Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2012 20:10 - НАПСУВАЙ ДЕПУТАТ ЛИЧНО?
Автор: balkanec Категория: Политика   
Прочетен: 7630 Коментари: 6 Гласове:
12

Последна промяна: 03.04.2012 11:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Неуравновесеният депутат Емил Генов Василев пренесе лична караница от фейсбук право на парламентарната трибуна. В какво се е превърнало Народното събрание днес? Шантавият депутат обижда граждани поименно и публично, след това заплашва жена, защитен от имунитета си. В България няма психотест за депутатите - и лудите са там... Закони не ги ловят, няма нито медицински, нито правен контрол за тях.

МЗ предупреждава:
Народното събрание е пълно с луди. Поне 20 депутати са луди, според бивш здравен министър.


Хахав депутат нападна хора от антивоенното движение в България от трибуната на Народното събрание

"Ругаещият депутат", който преди няколко седмици предизвика публичен скандал във фейсбук-групите срещу войната, явно още не е преглътнал болката си, че хората във фейсбук не му останаха длъжни.
Сега той реши да си го върне на някои от тях както може:

в-к Марица - Пловдив:

image
Терористи ни заплашват!


Емил Василев "насъсква" МВР срещу граждани
30.03.2012 - news.bg

Емил Генов изрази опасения, че съществуват връзки между крайно левите организации в България и някои проислямистки и проирански страници във Фейсбук.
Той разполагал с информация за крайно лява екстремистка организация в Пловдив, нарекла се „Че Гевара". Генов заяви, че членовете й застават публично с маски на лицата, ходят по улиците с хладно оръжие, палки, бухалки. Според депутата това са „психопати, наркомани" във връзка с криминални организации и участват в мрежа за пласиране на дрога. Генов посочи още, че от двамата лидери на групата - единият се намира на държавна служба, а другият е журналист в пловдивската обществена телевизия.


image
Странeн обрат доби новата мода сред политиците, да фамилиарничат с избирателите наживо в социалните мрежи. Намери се един, който избра далеч по-ефектен вариант за общуване с хората - с попръжни и цинизми.
Ред, законност и справедливост раздаваше във фейсбук депутатът Емил Василев с най-вулгарен речник. Обидите му срещу избирателите преминаха нормалните граници.


Излиза, че буквално каквото и да направи някой мръднал депутат, няма контрол над него  - а всичко остава на собствената му пълна свобода и въображение. Емил Василев продължава да е депутат от години...

На нас обикновените граждани какво друго ни остава, освен да теглим по една майна на депутата лично на профила му във фейсбук:
http://www.facebook.com/advvasilev?ref=ts


Криейки се зад депутатския си имунитет, буйстващият народен представител стигна дотам да заплашва жена:


image
Петя Паликрушева:
"Много благодаря на депутат Емил Василев от РЗС за рекламата за Движение "Че Гевара"! Както знаете, това на снимката съм аз, но днес разбрах, че съм част от "самостоятелно действаща клетка на Ал Кайда", които се "дегизират с маски на лицата, ходят публично по улиците с хладно оръжие, палки, бухалки", "психопати, наркомани", за които обществеността знае, че са във връзка с криминални организации и участват в мрежа за пласиране на дрога". Всичко това са словоизлиянията на български депутат от трибуната на Народното събрание. Той има имунитет и може да говори всичко. Без доказателства. Не се нуждае от тях. Той е защитен. Ние, обикновените български граждани не сме! Ние сме оставени на произвола!
А сега ще ви споделя какво днес ми каза депутат Емил Василев, след изказването му в Народното събрание. А именно:

"Паликрушева, приготвяй си бельо, чорапи и четка за зъби, че скоро ще те посетят добри гости."

Аз съм вече готова. Чакам ги на вратата от сутринта, но никакви ги няма. Ако зачезна по някое време, да знаете къде да ме намерите, за да ми донесете цигари поне :)) Сега разбирате ли отново в каква държава сме принудени да живеем?! Помните, нали - когато свестните считат за луди?"

...

Това не му е за пръв път, но досега някои се чудеха -  във фейсбук наистина ли е той и дали някой не имитира  профила му. С логореята си посред парламентарния контрол г-н депутатът разби всяко съмнение... 


image
Кой трябва да регулира психарите в Народното събрание?

Бъдещето не е на политиците, а на психиатрите - известна сентенция.


"Под тепето.com":
Пълен смях: РЗС свързва пловдивската Че Гевара с тероризъм и наркоразпространение

Депутат се опитва да хвърли МВР срещу комунистите, не му стана номера

Обвиниха  момчетата от Града на тепетата  в тероризъм и наркоразпространение. Става въпрос за народния представител Емил Генов, който видя в "Че Гевара" терористична заплаха.
Въпросните двама „терористи“ от "Че Гевара" Пловдив познава добре - с обществената им дейност. Те организират протести, последния срещу монополите в България, но застават с лицата си. Не пропагандират за насилие, а изброяват идеи. Не размахват хладно оръжие, а лозунги и мегафони.

image"Терористите" от Че Гевара бяха сред организаторите на последния протест срещу монополите в Пловдив


Единият е Васил Х., БИВШ журналист в  обществена телевизия, политолог, един от финалистите в предаването на БНТ Големият избор, татко на малко дете, примерен съпруг, средно добър футболист. В момента работи към сериозна фирма. И да - комунист.


image


Другият е Павел - бивш държавен служител. Начетен мъж с познания и интелект, със собствени виждания за България и света. Влюбен и обичан. Честен в позицията си, без значение на кого му харесва и на кого - не. А, да - комунист.


image
„Бойко е бандит”, скандираха в Пловдив


Пред Под тепето Васил Х. коментира:
"Аз съм член и поддръжник на "Че Гевара". И съм комунист, винаги съм го заявявал. Това изявление обаче няма никаква връзка с инициатива, с която се занимавам - промяна в Наказателния кодекс за медицинския канабис и въобще за канабиса. Готови сме с документ, който ще представи интересно третиране на психоактивните вещества. Инициативата ни намери широка подкрепа от множество неправителствени организации, терапевтични центрове, професионалисти, граждани, членове на БАН. Ако промените станат, сме сигурни, че организираната престъпност ще понесе огромни загуби. А това, естествено, има своите противници - черната страна, очевидно РЗС. Опитаха се да нападнат този документ, да направят несъществуващи паралели с наркоразпространение. Никак не се изненадвам. Очаквах голям отпор, но не очаквах да е толкова превантивен. Според юристи, не можем да подведем въпросния господин под отговорност. Ако той е готов да оповести публично името ми, съм готов да излезем пред медиите по всяко време и да си поговорим за всичко.

...


Ако помните - това е същият народен представител, който се изгаври с колежката си Искра Фидосова:

Грозна история

"Фидосова ме изнасили, мивка се клати,
Яне Янев не е хомосексуалист
"

image
Фидосова се чуди на акъла на колегата си

И след няколко дена ухилено си призна:
"Фидосова не ме е изнасилвала,
а Яне Янев не е хомосексуалист
"


image



От лудия и Пожарникаря бяга

Борисов заляга на парламентарната трибуна, пази се от Емил Василев
Бойко тъкмо стигна до трибуната и депутатът Емил Василев го последва. Борисов обаче реагира светкавично като видя, че Василев се приближава към него. Веднага се наведе в защитна поза. „Ще изчакам малко", отбеляза Бойко.


image
Пожарникаря наблюдава Емил Василев в действие - лудият депутат гаси с вода речта на свой колега. Можем да си представим физиономията на Бойко в този момент...

Пълна лудница в парламента

image

Труд: Годината буквално започна по вода за депутатите. Особено за някои. Нападнатият депутат Тодор Великов тъкмо четеше писмо, от което ставаше ясно, че лидерът на РЗС Яне Янев е искал заем от 100 хиляди лева за предизборна кампания. А на въпрос от журналисти дали ще съди Тодор Великов за клевета, Емил Василев заяви: “Боклуци не коментирам.”


image

Емил Василев подейства респектиращо и на вътрешния министър Цветан Цветанов. Оттогава насам, всеки път, когато МВР шефът се изказва от трибуната, а Василев е наблизо, Цветанов мести чашата с вода на безопасно разстояние.


image
Макс и Мориц намислят следващата щуротия


"
Остранявам Емил Василев от 3 заседания" - обяви ядосана Цецка Цачева. След като Василев не излезе, Цачева лично отиде при него и двамата напуснаха залата. В сряда Василев обяви, че обявява 24-часова гладна стачка, защото демокрацията е в опасност. "Уважаеми дами и господа народни представители, моля ви, не гладувайте! - призова здравният министър Стефан Константинов - Това прави хората зли, а ако се повтаря, води до затъпяване."


image
Луди мисли...


image
- Внимавайте, че ей ми го Емил Василев!


...


„Че Гевара“: Идиот ли е депутат Емил Василев?

Из:

ДЕКЛАРАЦИЯ
на Движение „Че Гевара“
ДО
НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ,
МИНИСТРИТЕ,
ЖУРНАЛИСТИТЕ
И
МЛАДЕЖКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В БЪЛГАРИЯ

image
PlovdivMedia


УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
Обстоятелствата ни принуждават да се обърнем към Вас и да Ви запознаем с неудържимия „творчески устрем” на депутата–клоун Емил Василев.
От няколко месеца нашите Фейсбук-групи алармират българската общественост за зловещата роля на агресивния империализъм, който, вероятно, много скоро ще гмурне страната ни в брутални военни действия срещу Сирия и Иран. От няколко месеца в нашите Фейсбук-групи апелираме и за неизползване на военни средства, за ненасилие по света. Позицията ни произтича от характера и целите на Движение “Че Гевара” – общочовешки ценности, справедливост, защита на обикновения човек, закрила на хората на наемния труд, преклонение пред националните идеали и непрестанно желание за диалог в решаването на обществените и международни конфликти.
В Движение “Че Гевара” членуват млади, високо интелигентни, твърде образовани, безкрайно почтени, квалифицирани, активни и амбициозни млади хора, които обичат България, не споделят ценностите на капитализма и мечтаят за един по-добър свят. Те са убедени в неговата скорошна победа над силите на олигархията и клептокрацията. Ние вярваме в силата на човешкия дух, в силата на справедливия човешки гняв, в силата на словото, в силата на свободолюбивия порив към справедливост и просперитет за обикновения българин.

image

Голяма беше изненадата ни, когато от трибуната на Народното събрание (тази призвана за светиня българска институция) и пред погледите на хиляди хора от ФБ групите ни, един човек, който по силата на обстоятелствата е депутат (а именно Емил Василев от РЗС), засипа Движение “Че Гевара” не просто с думи, а с ругатни – брутални и агресивни изказвания, включващи обвинения, че сме „ислямски терористи”, “червени курви”, че сме “спящи клетки на Ал Кайда”, че се движим с “маски, бухалки, ножове” и пр. хладно оръжие из България, че сме “пласьори на дрога и общуваме с криминални елементи”… Почти всичко от гореизброеното беше включено в официалното му питане от трибуната на Народното събрание на 30.03.2012 г. към министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Депутат Емил Василев от РЗС ни обвини в “екстремизъм”, “пране на пари”, “разпространение на наркотици”, ”побоища”, „насилие” и пр.
Тъй като не можем да си обясним подобна немотивирана агресия и омраза, се обърнахме към наши консултанти – психолози и психиатри, с два въпроса:
1. Въпросното лице медицински идиот ли е или е обикновен идиот?

2. С какво да си обясним агресията на депутата към Движение “Че Гевара”?
На първия въпрос специалистите, след кратък преглед на изказванията му въобще и по отношение на Движение “Че Гевара” отговориха кратко, точно и ясно с една банална квалификация – лицето Емил Василев определено не е медицински идиот.
На втория въпрос специалистите отговориха със следното твърде нелицеприятно изявление - те смятат, че тя произтича от т.нар. “компенсаторно поведение” – психологически и физиологичен феномен, на който са податливи някои мъжки индивиди на определена възраст.
От какво е предизвикано “компенсаторното поведение”, което намира вече поле за изява не просто в тоалетните на Народното събрание (както беше доскоро с този депутат), а в сърцето на тази българска институция – в пленарната зала, пред камерите на БНТ и пред очите на цяла България? Оказва се, че проявата на “компенсаторно поведение” обикновено се предизвиква (както твърдят учените) от следното:
1. Сексуална дисфункция /импотентност/;
2. Генетично несъразмерен пенис /малка пишка/, което води до комплекс за мъжка малоценност. Специалистите твърдят, че при наличие на гореспоменатите проблеми, обикновено мъжете реагират и компенсират чрез агресия, омраза, брутални действия, заплахи и пр.
Длъжни сме да споделим и съвета, който ни дадоха специалистите по отношение поведението на депутат Емил Василев от РЗС. А именно – някак си е обидно да търсиш аргументи и да спориш с хора, които не стават дори и за медицински идиоти.
Простете ни, че нарушихме спокойствието Ви, но бяхме предизвикани.
С приятелски поздрави към всички вас, с пожелание да запазите душевното си равновесие и със сигурност, че ЕДИН ПО-ДОБЪР СВЯТ Е ВЪЗМОЖЕН!

Движение “Че Гевара



Как се стигна до простотията в парламента:

Депутат ругае избирателите във фейсбук

Нужен ли е психотест за депутатите?



ВИДЕО:

1. Бойко Борисов побърза да избяга от мястото на схватката между излезлите от равновесие депутати:
Тази бързо пробягваща фигура на преден план е стресирания Бойко, който без да ще се озовава в центъра на сцената :)

2. Ъпсурт - Мамата:
Познати са ми ебати депутатите - стадо гадове...
Но да взема ази ножа да го опра на тази депутатска кожа.
Нося плетен кош с бостански пацули
да гримирам всичките депутатски муцуни.
Народа е в ерекция, гледайки вашите тлъсти дупета
ще има инфекция!








Гласувай:
13



1. balkanec - Ето това му написах аз :)
01.04.2012 20:59
Ей хахавел - не се прави на по-хахав отколкото си и не ни дрънкай щуротии за Ал Кайда - тя си е поделение на ЦРУ и на спонсорите на вашата гей-партия РЗС от Израел - отначало и до днес. Що ставаш за смях?
http://balkanec.blog.bg/politika/2011/05/11/bush-i-osama-v-edna-lodka.744882
цитирай
2. tomcat2 - сган безподобна шизофренична, има ...
01.04.2012 22:34
сган безподобна шизофренична, има една сочна пловдивска и от мен, от сърце!
цитирай
3. apostapostoloff - Когато през миналата година ме отвлякоха
02.04.2012 04:16
извънземни, и те ми казаха, че тези геваристи се финансират от Ал Кайда. По- късно това се потвърди, защото една жена в трамвая ми каза същото.
цитирай
4. chavdar01 - ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И КОЛКО %НАРКОМАНИ ИМА МЕЖДУ ТЯХ.
02.04.2012 08:55
ТОВА Е УПРАВЛЕНИЕ ПО БЪЛГАРСКИ!
цитирай
5. demokrat63 - затова казвам, че всяка власт уч...
02.04.2012 09:00
затова казвам, че всяка власт учредена от народа/ в случая законодателната/ трябва да е под обществен контрол с ясни законодателни механизми. в конкретния случай този" народен " представител трябва да се отведе от законодателния орган, да но няма законодателен механизъм и трябва да го трпим до следващите избори наай-малко.
цитирай
6. balkanec - Емил Василев пак ме блокира във фейсбук :)
02.04.2012 10:23
За втори път, с втора регистрация :) Пак не му виждам профила и от нея :)

Излиза само фен-страницата му:

"Пие ли си хапчетата Емил Василев от РЗС редовно?"

http://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%B8%D0%B5-%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%BF%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%95%D0%BC%D0%B8%D0%BB-%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%B2-%D0%BE%D1%82-%D0%A0%D0%97%D0%A1-%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE/187887801239863
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balkanec
Категория: Новини
Прочетен: 2623235
Постинги: 137
Коментари: 1647
Гласове: 3143
Архив