Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2016 22:38 - Приветственo послание на Леонид Решетников до 4 Форум на християнската младеж на Русия
Автор: iliaganchev Категория: Новини   
Прочетен: 636 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Приветственo послание на Леонид Решетников до 4 Форум на християнската младеж на Русия

Волгоград, 07.06.2016 г.

* Генерал-лейтенант Леонид Решетников е директор на РИСИ (Руския институт за стратегически изследвания при Президента на Руската федерация)

 

Скъпи приятели! Участници в 4 форум на християнската младеж на Русия!

Изпълнен със с чувство на радост от съзнанието, че младежта на Русия не остава безучастна към проблемите, които нашето непросто време поставя пред страната и пред целия свят. Особено удовлетворение предизвиква този факт, че в авангарда на руската младеж, аз съм убеден в това, стои нейният най-неравнодушен, най-деен и самоотвержен отряд – младежите и девойките, движени от християнската вяра.

          Ние живеем в много сложно време. Русия е подложена на яростните нападки от страна на сили, които са се възприели за извършители на съдбините на света. Против Русия се води пъномащабна хибридна война – война политическа, икономическа, информационна. За нас, политолозите, е очевидно, че всичко това е подготовка за решително военно нападение срещу Русия. При това, САЩ и НАТО практически не скриват своите военни приготовления, насочени против Русия.

Защо Русия представлява обект на тази невероятна по своите мащаби атака? Само затова ли, че Русия остава единствената реално независима страна, нежелаеща да се подчини на политическия и икономически диктат на САЩ? Не само и не толкова заради това. Главната причина е духовна. Русия представлява главната цел на атаката, защото ние сме народ, изповядващи Иисус Христос и нежелаещ да живее по безбожни закони и норми, по които живее целият западен свят, подчинил се на Съединените щати.

          Срещу Русия се опълчиха сили , движени от Врага на човешкия род. Това е задълбоченото и според нас единствено правилно разбиране на антируската политика на Запада, отрекъл се от Бога. Главната задача на враговете на Русия е да унищожи нашата Православна църква, да убие в нас вярата в Христа, защото това е православна вяра – главната и единствена твърдина, върху която стои Русия. Без осъзнаването на тази неотменима истина ние няма да издържим, даже ако имаме и мощна армия и силна икономика. И обратното, ние ще бъдем непобедими, ако сме вярни на Бога.

Русия е главната цел на атаката от страна на западните елити още и поради това, че ние сме единствената страна, която на държавно ниво силно застава в защита на семейството и традиционните ценности и открито се противопоставя на световното умопомръчаване под названието „гендерна идеология“. ЭТази идеология е леко прикрита форма на сатанизма. Тя призовава към разрушаване на традиционното семейство и провъзгласява за „нормални“ най-невероятни извращения. От не много далечни времена „гендерната идеология“ стана основа на държавната политика на САЩ, Канада, страните от Евросъюза и много други държави. Нормите и постулатите на „гендерната идеология“ на Запад са закрепени законодателно и всеки неин противник се подлага на гонения. В тези условия Русия е последната надежда на хората от цял свят, в това число и на народите от Европа и Америка, които, както и във всички времена, искат да създават семества, да раждат и отглеждат деца.

Скъпи приятели! Можем да не се съмняваме, че, полагайки вярата в нашия Господ Иисус Христос в оснавата на всяко свое дело, вие – младежта – никога няма да се объркате и няма да се отклоните от единствено правилния път. И в този смисъл можем да бъдем спокойни за бъдещето на Русия и на целия православен свят.

Желая на Форума на християнската младеж на Русия помощта Божия и успехи във всички благи начинания!

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliaganchev
Категория: Политика
Прочетен: 5318672
Постинги: 4998
Коментари: 877
Гласове: 1356
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930