“.

Мразещият актьор на Тръмп каза на Рийд, че Конгресът трябва да продължи напред с императивната шарада, защото POTUS "е направил нещо нередно" и "трябва да плати за това."

"Ако не преминем през [с] това разследване за импийчмънт, ние го оставяме да се измъкне с нещо ... просто трябва да продължим напред и да рискуваме",  настоя Де Ниро.

„Той е направил нещо нередно. Той трябва да плати за това “, заяви актьорът за Тръмп.

Breitbart.com съобщава: Двамата обсъдиха и най-новия филм за мафията на Де Ниро -  Ирландецът , който подтикна Рийд да сравнява Тръмп с „гангстер“, който може би „се държи по волята на гангстерите, като лидера на Русия.“  Звездата на Goodfellas  твърди, че Тръмп "дори не е добър гангстер" и "няма да издържи дълго" в този свят.

„Нямам представа защо го следват, защото той дори не е добър гангстер. Той дори не може да запази думата си за нищо. Мисля, че в истинския гангстерски свят той нямаше да продължи дълго “, каза Робърт Де Ниро. „Той издържа дълго в собствения си малък свят с недвижими имоти, където той е шефът, защото е шефът и наследи всички тези пари и е глупак. В реалния свят той нямаше да продължи дълго. Това е моето чувство. "

При  изява  на филмовия фестивал на BFI през октомври Де Ниро заби Тръмп и каза на  The Guardian  , че е „президент на гангстера“.

"Нямам търпение да го видя в затвора", добави той.

Победителят в Оскар каза пред  британския  GQ  миналия месец, че Тръмп е "отвъд ужасен човек" и оцени, че президентът е "по-лош, отколкото някога сме мислили, че ще бъде."

„Той е отвъд ужасен човек. Отидох по телевизията в деня, след като той беше избран и казах: „Готов съм да му дам ползата от съмнението“, каза актьорът. „Но той е по-лош, отколкото някога сме предполагали, че ще бъде. Той е идиот. Той е глупак. Той е буфан. Той е глупав. Той е лепкав. Той е опасен. "






Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742208
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031