Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2020 20:20 - БОРИСОВ Е В ДИВА ПАНИКА, Впрегнал е цялата си Агентурна Мрежа да Чисти „испанското петно“ https://www.informiran.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 273 Коментари: 0 Гласове:
0



БОРИСОВ Е В ДИВА ПАНИКА, Впрегнал е цялата си Агентурна Мрежа да Чисти „испанското петно“ 24.02.2020 Владимир Алексеев

image

В отчаян опит да изчистят „испанското петно“ от иначе бялата риза на Бойко Борисов ГЕРБ вдигнаха на ура цялата си агентурно-медийна мрежа.

Платени журналисти, пи-ар-и, социолози, политолози и откровени ченгета още вчера сутринта бяха вдигнати кризисно на крак и вече втори ден трескаво обикалят медиите като цветарки.

Днес през БНТ и Нова телевизия се извървя една дозина политолози, припяващи на десните трубадури срещу някой долар. И с гербаджийски патос ни убеждаваха, че публикацията на „Ел Периодико“, визираща разследване на испанската антикорупционна прокуратура срещу Бойко Борисов, е „претоплена манджа“, подло каляща инак чистия и светъл образ на премиера. За да не остане съмнение кой е генерален директор на правителствената държавна телевизия и кой плаща музиката в уж частната Нова, водещите политкоректно заклеймиха разхайтения испански вестник „Ел Периодико“. И с право – не може „каталунски сепаратисти“, „платени с руски рубли“, да облъчват българите с „фалшиви новини“.

Само преди две седмици обаче същите тези медии приеха на юнашко доверие обвинение на американския държавен секретар Помпео към „корумпиран“ български съдия. Помпео не представи нито едно доказателство в подкрепа на твърдението си, че съдия Миталов е корумпиран. Но нито една от официозните бг. медии не подложи думите му на съмнение. Очевидно ценностната система на тези псевдо-журналисти и платени подлоги на властта на ГЕРБ подрежда нещата по следния начин – новината от Барселона, уличаваща Борисов в корупция, е хибридна атака на Путин и Румен Радев, докато Помпео ни отваря очите за руските агенти в правосъдната ни система.

Или казано с други думи – доказателствата на вече 3 испански вестника и официалните изявления на каталунската полиция и испанската анти-корупционна прокуратура са Бож лаф. Но, виж, сигналите за корупция от Вашингтон без нито едно доказателство, са достоверни по дефолт.

За да не се двоумим кой дирижира основните български медии, за да не се чудим защо 90 % от т. нар. „политолози“, социолози“, „журналисти“ и пр. каканижат едни и същи неадекватни глупости, все едно са си плюли в устите… ето какво изрече днес антропологът Харалан Александров. Продажният псевдо-интелектуалец на хранилката на „Америка за България“ и ОПГ ГЕРБ ни осветли от ефира на БНР, че шумът около „мистериозната“ къща в Барселона „влошава психичното здраве на нацията“. А социологът Колю Колев, който иначе го играе ляв, но очевидно е под прикритие, довърши „Ел Периодико“ с „прозрението“ си, че каталунците ни сервират „смешки, размиващи реалните, проблеми“.

Ако БНТ и Нова телевизия удариха медийното дъно, то правосъдният министър Барни Ръбъл вече цяла година закопава правото. „Запитване от страна на българската държава към Испанската прокуратура за провежданото от нея разследване срещу българския премиер, би било нецелесъобразно и преждевременно“, заяви днес  най-скудоумно Данаил Кирилов в телевизия „Европа“, в която медия Борисов е с ранг на плачеща икона… минимум! Час по-късно гешевата прокуратура опроверга Кирилов и се самосезира за публикацията в „Ел Периодико“. Гешев щял да разпита Борисов и испанските прокурори и журналисти. Което значи, че правосъдното министерство и прокуратурата се движат в две различни орбити, нямащи нищо общо помежду си. Или по-точно общото е, че и двете изпълняват нарежданията на Борисов. И докато едните са се юрнали да изпълняват най-прясното нареждане на банкянския „мисир“, другите все още са каканижели по предната му, но вече остаряла опорна точка. А защо остаряла? Ами в един момент хората около Борисов са преценили, че първоначалната теза за „каталунските сепаратисти, финансирани от руските тайни служби с цел да оплюят евроатлантика Борисов“ няма да мине. И са натоварили Гешев да се „самосезира“, та поне да държи под око „онези испанци“ какви ги вършат.  Но и самото „самосезиране“ е твърде странно като акт, защото Елена Йончева преди 1 година вече сезира Главна прокуратура по същия казус с къщата на Борисов в Барселона.

Та, очаквайте в утрешните тв. студиа същите социолози и антрополози, но с нови коментари, противоположни на днешните… и съобразени с последните опорни точки на централата на ГЕРБ… които ще подобрят психичното ви здраве, уважаеми зрителите. Едно е сигурно – Борисов умира от страх – за първи път, откакто е на власт. Skandalno.net



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705905
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031