Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2020 19:53 - Какво разпръскват самолети на НАТО из българското небе?
Автор: otkroveni Категория: Новини   
Прочетен: 3746 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 13.08.2020 19:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  За да стане по-ясно за какво говорим, нека да определим някои основни термини. Самолетите оставят видими следи по време на полет в резултат на кондензацията на водна пара, отделяна  в атмосферата. След това тези следи бързо се разсейват. Обикновено ги наричаме кондензационни пътеки или „контралинг“.   Въпреки това през последните няколко години все по-често в небето в различни части на земното кълбо могат да се наблюдават изненадващо ясно и често многоцветни следи от летящи самолети. В същото време изненадата е причинена от ясна мрежеста или паралелна структура на тези писти, които остават на небето за дълго време, постепенно се превръщат в облаци.   През 1997 г. всички започват да говорят за "chemtrails" (химически пътеки). Първоначално наблюдаваното явление се обясняваше със състава на самолетовото гориво. Тогава неочаквано правителството на САЩ призна, че атмосферата се третира с цел борба с глобалното затопляне, за решаване на проблема с озоновата дупка и т.н.   Този проблем не заобиколи и България. 
  НАТО отпечатък Гоинженерите не отричат ​​явлението „химически пътеки“ в България. На въпросите на обществеността се отговаря, че целта на пръскането е да създаде защитен щит от слънчевите лъчи от специално изпръсквани частици в атмосферата за да се предотврати глобалното затопляне. Въпреки това, фактът, че пръскането е част от мащабна кампания, включваща НАТО, поражда някои опасения относно истинността на тези отговори. Но какво е действителното съдържание на тези емисии?
  „Те съдържат нано-алуминий, барий, стронций и други вещества, за които можем само да гадаем“, казва Еленко Ангелов. - По образование съм психолог, давам психологически консултации. Но паралелно  се занимавам и с телевизионна журналистика. Направих редица предавания в националните медии за теорията и практиката на конспирацията, така че съм добре запознат с този въпрос. Изпращахме запитвания до различни отдели и наистина Министерството на транспорта и Министерството на отбраната ни отговориха, че става въпрос за коридорите на НАТО, самолетите на НАТО, но с глупавото обяснение, че следата е обикновен кондензат. И ни помолиха да не причиняваме паника сред населението. Не искам да предизвиквам паника, просто задавам обичайния въпрос: защо се случва там, където самолетите на НАТО летят в небето на България? "   Малко конспирация „Такива практики могат да имат голямо разнообразие от приложения: от контролиране на климата до причиняване на земетресения, блокиране на различни сигнали, контрол на съзнанието“, продължава Еленко. - Като психолог съм добре запознат как честотите могат да засегнат хората, предизвиквайки апатия или агресия. Това е военно развитие, което между другото не е тайна “.
Имам собствена теория по този въпрос. Сред тези, които стоят зад този проект, са фармацевтичните компании и Monsanto, един от основните концерни за хранителни продукти, който контролира хранителните пазари в целия свят. Целта на тези фармацевтични компании е да заразят хората с токсични вещества, да отслабят имунитета ни и да ни направят по-податливи на грип и други заболявания. Например, сега в България има епидемия. А, сред заразените - млади и стари. Тази епидемия се появи внезапно, след като увеличеният трафик на самолети беше наблюдаван в небето, оставяйки след себе си химически следи.   Съвсем наскоро в продължение на три седмици имаше активен въздушен трафик над България. Еленко е сигурен, че е бил напръскан някакъв химичен състав. Активен младеж инициира специална програма, посветена на тази тема в централната българска телевизия. Едва след като предаването тръгна в ефир, когато очите на българите бяха насочени към небето, самолетите внезапно спряха полетите си. Този факт, както е убеден Еленко, потвърждава, че военните самолети се използват за нечисти цели.   В допълнение  Еленко Ангелов заяви, че проблемът вече е бил обсъден по BTV и той лично е участвал в него. Това беше програмата „Bloodhound“. „Тогава направихме измервания в парк Борисов в центъра на София“, припомни Еленко. - Доказано е наличието на барий, стронций и алуминий, които според предположенията са част от „химичните пътеки“. Прозвуча аларма, надявайки се, че учените ще се заемат с този случай. Има специализирани лаборатории ?! И  никой нищо не прави, обяснявайки, че това е обикновен кондензат. "   Страх и апатия „В лични разговори“, оплака се Еленко Ангелов, „много високопоставени служители, както и пилотите, с които общувам, не отричат ​​феномена на химичните пътеки.

Но когато ги каня да учавстват в тв предаване, те заявяват, че се страхуват, тъй като имат семейства, деца, че хората ще им се подиграват.. И хората се доверяват на учените. "   Но фактът, че нещо се разпръсква в небето, е факт, който не може да бъде опроверган. И истината не може да бъде скрита. Еленко разбира, че пътят на обществото към реализирането на този проблем е труден. Самият той преди четири години, когато за пръв път прочете книгите на Дейвид Ике и Алекс Джоунс, поддръжници на идеята за заговора с химикали, и реши, че авторите са отишли ​​твърде далеч. За него това звучеше като параноя: над нас се пръскат вредни аерозоли, а правителството го гледа безразлично. Тогава се замисли, погледна към небето със собствените си очи и разбра, че това е истина.   Вече три години той се опитва да намери хора, които не искат да приемат реалността такава, каквато е. Има правителство, има Господ - те трябва да ни защитават, убедени са. И това е проста отбранителна реакция, за която говори Фройд.  "О, това е много страшно. Не искам да знам за това, имам семейство, деца, бизнес. О, ще се преструвам, че този проблем не съществува. " Но подобна политика на щраус никога не е довела до добро, в този случай няма да спести. Само активната гражданска позиция, осъзнаването, че бъдещето на децата им зависи само от тях самите, може да спре хаоса, който се случва сега на българското небе.   Имате очи, съзнание, ум. Просто погледнете какво се случва в небето над нас, помислете за това, задайте въпроси. Първо на себе си, а след това на онези, които според статута си са задължени да им отговорят и за предпочитане истината.
  Ветеранът на военновъздушните сили и военен пилот Владимир Лазарев коментира вълнението на обществото, свързано с предполагаемото пръскане на химикали от самолети.   На първо място, военният пилот съветва всички привърженици на теорията на конспирацията за разпръскване на химикалки да изучават химия и да четат по-малко романи в областта на научната фантастика.   „Обратната следа, известна още като„ буд “, е остатъчното гориво, което излиза от дюзата на двигателя“, казва ветеранът на ВВС. - Те се абсорбират в горната атмосфера, без да причиняват вреда на околната среда. Това са замразени пари, които се разлагат или излизат в космоса. Дори ако приемем, че някой, не дай Боже, реши да пръска токсични вещества, тогава това трябва да стане не на височина от 10 хиляди метра, а на надморска височина 50-100 метра и при спокойно време. В противен случай значението на пръскането се губи. “   Също така Владимир Лазарев твърди, че ширината, плътността и продължителността на съществуването на следи от прелитащи самолети са силно зависими от условията на атмосферна влажност, наличието на примеси в нея и много други фактори. И самолетите не летят по релси, а по специален коридор, достатъчно широк, следователно се появява "решетка", където тежкият въздушен трафик тръгва в различни посоки.......


 



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bojinkata - След като Тръмп им ограничи парите, ...
13.08.2020 21:24
След като Тръмп им ограничи парите, а и напоследък май тотално ги спря, изчезнаха и следите! Поне аз от месеци вече не ги наблюдавам. Повече за тях във What In The World Are They Spraying (2010). Мноооого хубав филм, подробно показва и разказва с какво ни пръскат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: otkroveni
Категория: Новини
Прочетен: 33537
Постинги: 13
Коментари: 19
Гласове: 104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031