Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2018 16:12 - Секс в условията на ценностна деградация
Автор: corsicasky Категория: Забавление   
Прочетен: 1005 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 24.05.2018 16:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Половият отбор, или битката на мъжките за съвкупление със женските в едно примитивно и пропаднало общество, е основан на принципите за водене на асиметрична война - двете воюващи групи разполагат с различе потенциал.
В обществата, живеещи в условията на ценностна деградация съществува гигантска дисхармония в разпределението на материалните блага. При това положение малцинството богати мъже при директна конкуренция с мнозинството  бедни ще ги отнесат като американски изтребител - виетнамско село. Бедните мъже нямат шанс да се доберат до каквато и да било жена, също както и при асиметричен военен конфликт много по - слабата страна няма шанс да оцелее при директен сблъсък.

image
 
Налага се бедните мъже да изнамерят и използват такава тактика, при която богатите мъже да не могат да използват своето финансово преимущество, също както Виетнам е обезсмислил мощното въоръжаване на американците, защото няма смисъл да ръсят бомби върху сламени колиби.
Тази тактика включва срещите със жените да се провеждат на такива места, на които няма смисъл или възможност да се ползва лек автомобил - символ на финансов статус, и жените да не могат да ги съпоставят с богатите мъже по този критерий. Това означава категорично да се избягва наложеният от медиите модел мъжът да кани жената на първа среща в ресторант, защото в този случай бедните мъже нямат шанс да им обърнат сериозно внимание. Само в Холивудските филми жените се влюбват след първа среща в ресторант.
image

Небогатите мъже (93 % от мъжкото население на света) трябва да пречат на жените да се информират относно финансовото им състояние, жилището им или размерът на доходите им. Бедните мъже трябва да диктуват такива условия на срещи, при които да не плащат сметките на жените, за да не ги смятат за глупаци. Защото дори богатите мъже рядко плащат сметките на жените, а много по - често им предлагат перспектива в мечтаната от тях професия и срещу обещания, получават секс в аванс.

Богатите мъже се стремят да диктуват такива условия за любовни отношения, при които решаваща роля имат парите, лъскавите стоки - статус символи, материалното благополучие. В интерес на богатите мъже е жените да не зачитат други ценности, освен богатството, с което богатите мъже разполагат в изобилие.

Богатите мъже насаждат масово изпростяване и ценностно пропадане чрез средствата за масова дезинформация, които притежават - телевизии и шоупредавания, филмова индустрия и различни медии. Богатите финансират осмиването на интелигенцията и общочовешките ценности на хората, и издигането в култ на простащината, покварата, развратът и алчността.

При това положение, когато условията за действие са крайно враждебни и неудобни, бедните мъже имат една възможност : на бегом да ги заобиколят и да ги изключат от дневният ред, подобно шалтер на вход, който дръпвате в полунощ, ако имате шумен и много музикален съсед.

В случай, че беден мъж е успял да скрие от жената информация за това къде живее, какво притежава и колко изкарва, тогава шансовете му да я впечатли нарастват, защото взима положението в свои ръце.
Първото, което жената ще се стреми да изясни е самочувствието и самоувереността на мъжа. Демонстрира ли един мъж сигурност в себе си и самоуважение, следващият етап е жената да изясни дали те произтичат от финансовото му  благополучие, или е само умен и образован. Колкото по - късно тя разбере това, толкова по - добре.


image


Мъжът трябва да знае какво от нещата, които обича да прави, може да прави заедно с тази жена - ето защо е напълно уместно да я покани на разходка в центъра на града, с неговите архитектурни и исторически забележителности, паркове, фонтани и т.н. Ако жената приеме, това е знак, че ще могат да прекарват по този начин добре свободното си време.
Нормално е мъжът да води инициативата през повечето време, както и жената да взема думата през повечето време на диалозите. Това е така, защото когато говори, човек бездейства и е изключително в полза на мъжа - жената му се разкрива и подчинява. Тя също е доволна, защото той я изслушва и поема инициативата вместо нея.

image


Очаквайте в следващата статия : цялостна психофизическа подготовка на мъжът за добър външен вид, добра психична устойчивост и добро представяне на първа среща. Когато имате всичко друго, освен много пари, трябва да покажете, че притежавата всичко това, което имате. Освен многото пари, които нямате. Как да го направите.






Гласувай:
0



Предишен постинг

1. germantiger - ...
24.05.2018 16:59
Ехей :) аз права някои от споменатите "подходи" но бнез да се замислям

Наскоро ходих на музей с една качествена жена, макар да не сме двойка

значи аз съм беден лузър, ха ! наистина ме разсмя

обаче в постинга има истини ей

...

в някои подходи излиза, че съм беден, обаче имам успех сред жените мамка му и не се шегувам ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: corsicasky
Категория: Забавление
Прочетен: 26080
Постинги: 11
Коментари: 2
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031