Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2013 09:21 - КАТО НАРОД СЪС СРАВНИТЕЛНО РАЗВИТО РОБСКО САМОЧУВСТВИЕ ДА ВНИМАВАМЕ КАК ИЗПОЛЗВАМЕ СВОБОДАТА, ЗА ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ ПАК ...
Автор: iliaganchev Категория: Политика   
Прочетен: 2174 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.02.2013 08:54


КАТО НАРОД СЪС СРАВНИТЕЛНО РАЗВИТО РОБСКО САМОЧУВСТВИЕ ДА ВНИМАВАМЕ КАК ИЗПОЛЗВАМЕ СВОБОДАТА, ЗА ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ ПАК ДА НИ ОСВОБОЖДАВАТ!!!

Историята на 20 век учи неоспоримо, че

·        когато социалистическите фюрери са фалшиви или тъпи,

·        когато народът е прост или гладен,

·        когато финансовата олигархия е мощна,

възникват условия за национал-социализъм или тоталитарен комунизъм …

При днешните събития съм длъжен да призная, че ББ не е мой политически любимец, защото аз, за разлика от него, ЦвЦв, СерС, Р.Овч., Г.Герг. и БоретоГуц., съм автентично ляв, т.е. наемен работник, който не разбира нито от кражби, нито от слугуване на капиталисти (начинаещи, средни или едри) ... :) Истината е, че докато СС е начело на БСП с неговата банда, аз ще предпочитам всеки друг, с изключение на изявените фашисти и крайните националисти ...

Разсъждавайки последователно (в съответствие със събитията) и логично (в съответствие с моите виждания за общество на РАЦИОНАЛНАТА УСТОЙЧИВОСТ, каквoто е евентуалното бъдеще на човечеството, ако то не иска да се самоунищожи), аз се хващам за въпроса, задаван от ТВ-журналистите към протестиращите: ВИЕ ЗА КАКВО СЕ БОРИТЕ? Тук е разковничето: вижда се, че те се борят за това, което много хора казват - против хрантутниците, т.е. крадците на наемен труд, свободен труд и общата собственост). Само че, все още не са разбрали (в резултат на манипулациите на разните отворковци от "Отворено общество" и другите слуги на КАПИТАЛА от БСП, ГЕРБ, ДПС, СДС-тата, КуневотоДС и т.н.), че фактически искат да управляват чрез една АВТЕНТИЧНА ПАРТИЯ НА НАЕМНИЯ ТРУД, СВОБОДНИТЕ ТРУЖЕНИЦИ, КОИТО НЕ СА ЕКСПЛОАТАТОРИ НА ЧУЖД ТРУД, БЕЗРАБОТНИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ, КОИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЕКСПЛОАТАТОРИ, накратко "АВТЕНТИЧНА ЛЕВИЦА" , която се ръководи от максимата, че собствеността е нещо, което не възниква само от труд или само от капитал, а и от двете и поради това и двете компоненти трябва да бъдат справедливо включени в тази собственост.

Исках БСП да стане социалистическа левица, но ръководството й упорито я превърна в Капиталистическа левица, а сега когато и "лявото" й крило на Янаки се сгуши под дясното крило на конгресния любимец Гергов, не остава нищо друго освен в този й вид да бъде изрината като боклук от политическото пространство!

И това ще стане – ако не през 2013, то малко по-късно! Сами да си мислят соц.партийците, как да излязат от кашата, която са си надробили с безотговорността си, послушанието си и дребните си комерциални сметчици!!!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliaganchev
Категория: Политика
Прочетен: 5263342
Постинги: 4968
Коментари: 877
Гласове: 1345
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031