Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2019 04:41 - ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ НАПАДАТ ОБРАЗОВАНИЕТО! Насърчават извращенията в образованието
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1495 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Автор: Искрен Вълчев Ако има родител, съгласен детето му да “изучава” абсорбция на течности и видове прониквания в мъжкия анус, нека вдигне ръка! Желаещи?

 image

 

 

- Здравейте ученици, днес ще говорим за влажност, триене и абсорбция на течностите в ануса при мъжки секс!

 

- Няма нужда, госпожо, ние знаем, че аналният пръстен е тесен, следователно триенето и влажността са големи.

 

Този диалог изглежда шокиращ. Но би бил самата действителност, ако в училище бе обсъждано съдържанието на предизвикалите скандал брошури. Но кой знае… Те са престояли дълго в различни училища, като нищо може да е преподавано по тях.

 

Скандалът много наподобява историята с Димитър Маринов. Развятото знаменце от актьора на холивудската сцена е симпатичен, ненатрапчив, приветлив акт, който в реалния живот среща единствено одобрение. Не така обаче стоят нещата в

 

мръсното (под)съзнание на социалните мрежи.

 

Там Маринов бе нарочен за патриотар. Така е и сега с брошурите. Из улици, кафенета и домове те срещат само възмущение. Но в социалните мрежи се появиха мнения, че негодуванието е пресилено - децата така и така виждат всичко в интернет, следва да се говори свободно за секса, държавата си имала други по-важни теми за обсъждане и т.н. Този вид плурализъм на мига трябва да бъде посечен. Защо, става ясно от долните цитати: 

 

“Аналният секс е най-практикуваният вид секс в общността на мъжете, които правят секс с мъже (МСМ). За съжаление, това е и видът секс, който носи най-висок риск за предаване на сексуално преносими инфекции (СПИ). По време на секс винаги се получават микроскопични, много често невидими наранявания, протърквания и ранички по половите органи на двамата партньори, които осигуряват обмен на кръв и телесни течности между тях. При анален секс тези наранявания са най-много, тъй като

 

анусът е по-тесен и не е естествено овлажнен

 

и следователно тук триенето е най-голямо. Освен това лигавицата на ануса е много силно кръвоснабдена и има най-големи абсорбиращи качества. Поради тези причини обменът на кръв и телесни течности при този вид секс е най-голям. Ето защо практикуването на анален секс носи повече риск от заразяване със сексуално преносими инфекции от друг вид секс”.

 

Всичко това го пише на една от страниците. На други са изредени видовете сексуални инфекции, симптоми, начини на предпазване, кабинети за изследване… Представени са и типовете презервативи – анален, вагинален… И пак следва живописно описание на някои специфични дейности: “Фистингът представлява вид сексуална игра, при която се осъществява юмручно разпъване на аналния пръстен. Следва 

 

дълбоко проникване през аналния канал до правото черво

 

най-често на ръка, ръце, големи предмети, крак. Тази техника е свързана с голям риск, особено ако се практикува едновременно с няколко човека”. Несправедливо е пропуснато да се уточни техниката безопасна ли е при практикуване с един човек.

 

imageimage

 

Да се обсъжда скандал ли е всичко това няма смисъл. Ако има родител, съгласен детето му да “изучава” абсорбция на течности и видове прониквания в мъжкия анус, нека вдигне ръка! Желаещи?

 

Нека се спрем и на снимките към брошурата. Те са единствено на мъже – разголени, заедно, поотделно, ближещи се и директно бъркащи в гащите си. Няма разнополови двойки, няма илюстрации на обич, сърдечност, има на добре сложени мъжки тела, опипвани от мъже. Всичко това може да бъде единствено и само помагало за хомосексуалисти – как точно да се пазят и да популяризира “игрите за напреднали”.

 

Скандалът е двоен – не просто вкаран анален секс в училище, но и откровена гей пропаганда 

 

Става и троен, след като брошурите намират защитници в социалните мрежи поради “образователния ефект”. Хора, осъзнайте се! Това не е наръчник срещу СПИН за всички младежи, това е само за тия от тях, за които аналният секс е важен.

 

Образованието е специфична система. Всеки е бил ученик, следователно се счита за компетентен да се произнася по всякакви свързани с училището въпроси. Но образованието се променя, а пенкилерите стоят на едно място. В случая е важно да се каже, че в горните класове от много години се провеждат дискусии по сексуално образование. Обсъждат се рискове от болести, предпазни мерки, уважение към партньора и т.н. - внимателно, педагогически, на нужния според възрастта език. Пада аргументът “В училище трябва да се говори за секс”.

 

Говори се, отдавна, без споменаване на анални пръстени. 

 

Без! Истинска консервативна варварщина!

 

image

Снимка: бТВ

 

След медийните репортажи става все по-ясно как точно брошурите са попаднали в училищата. Отпечатани са преди години по проект, преиздавани после и пращани на Районните здравни инспекции. Целта им, поне на теория, е да образоват рискови групи, да бъдат раздавани в лекарски кабинети и т.н. Никой, поне официално, не е имал намерение да го разпространява в училища. Служители на РЗИ обаче често посещават школата в рамките на анти СПИН мероприятия. Говорят на децата, раздават им листовки. Листовките преди това ги получават от най-различни места – от държавни организации, неправителствени, по проекти…  Точно така служители на РЗИ са отишли сред учениците и са дали въпросните брошури,

 

без въобще да погледнат съдържанието им.

 

И най-вероятно от доста години те се трупат из школски коридори. Няма провокация, няма конспирация, има чиста мърлящина.

 

“Джендърът няма ви изяде”, “Никой няма да направи децата ви гейове”, “Хомосексуалистите следва да имат права”, “Децата знаят вече доста неща, защо да се крият от тях”, “Цацаров, Кьовеши, Бойко и Корнелия са истинските проблеми, не тия измислени скандали” – такива мити работи се приказват от защитниците на тезата, че българинът не бива да се вълнува от тази поредна простотия в училищата. Подобни мнения са нечестни, защото разводнват темата, а тя е една единствена – трябва ли влажността и триенето в мъжкия анус да влизат в училищните уроци. Но тези мнения са и вредни, защото 

 

насърчават извращенията в образованието.

 

“Що да не се учи за влажността в мъжкия анус, какво толкова?...”, казват те.  Има ли толкова дружелюбни люде, един ден уроците наистина ще бъдат факт.

 

В огромното си мнозинство хората правилно реагира на брошурите. И макар най-вероятно недоглеждане да ги е вкарало в училищата, наказани трябва да има. Сурово! Злото не ще САМО молитва НО И БОЙ С МОТИКАТА!

 

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ!




Гласувай:
4



1. apostapostoloff - Ти гледай да не те докопа някой извратеняк и
03.03.2019 06:38
да ти скъса гъза. Ще ти разпори цвайтера на бърза ръка.
цитирай
2. reader - за извратеняка apostapostoloff знаем отдавна
03.03.2019 08:16
че не може да ходи до тоалетната нормално и затова одрисква целия блог с фекалиите си. Аман от психодъртуцата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4086823
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930