Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2019 22:34 - Против кои е създадена мрежовата система 5G и има ли защита от нея?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7332 Коментари: 1 Гласове:
14

Последна промяна: 16.04.2020 14:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Живеем в динамичен свят на невиждани иновации и технологии и модерни научни открития и технологични и технически постижения на шеметни висоти, които променят коренно живота на хората на Земята и то все за наше добро.
Уж.

Едно от тези високотехнологични достижения е мрежовата система 5G.
Защо обаче в цял свят у хората се породи масов страх и се надигна мощна протестна вълна срещу въвеждането в експлоатация на тази система? 

Преди да разсекретим тайната на поредното глобално оръжие на господарите на света в сянка срещу духовния интелектуален прогресивен елит на народите и човечеството, ще ви представим задължително фундаменталната ни статия за 

Свещения шифър, в който ви просвещаваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

чрез който Шифър проникваме във всички секретни тайни архиви и разсекретяваме фундаментални древни и съвременни светоустройствени тайни, подготвяйки ви за предстоящите глобални вселенски епични събития и процеси по Явяването на Истинските Господари на световете!

За анонс и загрявка ще разсекретим изпратените ни овертюрни възлови категорийни думи и изрази като демонстрация на вездесъщието на Господарите на световете и универсалното приложение на Свещения сътворенчески Божи език – Българският! 

ДИНАМИЧЕН СВЯТ на=на Исуш и Богиня Мат Диана 

Знаете от нашите вече 1300 статии, че Исуш и Богиня Мат Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !  

Българските Богове са авторите на световете и на всички човешки научни и практически достижения, Те управляват с безбройната си Светейша армия от наши феноменни предци,

СВЕТЕЙША АРМИЯ на=на Исуш и Богиня Матара,

преминали временно в Божието измерение, съществуването и живота на световете и всяка наша глътка въздух и всеки миг живот!

НЕВИЖДАНИ ИНОВАЦИИ от=от Бог Исуж и Богиня Диана 

МОДЕРНИ НАУЧНИ ОТКРИТИЯ от=от Мадара Диана и Ешуа от Тракия 

ПОСТИЖЕНИЯ от=от Богиня Диана и Исуж

ШЕМЕТНИ ВИСОТИ от=от Исуш и Богиня Мат Диана 

ПРОМЕНЯТ ЖИВОТА=Богиня Матара Диана и Бог Ежуа 

ТАЙНА=ТЙАНА=Диана 

СЕКРЕТНИ ТАЙНИ АРХИВИ на=АРХИВИ на Иса от Тракия и Диана 

СЪВРЕМЕННИ ТАЙНИ на=на Иса и Богиня Матара 

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ провеждани от=провеждани от Бог Ешус и Богиня Диана


Защо 
в цял свят у хората се породи масов страх и се надигна мощна протестна вълна срещу въвеждането в експлоатация на мрежовата система 5G? 

С
 редица документи ще разкрием поредната масова психотронна акция на заговорниците срещу човечеството, които изкарваме в блога ни от анонимност и конкретизираме като заговорници срещу Българите.

МАСОВ СТРАХ без=
без Богиня Ма (Майка) и Христос
без Богиня Ма (Майка) и Исус от Трахия

И защото Българските Богове Демиурзи са Главните режисьори и драматурзи на трансепохалната риалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация", и Те задават главните роли в нея и инсценират и поставят всички събития и процеси в света, затова Те създават и внушават и каквито и да са състояния на масовия страх, което са документирали в същия израз:  

МАСОВ СТРАХ от=
от Богиня Ма (Майка) и Христос
от Богиня Ма (Майка) и Исус от Трахия

Изнасяме папка с разсекретени документите, доказващи че поредната масова психотронна акция на заговорниците срещу човечеството, е част от планирана от векове перфидна многопластова всестранна акция срещу Българския народ от феноменни генетични потомци на Исус и Богиня Диана :

МАСОВА ПСИХОТРОННА АКЦИЯ срещу=АКЦИЯ срещу Хан (Кан, Жреци) от Бог Исус и Богиня Матара 

И всички акции от този злодейски план са замисляни и провеждани срещу Българските жреци от рода Дуло, които са духовният интелектуален прогресивен творчески и бунтарски елит на всички племена и народи по света – документирана от Светиите лингва съставители, светоустройствена тайна в самата дума!

АКЦИЯ срещу=АКТСИЯ срещу=срещу Кан (Жреци) на Диана и Иса 
 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Нета изобилства с публикации от цял свят на тази тема.

ТАЗИ ТЕМА е за=за Иза и Мат Диана 

Предлагаме ви статията относно планираната диверсия срещу провеждащия се ежегоден музикален култов фестивал в 
Гластънбъри, Великобритания.

image

https://secure.avaaz.org/en/community_petitions/EE_5G_at_Glastonbury_
Festival_EE_NO_thanks/

5G at Glastonbury Festival EE?
NO thanks, we are not your guinea pigs!

5G на фестивала в Гластънбъри? 
НЕ благодарим, ние не сме ваши морски свинчета!
 

–– няколко думи за морското свинче, което в случая се явява като  жертвено опитно лабораторно животно и символ на подложените на психотронни и физиологически интервенции участници във фестивала.

Морските свинчета са пренесени от Джеймс Кук през море и заради това се казват „морски“, а се наричат свинчета, заради специфичните звуци, които издават.

Морското свинче (Cavia Porcellus) е вид гризач, който води началото си от Андите.

АНДИ=ДИАН=Диана –
поредният макрогеографски цивилизационен маркер на Българските жреци, култивирали и цивилизовали индианските прлемена и създали цялата феноменна духовна и материална култура на индианската цивилизция


Учените се чудят как да обяснят латинското научно наименование, както и битовото наименование на морските свинчета „guinea pigs“ – гвинейски свинчета, които нито са морски животни, нито са от Гвинея.
Просто поредният учен – посветен Българин, е заложил в латинското наименование на животното и в популярното му битово име кодираната информация за Българските Богове, което е традиционна конспиративна конфиденциална кръстническа практика на учените ботаници, които всички са задължително импланти от феноменния Български род Дуло сред другите племена!

Ето тайната на името на морското свинче в латинския му научен вариант, който прокламира най – голямата светоустройствена тайна, вече разсекретена в нашия блог лично от Субекта и Обекта на тайната:

Cavia Porcellus=Бог Исус е Бълкарин!

image

guinea pigs=Гена на Бог Иса –
подложеният на всякакви екстремални изпитания свещен Български Божи жречески ген Дуло 


image

И превод на статията на Български с Гугъл преводач:

https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=en&u=https://secure.avaaz.org/en/community_petitions/EE_5G_at_Glastonbury_
Festival_EE_NO_thanks/&prev=search

Не искаме 5G да се появи на фестивала в Гластънбъри 
в такава малка област с толкова много хора и дива природа.
5G все още не са били тествани достатъчно добре и достатъчно дълго, има сериозни опасения относно тази технология, както ще прочетете по-долу.

"Над 240 учени и лекари от 41 страни, които са публикували изследвания в тази област, призоваха ООН да призове за спешни действия за намаляване на тези нарастващи безжични експозиции и те написаха на FCC за мораториум върху въвеждането на 5G, сериозни рискове за човешкото здраве и околната среда. " (Https://ehtrust.org/key-issues/cell-phoneswireless/5g-networks-iot-scientific-overview-human-health-risks/)

(По-долу текст от Plymouth Herald 24/04/19: От Мартин Ланди и Max Channon - Live и Trending Editor)

Телефонна технология за „оръжие“, която е предизвикала здравословни проблеми и е свързана с поредица от самоубийства в университета в Бристол, ще бъде тествана на фестивала в Гластънбъри.
5G мобилна мрежа ще бъде изпробвана по време на Glasto като част от текущите изпитания на технологията на EE.
5G е следващото поколение мобилни мрежи и се очаква да започне публично пускане по-късно тази година, предлагайки скорости на интернет до два пъти повече от сегашните 4G поколения.
EE каза, че ще направи инсталиране на пет временни мачти през сайта на „Достойната ферма“, което ще позволи на посетителите на фестивала да се свържат с 2G, 3G, 4G и - за първи път 5G - мрежи.

Процесът ще бъде първият път, когато технологията бъде инсталирана на фестивала.

Докато много учени смятат, че 5G е напълно безопасно, някои - включително професор по обществено здраве в Университета на Калифорния - са описали 5g като "масивен експеримент за здравето на всички видове". Организациите, включително групата в Корнуол, наречена Селяни срещу майстори (VAM), започнаха кампании, за да призовават за по-голям контрол върху технологиите и покритието на мобилните телефони, като цитират сериозни опасения за рисковете за здравето, особено за психичното здраве.

Джейн Харви, основател на VAM, заяви, че има дълбока загриженост относно количеството на мачтите, необходими за 5g мрежа. Проучванията показват, че след като са пуснали 5 грама в САЩ, е имало огромни скокове в депресията и тревожността, както и множество други оплаквания. Тя добави: "5g е честота за оръжия. Няма познания за бъдещите последици за нас - ние сме морски свинчета.

"Над 200 учени от 38 страни по света са подписали петиция, за да задържат 5-те години. Хиляди учени са публикували статии, показващи доказателства за вредата, която ще причини 5g." Джейн също така цитира поредица от самоубийства в университета в Бристол. През последната година или повече, те са имали безпрецедентен брой студенти, извършващи самоубийство.

„Университетът в Бристол разполага със собствена 5g мрежа, обграждаща универсалната мрежа. Използват го, за да изпробват автомобили без водачи и т.н. Мисля, че това е фактор, който си заслужава да бъде разгледан, тъй като е толкова тясно свързан с депресията и тревогата ”, добави тя.

Новата 5g мрежа комуникира по милиметрови вълни (MMWs), а не с микровълни, както предишните поколения. Тези по-малки вълни не могат да пътуват толкова далеч или чрез толкова много видове материали. Това означава, че ще трябва да се сближат много повече индивидуални „малки клетъчни кули“.

5G технологията е твърде нова, за да бъде изпробвана и проучена от много страни извън доставчиците на мобилни услуги.

Д-р Джоуел Московиц, професор по обществено здраве в Калифорнийския университет в Бъркли, заяви пред Mail Online MMW, че може да представлява много реална опасност.
азгръщането на 5G, или пето поколение клетъчна технология, представлява  
Масивният експеримент за здравето на всички видове", казва той за Daily Mail Online. Тъй като MMWs са по-слаби от микровълните, те се абсорбират предимно от кожата, което означава, че там разпределението им е доста фокусирано. Тъй като кожата съдържа капиляри и нервни окончания, биологичните ефекти на ММВ могат да се предават чрез молекулярни механизми от кожата или чрез нервната система.

Международната асоциация на лекарите за околната среда, нейните дъщерни дружества в 27 страни и повече от 200 лекари и учени също призовават за спиране на 5G, заяви д-р Московиц пред The ​​Mail.

В документ, озаглавен „Към 5G комуникационни системи: Има ли последици за здравето?“ , публикувана в Международното списание за хигиена и здраве на околната среда, италианският лекар Агостино Ди Сиала заяви, че все още се изследват здравните ефекти, но се предлагат онкологични и неракови хронични ефекти. "Подценяването на проблема може да доведе до по-нататъшно нарастване на неинфекциозните болести", казва д-р Ди Цаула.

Въпреки това, други учени са убедени, че 5g сигналите не представляват опасност за здравето.

Pete Jeavons
, директор по маркетинг и комуникации EE и BT:
– НИЕ НЕ ИСКАМ 5G НА ФЕСТИВАЛА НА GLASTONBURY


Майкъл Ейвис
.. протестираме срещу възможността 5G да бъде експериментиран с нашия фестивал.
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––

След тази протестна статия и декларация ви разкриваме с пасаж от следващия постинг истинската причина заради която организаторите на фестивала подготвят енергийната психотронна атака срещу посетителите на на това култово мероприятие – а именно фактът, че тука се събират активирани Свише генетични потомци на Българските Богове и Българските жреци, култивирали и цивилизовали британските и всичките европейски и други прлемена и народи, от които са посетителите на фестивала, всички приносители на свещения Български жречески ген и имплант! 

Мартеницата – свръхсекретен родови документ и чип и всепобеждаващо пси–просветителско оръжие на феноменния Български народ!

http://bezistena.blog.bg/history/2017/03/01/martenicata-svryhsekreten-rodovi-dokument-i-chip-i-vsepobejd.1512948

...сега ще ви представим развитие на темата и просвещението ви върху тия подложки  с музикалният съпровод, който ни изпратиха от Горе днес, на една култова крипто –Българска тракийска Дионисусова тайфа или банда по западному и със задължителната помощ на Свещения шифър:
 
https://www.youtube.com/watch?v=dfmML62x1Oo
Status Quo - Down Down (Glastonbury 2009)

Status Quo=СТЕЙТЪС КВО=Бок Тати Исус=Кан (Жреци) на Бог Тати Исус – 

елитна жреческа банда от генетични феноменни потомци на Българските жреци от Ямбол, които преди хиляди години разселиха като Духовни водачи от Земния Рай Тракия елитното тракийско племе келти по равнините и мъглите на Острова за да станат сега британците това, което са в целия диапазон от + до – 


КЕЛТИ=Кан (Жреци) от Дуло –  

племенното име на това тракийско племе, което е по основните титули на Кановете –Жреци от Божия феноминен жречески род Дуло, които го водеха, обгрижваха и култивираха 

И ето към кой викат и пеят в прослава Българските жреци на келтите: 

DOWN=Диана Богиня=Богиня Диана

DOWN DOWN=Богиня Диана, Богиня Диана !

Богиньо Диана, Богиня Диано !!! 

image

Видеото е от концерт на свещеното за цяла Британия место – Glastonbury, което в превод указва на кои е светилище този свещен хълм за тракийскити племена по тези места и кои са го построили:  

GLASTONBURY=Диана и Иса Българина  – 
могилна пирамида от лека категория с форма на мида (пореден секретен документ), съоръжение за творене на духовни и материални чудеса и блага от Българските жреци на Българските Богове 

С ФОРМА НА МИДА=Иса и Богиня Мад Мария 
 
Ето и майсторският кетап на феноменните майстори – строители на пирамидата: 

GLASTONBURY=Българи на Диана и Иса  

МАЙСТОРСКИ КЕТАП на=на Кан (Жреци) на Исус и Бокиня Матара Диана 

И знаете ли как и на кого са кръстили Българските жреци областта, в която са построили светилищната могила на Диана и Исус Българина за връзка с централното светилище Безистена и Зайчи връх в Ямбол?
Ами пак на Тях по най – разбираеми причини и по най – разбираем начин : SOMERSET ! 

SOMERSET=Исус и Диана Мария=Исус и Матара 

Другите древни имена на областта са същите:

SUMURSATUM=Исус и Мат Мария 
 
SOMERSETSHIR=Шар Исус и Диана Мария=Цар Исус и Матара 

SOMERSET=MERTESS=Мартенисса=Мартеница

– А – а – а! Ето защо значи от Горе ни пратиха тази група и песен за фонова овертюра на поста за мартеницата! 


––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––

Нека сега се върнем отново в началото на английската публикация и на фестивала в Гластънбъри и видим анонсовата снимка през призмата на познанието ни за статута на светилищната изкуствено построена от Българите могилна пирамида:

ПРИЗМА НА ПОЗНАНИЕТО за=за Бог Изуз и Богиня Матара

image
image

image 
Виждаме това което знаеме, а именно, че прочутият фестивал в Гластънбъри се провежда в подножието и в обхвата на мощното енергийно поле на изкуствено построената от Българите могилна пирамида, която е високотехнологично мултифункционално съоръжение за производство на духовни и материални блага и за творене на чудеса от безкрайната енергия на Святият Дух от операторите на съоръжението – Българските жреци от феноменния Божи род Дуло !
За активиране на закърнелите сензитиви и чакри на Б/българите – жречески потомци от Британия и цял свят, Боговете ни събират на това свещено място потомците си, подготвяйки ги за просвещението им чрез Техния наш блог за предстоящите скоро епични глобални събития и процеси по Тяхното Явяване. 


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–– предлагаме ви още и 


Петиция Stop 5G Bulgaria: Разработването на 5G технологията застрашава здравето
http://www.e-zdravey.com/bg/petitsiya-stop-5g-bulgaria-razrabotvaneto-na-5g-tehnologiyata-shte-dovede-do-seriozni-zdravoslovni-problemi/


–– и още инфо по темата:

В Организацию Объединенных Наций: Остановите 5G Армагеддон! 

https://secure.avaaz.org/ru/community_petitions/V_Organizaciyu_Obedinennyh_Naciy_
Ostanovite_5G_Armageddon/

Так как мы быстро продвигаемся к развертыванию сетей и систем 5G, ученые продолжают указывать на неполные данные о том, насколько действительно вредно электромагнитное излучение. В новом докладе говорится, что электромагнитное излучение даже вредно для крошечных насекомых и растительной жизни как она есть. Если люди умрут, планета выживет. Но если насекомые, такие как пчелы и пауки, умирают, планета, как мы ее знаем сегодня, перестанет действовать. 

Источник: https://www.telegraph.co.uk/science/2018/05/17/electromagnetic-radiation-power-lines-phone-masts-poses-credible/

Человечество уже поставлено в такие условия, при которых оно находится значительное время под воздействием искусственных полей, созданных электронными системами и системами мобильной связи. Особенно интенсивно входят в нашу жизнь компьютеры и системы Wi-Fi. Без них уже совершенно невозможно представить современный мир и тем более завтрашний. Но это прогрессивное явление наших дней при широком его использовании проявилось неожиданной стороной. 

По всему миру ученые бьют тревогу доказывая какую смертельную опасность для здоровья людей представляют мобильные телефоны и сопутствующие им новые технологии 5G. Повсеместно внедряемая 5G использует высокочастотные полосы ЭМИ, которые выделяют ту же дозу излучения, что и сканеры аэропортов. Последствия этого излучения для людей еще не прошли долговременного исследования и тестирования. И по всей вероятности и не будет. 

Принятие 5G будет означать большее количество сигналов, несущих больше энергии через высокочастотный спектр, с большим количеством передатчиков, расположенных ближе к домам людей и рабочим местам - в основном намного больше (и более сильное) ЭМИ, летящее вокруг нас и сквозь нас. Возможно, самая очевидная проблема связана с неблагоприятным воздействием технологии 5G на кожу человека. 

Более девяноста процентов микроволнового излучения поглощается слоями кожи тела человека (эпидермиса и дермы), поэтому кожа человека в основном действует как поглощающая губка для микроволнового излучения. Кроме того, пото-выделительные каналы в верхнем слое кожи действуют как винтовые антенны, которые представляют собой специализированные антенны, созданные специально для реагирования на электромагнитные поля окружающей среды. 

Так как технология 5G использует много кратно увеличенную частоту ЭМИ, то логично предположить, что наши тела станут намного более чувствительными и проводящими к этому виду излучения. Полные последствия этого факты в настоящее время неясны, особенно для более уязвимых членов общественности (детей, беременных женщин, пожилых людей). Многие исследования уже напрямую связывают воздействие ЭМИ на здоровье человека и последующие за этим проблемы, а именно:

  • Однократные и дву-нитевые разрывы ДНК (что приводит к раку)
  • Окислительное повреждение в клетках тела (что приводит к ухудшению состояния ткани и преждевременному старению)
  • Нарушение клеточного метаболизма повышенная проницаемость гематоэнцефалического барьера
  • Сокращение мелатонина (приводящее к бессоннице и увеличению риска развития рака)
  • Нарушение метаболизма глюкозы в мозге
  • Генерация стрессовых белков (приводящих к бесчисленным заболеваниям)

Кроме того, вибрации 5G могут приводить к тому, что наши болевые рецепторы на теле будут вспыхивать, как спички в ответ на повреждающее излучение. Вы только подумайте, что Министерство обороны США уже использует этот метод рассеивания толпы с помощью 5G, называемый системой активного отрицания (Active Denial System).

Ето поредният документ, разкриващ пъкления злодейски план на заговорниците срещу Българите да атакуват с това енергийно оръжие феноменния Божи Български жречески ген от рода Дуло, имплантиран сред всички племена и народи за техен прогресивен духовен и творчески бунтарски елит, и който документ внушен Свише на заговорниците под това кодово наименование, за техен ужас разсекретен разкрива злодейските им планове!

Active Denial System срещу=срещу Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Богиня Мат Диана 

Когда вибрации 5G направляют в толпу, у людей, что там находятся, возникает поголовное ощущение, как будто их кожа горит. При желании с помощью 5G людей можно запросто довести до смерти на растоянии. И вот этой технологией Индустрия Иелекоммуникаций хочет заполнить нашу планету в прямом смысле слова. 

Скажем ДА свободной от 5G Планете!

Источники: 
http://www.cellphonecancer.com/the-looming-health-risks-of-5g-technology/
https://www.electricsense.com/12399/5g-radiation-dangers/
http://thehill.com/opinion/technology/357591-public-health-is-littered-with-examples-where-economic-interests-trumped
http://www.latimes.com/business/la-fi-cellphone-5g-health-20160808-snap-story.html
https://www.pbs.org/newshour/nation/how-might-cellphone-signals-cause-cancer
https://www.pbs.org/newshour/science/major-u-s-study-links-cellphone-exposure-to-cancer-in-rats
http://www.saferemr.com/2016/05/national-toxicology-progam-finds-cell.html
https://www.youtube.com/watch?v=SOhbKSe1ecQ

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Вижте обезателно и този кратък клип, даващ отговори, защо е толкова важна 5G мрежата за света, краткия пост под него и коментарите на уловените в ситните дупки на мрежовата система 5 ДЖИ поплачосани и зомбирани руснаци, усещащи, че сегашните руски управници играят на тъмно заедно със западните заговорници срещу християнствотно и бялата раса!

5G и Чипирование людей - ВЗАИМОСВЯЗАНО!?
https://www.youtube.com/watch?v=9lr-4KVvv8M&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1fDb_ZYDayWXvmuV3UKTIO
1ssJSdQwp6QwvrRO0zQ5zHKuQjRoVozyG3A


–– споделена връзка във Фейсбук от Inti Amaterasu с коментар по този филм:

Какво се прави тихомълком? 
Докато негодувате срещу зомбираните политици, докато се чудите над листите за евроизборите, докато се "радвате" на папата, но чувствате, че все пак "нещо не е наред",нека ви "светна": 
Прави сте! 
Не е нужно да ви цитирам Библията. Тя се изпълнява пред очите ни. Няма да ви споделям всичко, което ми е известно по темата и каква е взаимовръзката м/у: трансхуманизма, вълновата генетика, опитите в Церн, войните в Сирия, миграцията на ислямисти, обявяването на Йерусалим за столица на Израел, папския поход за "мир" и още около 20, нямащи нищо общо(на пръв поглед) помежду си събития, цели и факти. 
Всичко гореизброено има пряка връзка и нарежда един Пъзел, който ще ви върне към Корена на човека – Бог! 
Целта на сатанистките "помазаници" - да уловят човешкото съзнание и да променят ДНК – то от разстояние е факт, който трябва да се случи тихо и незабелязано с обещание за "победа над смъртта и вечност". 
Примамливо звучи, нали? 
Който има очи и уши - да гледа и слуша!


Inti Amaterasu=Диана Матара и Иса

––––––––––––––––––––––––

И представителна извадка от коментарите на руснаците под филма, питащи се паникьосани какво да правят, с някои наши рекоментари и разшифровки:

ПИТАЩИ ПАНИКЬОСАНИ=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Исуш

Виталий Волошин  
Бежат в монастырь.🤣😁😝
   
Федя Гончаров  
Не забывайте, что миром правят банки. Это им и выгодно, тем людям, веть они людей за людей не считают. Посмотрите нынешние фильмы фантастику, там все показывают и предупреждают.

Юра Левченко  
Зачем смо́треть фильмы ?!! В Библии уже давно есть вполне серъёзное предупреждение на наши последние дни ! Читайте Библию, Новый Завет, книгу Даниила, Бытие ( Ветхий Завет ) и ДУМАЙТЕ, что и как читаете. Миром правит Дьявол.

––––– на вниманието на пчеларите в България : вижте в следващия коментар каква е истинската причина за масовия мор по пчелите, а не пръскане с отрови, както ви гъбаркат официалните власти!

Анна Маханова  
У нас пчелы уже передохли, без видимых причин. А раньше,пока не было вышек,мед качали.

Александр ФИЛАТОВ  
эти скоты все достижения науки и техники используют против человечества. началась электронная война против людей.

ЗАПОЧВА ЕЛЕКТРОННА ВОЙНА срещу народа на=
ЕЛЕКТРОННА ВОЙНА срещу народа на Бог Изуш и Богиня Диана 

Pipastik !  
ля, шо делать? помоги, спаси нас      

BESS  
Да придёт Спаситель! :)   

Александр ФИЛАТОВ  
нужно рубить кабеля и питание вышки топором . можно кабель облить бензином и поджечь. 

Ольга Борисовна 
Только что закончился марш "Бессмертный полк". Подумалось... Неужели вот эта масса народу не может выйти также дружно против геноцида и электронного концлагеря? 


БЕССМЕРТНЫЙ ПОЛК=ПОЛК на Богиня Матара и Исус

МАССА НАРОД от=от Исус и Матара

ГЕНОЦИД срещу=срещу Гена на Иса и Диана 
 
Алексей Семендяев
Как могут зомби выйти на протест?      

Марина Попова  
И у меня вчера возник точно такой же вопрос.      

Natali Natali  
Если эта биомасса вышла на бессмертный полк, то это однозначно, что она не выйдет против 5G  

Marsianin TY  
В чем смысл этого Бессмертного полка? Надо выходить уже с портретами живых, которые нуждаются в помощи. А их у нас миллионы!! И этот поход будет более эффективен! 

Ольга Борисовна   
Помнить героев и Победу над фашизмом нужно!  Но меня пугает другое: зазомбированная толпа,  которая не понимает зачем она это делает. И самое страшное: эту огромную толпу вывели на улицу только одной фразой: давайте выйдем! И даже не сказали: зачем, как стадо баранов, причем это о всем бывшим советским республикам! Это какой-то страшный гипноз!  

ГИПНОЗ (хипноза)=ПОГ ИЗ=Бог Иза  

Iscander Figaro 
Интернет (5G) УБИЛ тысячи СКВОРЦОВ в Нидерландах
https://www.youtube.com/watch?v=nhr-l5695vw

Lyudmila Marach  
Это борьба с человечеством, особенно с христианами, бывшие лидери- тираны хотели уничтожить ,но не смогли , но все таки  это время уже подходит , как и написано в Библии,  Откровение 13 :8.

–– и сега внимание: в следващите коментари паникьосаните руснаци с основание считат, че идва времето на Антихриста, Сатана и Дявола да управляват света и хората!
Ще ги успокоим, като им кажем, че наистина идва времето на Сатана, на Антихриста и на Дявола и им разкрием кои са Те! 

Henry Morgan  
Согласно Библии все это не менуемо, но очень скоро она будет под запретом и все религии в том числе . Человечество готовят к приходу Антихриста, возможно, какая то группа людей имеет с ними контакт и внедряет технологии порабощения остального числа населения

Makar Makar
верно, не ссы,действительно еще антихрист похозяйничает какое то время      

Артём Сорокин   @Makar Makar
не какое то время, а вечно будет править   

Makar Makar   @Артём Сорокин ,
возможно  и такой вариант, но только в аду он сможет"править",тему кого ему удалось соблазнить и кто не принял Христа      

Serhey Sinyavskiy  
Слава Сатане!,


AkYcha Akycha  
Это делают как раз заправилы Библейского Проекта порабощения (глобализация по-библейски) человечества от имени Бога! Надо знать 6 приоритетов обобщённых средств управления обществом
http://zakonvremeni.ru/publications/23-outlook/2064-six-priority-of-rule.html 

Игорь Кузьо  
Это не 5G это психотронное оружие для управления сознания человека!!!
И Путин это знает хорошо и дал добро на установку этого оружия!!! 

ИГОРЬ К 
То что сказал ВВП это ужасно. Вы вслушайтесь в его слова и вглядитесь в его глаза, глаза одержимого. И они, власть имущие ,это прокачивают и прокачают, если мы (чернь) не обьединимся и не выступим против 

ДА СЕ ОБЕДИНИМ около=около Богиня Мат Диана и Иса 

Серж Аннт  
Просто нас РЕШИЛИ УБИТЬ !!   Еще задолго до появления 5 G  План был изначально спланирован опыляя нас ХИМИОТРЕЙЛЕРАМИ... Который год уже

–– Пръскането на руснаците с кеймтрелса на натовците е един от категоричните аргументи и доказателства, че и Русия и Путин зад кулисите на официалната световна политика и конфронтация са в кюпа на обединените заговорници срещу Българите 
 
foxter1808  
Задумайтесь почему операционная система называется Андройд... 

И понеже foxter1808 не дава отговора, а и не го знае, ето защо операционната система на 5 G се нарича Андройд :

АНДРОИД срещу=срещу Друиди – 

защото е насочена срещу Друидите, които са феноменно подниво на жреческата каста Дуло 

ME HAN  
Пророчества Матроны Московской , без войны все мёртвые лежать будете ..

Даваме ви разсекретеното пророчество на московската Матрона:

ВСЕ МЕРТВЫЕ БУДЕТЕ=БУДЕТЕ на Бог Иса и Богиня Матара

Зулфия Атаджанова  
исполняется Слово Божье.там написано что после 666 все покробтся язвой.Бог знал что мир развратится опять и поэтому послал Своего Сына Иисуса.мир развращен.Самое время бежать к Богу и Иисусу.  

И понеже Зулфия не брои Исус за Бог, ще я светнем Кои са Боговете, че да може да свари да бяга към Тях скоро!

ДА БЯГАМЕ КЪМ БОГ ИСУС!

ВРЕМЯ БЕЖАТ к=к Богиня Матара и Бог Ежуа 

Продължаваме прокламацията и призива на Зулфия, за да знаят към Кои да бягат жреческите потомци:

ДА БЯГАМЕ КЪМ БОГ ИСУС=Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Диана МаМа

ME HAN   @Зулфия Атаджанова
Господь придёт на землю теперь не для правосудия , а для возмездия , своих он заберёт прежде... 

ВЪЗМЕЗДИЕ от=от Богиня Ма (Майка) Диана и Изуз

Dina Bel   @ME HAN
куда заберёт? 

Светлана Чарова  
Конечно, власть имущие все делают лишь для своего блага, и им всеравно до других, они все делают только для себя все абсолютно, считая простой народ рабами, которых можно использовать как им нужно.

Джон Конор  
Число 666- это компьютерные технологии. Зверь- это искусственный интеллект. Число это человеческое....И дано будет ему говорить... Если отменят деньги и введут электронные...пророчество сбудется... 

Денис Юдин  
666 это число человеческое , а не компьютерное , антихрист не будет искусственным интелектом . он будет человеком , вы хоть откровение почитайте внимательно чтоб не ошибаться 

TEDDY   @Денис Юдин
Ну в этом я согласен! Я хоть и из Армении но много читаю наставления русских святых  что надо выйти из городов! Мировое правительство всех собирает в мегаполисы чтоб легче было контролировать! А люди говорят что еще есть время,еще есть время! Вот как раз мирская суета и  заставит взять 666!

Свобода Слова  
Религия и создана для отупления людей!!! 
Две буквы ИИ в начале имя Иисус и означает искусственный интеллект!!!   

Dimoha_Play _  
Ничего не напоминает?? Выжигатель мозгов из сталкера)))) ну или другие ПСИ установки.

И както обещахме разкриваме Кои са Сатана и Дявола, което ще сторим с помощта на култовия ни постинг 

Дяволът или Сатана, страшният повелител на Извънземните, разкрива самоличността и координатите си и всички генерал – щабни документи на Извънземните
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/07/diavolyt-ili-satana-strashniiat-povelitel-na-izvynzemnite-ra.1586982 ,

който горещо ви препоръчваме да си припомните,

image

като допълваме характеристиката на Антихриста, който е архивиран в свещения Български херметичен архив – "древно – гръцкия" език, който е конфиденциален конспиративен Български жречески език:  

АНТИХРИСТОС=Диана и Христос=Диана и Исус от Трахия 

АНТИХРИСТОС=Сина на Диана и Иса от Трахия  – 

Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена  Спасител на Българите и на човечеството и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им  проект "Българите и човешката цивилизация",  отгледан, закален и селектиран при екстремален риалити режим през последните 2000 години в генеалогията на 100 поколения от Негови праведни Предци от Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си 


Алексей Велимудр  
Для нас готовят оружие массового уничтожения, а мы делаем вид что это нас не касается. Вероятнее всего готовится зачистка территорий и полное обнуление нашей цивилизации за исключением правящей элиты которая уже подготовилась к данному сценарию. 
 
Margo Shugurova  
Благодарю за информацию!!! В единстве наша сила! Мы должны объединяться в народные советы граждан СССР и отменять все ложные навязанные нам постановления, законы и прочее вредящее нашей жизни !

–––––– прекрасни нахъскващи и мобилизиращи призиви и лозунги от категорията на празнодумствата и парадната декларативност Дайте да дадем!

Юрий Буценко  
Хватит спать. Пора мочить этих мразей. Наше приимущество нас больше!!!! Справедливости ради Начинается )) настоящая жесть. поздравляю. я рад что на земле будет такой замес. А еще лучше, если будет конец света, представьте. лишь одно поколение наблюдает закат эпохи. одно. ))) из всех что с начала эпохи. А тут такая красота. Стоишь на небоскребе. и видишь как летит облако пламени. и сжигает все к хуям. думаете будет больно? всего 1 миллиардная секунды. и вы пыль )) не надо боятся. Да и зачем, у нас ничего нет. Мы рабы, и будущее наших детей рабство. Зачем боятся. пусть боятся те, кому есть чего терять )) А мне, да и еще многим на этой планете, терять уже нечего. ))
Дети, а как же дети. Я более чем уверен, что когда вырастут ваши дети, и будут рабами в тюрьме ( земле ) за крохи хлеба, издевательства и не справедливость. Вы спросите их, хотели бы они тут вообще родится? конечно нет. Это вы виноваты, зомби родители )) не дети. ваше хочу. когда сами рабы )) ваше блать плоть и кровь моя. а что ты смог дать ребенку, зависть что у него ничего нет. Трудности. Что рабство. жить в мусоре ( планета загажена) вы сами виноваты, и лишь прикрываетесь детьми . В этом аду рожать. может лишь зомби, или имбицил ))) конец 


Силни и пламенни истинни слова, пълни с безизходица и писимистично отчаяние!
Имаме само един въпрос към това изложение:
– Ами ако този огън не те изгаря за милисекунди, ами те гори постоянно с тази адска болка?

Александр Скирда  
Всем на земле надо придти к единому знаменателю;К Господу и покаянию.Мало сжигать вышки,а главное вернуться к истокам,к вере и обратиться к Господу и Он сам уничтожит эту всю нечесть с их вышками.
Хоть Господь и так придёт ,когда овцы Его отделятся от козлов и покроет Своим покровом от зла,а козлята наивные и живущии этим миром и его прелестями пойдут в ад и т.д.И всё это примут как бальзам.Но люди спят..пьют пивко и т.д.Им и так норма.Потом под воздействием вышек,биометрии и прочего люди станут как зомби и уже не смогут ничего изменить..
Обратись к Господу сегодня...Читайте писание там весь сценарий как уничтоженно будет любое зло и те кто на его стороне .И сатана и его слуги об этом знают и спешат...молитесь и уповайте на Господа.Иисусову молитву читайте.Постоянно молитесь... Спаси ,Господь всех нас.

–– прекрасни и полезни съвети, обаче безполезни, защото не дават верния адрес и характеристика на Господ  

smart smart   Александр Щас,
подожди немного.Только вышки дострою и всех вас, овечек уцелевших, непременно найдут и спасут !!  Надо же кому-то Господам ботинки чистить !!

RP MEN PRO sports nutrition  
Все хорошо. Спим и не думаем ни о чем. Дядя все решил за нас! Или нет!
Латынь-Vivamus a libero Hominis -Жить свободным человеком  

Живей като свободен човек!

Vivamus a libero Hominis с=
с Богиня МаМа и Бог Исус Бълхарина=
с Богиня Мария Магдалена и Бог Исус Бълхарина

Валя Виговская  
Все адамиты у власти - нелюди, у них нет вечной души, поэтому свою единственную жизнь хотят прожить вечно.

endletter  
Речь Путина здесь не полностью, ведь в конце он осуждает манипуляции с ДНК  и многое другое Так что не подставляйте его

Максим Арестов
Задумайтесь, почему в России до сих пор не отключили интернет, в котором так много народа ненавидят власть 

aleks pavlov  
Спутников нет .все на земле.

 
И сега вижте този прозорлив анализ на поредния Български интелектуален жречески имплант в руската нация :

Алекс Юстов :
Эти вышки для тайного управления человеком и контроля это уже не тайна. Мне постоянно затыкают рот, из моих высказываниях постоянно искажают комментарии которые выгодно тайному правительству.
Текст такой.  "Вспомните всех Царей, Петра I, Николая, Романовых, Ленина, всех генсеков СССР, Горбачёва, Ельцина они все большей часть принадлежат к тайным еврейским масонам. ( правилна констатация с изключение на Ленин – на 100 % чист и праведен волжки Българин, ранен, наркотизиран с медикаменти и усмъртен от Сталин, управляващ и извършващ престъпления срещу Българите в СССР от името на Ленин) 

Вы поймите, что все лидеры со временем становятся предателями своего народа, читайте, вспоминайте историю. Любого лидера можно убить, купить, запугать, обмануть, заменить двойником со временем они умирают от старости, а народ вечен, - не ходите за лидерами, не выбирайте себе лидеров, идолов, кумиров!
Только Идею, идите за идеями, объединяетесь вокруг идеи, невозможно идеи запугать, украсть, использовать незаметно в личных целях, их можно только заменить другой идей! Идите за идеями Прямого Полного Народовластия, где нет партий, лидеров, нет президентов! Управление через интернет! Полная прозрачность!".
Существует реальный инструмент борьбы и уничтожения тайных захватчиков. Есть сайт, который свободный и бесплатный, он не отображается в поисковых системах значит защищен от взлома, на котором вы можете сами создавать и управлять сайтом, делиться им. Это реальный инструмент для уничтожения путинского режима. Он в будущим может быть основным Инструментом управления государством, где впервые в истории сами можете управлять страной. Это территория Правды.
Этого боится вся мировая жидо-масонская закулиса и их подельники. Инструмент может стать примером для всего мира.

Сайт НАРОДОВЛАСТИЕ Социальный проект
https://www.narodovlastie-sp.com
распространяйте и делитесь этим со всеми.
Даёшь Прямое Полное Гражданское Народовластие! Революцию сознания человека:
https://www.youtube.com/channel/UCQyppe8vrnXTElB5q1A9xIw
Почта для связи, Станислав: svvsk2018@gmail.com , Администратор сайта: ksvvsk2019@gmail.com . 
Вместе мы сила!

–– Вие мислите че вместе сте сила, ама няма такова животно в правовия и физическия свят – вместе, заедно – това е имагинерна непостижима илюзия и в Русия, и в България и по целия свят!
Ето в Кои е силата на вместе – то!

ВМЕСТЕ с=с Богиня Мат и Иса 

ЗАЕДНО с=с Иза и Диана

Мммм Ваодмчыр  
Как обезопасить себя от этого всего?  

ОБЕЗОПАСИТЬ с=с Бог Исуз и Богиня Диана   

Ирина Перминова  
Вот мы теперь знаем это, и ,что теперь делать!? Понятно, что наши силы не равны. Информация есть, как будем действовать. Вот есть идеи?

Walter White  
Умирать      

After Look   Walter White нет,
бороться,бороться до конца .Ксли бы тебя скинули в реку,ты бы тонул?????Ты бы боролся за жизнь ,многие не понимают что кучка людей людей намеренно ведёт к концу,а если бы люди сплотились ,и начали бороться ,и не допускали продвижения дел ,которые ведут к концу,тогда бы жили все и развивались ,и было бы всем по крайней мере хорошо!!!

С какво да се бориш, бе After Look, когато цялата управленческа реакционна сила и власт в света, които държат всички влостови и силови позиции и лостове в ръцете си, са срещу тебе?
С кой и как да се сплотяваш?
По – горе показахме че това сплотяване без висше Божие ръководство и пряка Тяхна намеса е празна химера и имагинерна утопия!

БОРОТЬСЯ ДО КОНЦА с=
с Богиня Диана и КристосБогиня Диана и Исус от Тракия 

Ирина Перминова  
Ну нет!!!, вряд ли мы для этого родились)))    

Walter White   @Ирина Перминова
мы рождены чтобы умереть     
Генная инженерия может быть прикольна тем,что люди могут стать бессмертными 

Yaroslav Bilgovskiy  
Спасибо за видос! Это ещё раз доказывает, что человек на земле был заселён из других миров. Откуда такие планы? И человек единственный на земле  кто нуждается в искусственной одежде все остальные твари рождены на земле и не нуждаются в одеяниях) думайте друзья)    

Николай Прохоров  
Люди нас толкают друг на друга , опомнитесь, откажитесь от интернета и телефоноф смарт,  через это нас уничтожают. Вихри враждебные веют над нами! 

болельщик Тотенхэм Хотспур  
Если бы не было интернета, трудно было бы об этом узнать. Интернет с его возможностями это побочный эффект их деятельности. 
Но Мера в этом, вот что важно. То что говорится здесь ПРАВДА. Это страшно, но это ВАЖНО.

Ввв Лллл  
Все равно все мы умрём. Подумаешь чипы нечего страшного

Андрей Турченко  
Вставай страна огромная.....Слышаший-услышит..Видящий-увидит...

Лена Докшина  
Господь наш сказал: приду и поставлю овец по правую сторону, а козлов по левую.Вот и идет отделение одних от других.Господь даже эти адские технологии исспользует во благо.Уповайте на Него, уходите из городов, когда введут безнал.Господь сказал: бегите в горы.Кстати в горах трудно этих вышек понастроить, да и укрыться там легче.Спасайте свои души.   
 
Vladimir Shapovalov  
Вся эта заваруха с чипированием создана для того чтобы ваше Я, то есть душа, при конце света смогла перейти их материального мира в виртуальный.☝️. Ваше тело будет работать  как компьютер и сигнал будет поступать прям в мозг минуя органы чувств. Когда настанет конец света, все люди, всё живое на Земле погибнет, кроме избранных которых Анитихрист перетащит в виртуальный мир. Это и будет лживое царство Анитихриста. Ведь мы же понимаем что виртуальный мир лживый.

Silent noob  
Забавно читать комментаторов, которые цитируют библию, просят прощения у бога и всячески пытаются выставить себя в ином свете. По моему мнению, будущее за трансгуманизмом.

Артур 89003247760 
Компьютерные технологии уничтожат экологию планеты, всех животных, человек станет управляться компьютером, исчезнут национальности, государства, религии -  произойдет переход в четвертое измерение где уже будет не важен язык. Земля превратится в каменные джунгли а моря в грязевые лужи, а человек будет продолжать жить, плодится, есть, пить как тот таракан, который выживит в самых сложных условиях. Человекороботу уже будут безразличны наши проблемы с чувством долга, добротой, состраданием, болью от чужой беды, любовью. Технический прогресс это угроза реальная и неизбежная. Вера, вера и отрешение от земного, отказ от благ действительно реальное спасение!!! Погоня за комфортом, удобством съедает человека, лишь обращение к духовной жизни может сломать грядущую катастрофу и сохранить главные душевные качества человечества. Этот путь реальный и единственный, но большенство людей сопротивляется этому и несмотря на громкие высказывания неминуемо идут к роботизированию. Из-за большенства не проснувшихся людей угроза очень реальна!!! 

Cinema rolls  
Опять Путина вставили типо он за генную инженерию, хотя слова его вырваны из контекста из выступления на Фестивале «Молодёжь 2030» если что , он имел ввиду , что против генной инженерии . Так что есть повод усомниться в честности канала Лично у меня ! . А вообще говорят о страшных вещах, стоит задуматься!

MrSinaps Sinapse
Vse vkusyat smert", tak chto ne pytaites". Predstav"te otkuda oni berut detskuyu krov"? Konechno bol"no

И ще разсекретим и трансформираме черната смъртна енергетика на този резонен според досегашния режим на човешкия живот израз, до животопораждаща жива вода:

ВСИЧКИ ЩЕ ВКУСЯТ СМЪРТ=ВСИЧКИ ЩЕ ВКУСЯТ Иса и Матара – 
всички достигат при Българските Богове, Които ни обещават Живот вечен и Безсмъртие на тези, които Ги познаят!  

ЖИВОТ ВЕЧЕН с=с Бог Ежуш и Богиня Диана 

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Богиня Матара и Исуз


Нека накрая поздравим бунтара Кирил и му посочим как да си заложи главата в торбата и на дръвника и да организира бунта и въстанието, които са неизбежни в сегашната човешка ситуация!

Кирилл Чурилов
БУНТ, ВОССТАНИЕ!!   

БУНТ=Богиня Диана 

ВОССТАНИЕ=Богиня Диана и Исус 

Генералният щаб и команден пункт на въстанието ще е първосътворенческият първосвещен Божи храм Безистена в Ямбол, който е щабът на Време – пространствения континиум и от където се управляват всички процеси в света

ВОССТАНИЕ=ВОСИСТЕН=Безистен 

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло  

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, от които са гърците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!
 

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena

–– посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история, от които ще научите, че Безистенът не е "една сграда със столетна история", както неправилно го рекламират справочниците, а е Сътворенческият планетарен светилищен център и експериментална развойна база за построяването на Земята и живота на нея, за да се подготвите за огненото всепречистващо хоро, което ще играем скоро всички около Безистена по време на епичните процеси на Съдния Ден!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Висшата и заветна свръхтайна цел на световните злодеи е да унищожат ДНК – то и генетиката на свещения Български феноменен жречески Божи ген и род Дуло от генетични потомци на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, с тази цел са разработили и  5G мрежата – това поредно пъклено средство за масово поразяване на Българския ген и род. 

Единствената защита от заговорниците срещу света и техните всеобхватни пъклени планове, е познанието за Българските Богове от документите в нашия блог и просвещението ви с универсалната феноменна лечебна и всезащитна практика Баяне, основана върху Свещения Божи сътворенчески Български език и неговия Свещен шифър

image

Ето универсалната парола и молитвена мантра за защита и неутрализация на смъртоносната енергетика на 5G мрежата, обхващата в паяжините си целия свят, и трансформирането ѝ в животворяща положителна енергия при липса на друга алтернатива и безизходица!
 

5G=FIVE G=ФАЙФ ДЖИ=Богиня Диана и Бог Ежуа
 
ПЕТ ДЖИ МРЕЖА=Богиня Матара Диана и Ежуж
 
Разкриваме и входящата и защитна парола на Дезоксирибонуклеиновата киселина (ДНК) на Българския Божи род и етнос:
 

ДЕЗОКСИРИБОНУКЛЕИНОВА КИСЕЛИНА на=
КИСЕЛИНА на Бълкари Кан (Жреци) на Исуз и Диана


СЪЗНАНИЕ от=от Исуз
 
Просвещавайте се и се обличайте със силата и защитата на Познанието за Българските Богове – убеждавате се категорично с всеки изминат ден от нашите документи, подкрепяни категорично и с ескалиращите събития в света, за течащите екстремални глобални събития и процеси в света!

И още животоспасяваща информация ви предлагаме в тематичната ни акктуална статия 

Как да преминем през ситните мрежи на кемтрейлса и всички дебнещи ни опасности от заговорниците срещу Българите!

http://bezistena.blog.bg/history/2017/11/13/kak-da-preminem-prez-sitnite-mreji-na-kemtreilsa-i-vsichki-d.1577563
 

––––––––––––––––––––––––––

Ето и обобщеният отговор на тревожното запитване в заглавието на постинга ни "Против кои е създадена мрежовата система 5G и има ли защита от нея?"

Мрежовата система 5G е създадена в свръхсекретните лаборатории на обединените заговорници срещу Българите (САЩ, ЕС, НАТО, ЕС, Русия, Китай, Израел и т. н. – всички държави и управниците им по целия свят!), които всички са от изродени кланове на Божие Български жречески род Дуло, като едно от безбройните злодейски оръжие с пъклената цел да затриват родствениците си от читавите кланове на Дуло, съхранили чистотата и светоста си и като прогресивен духовен и бунтарски елит на всички племена пречещи на заговорниците да затрият Божия род и Българите и поробят тотално народите.

Кои са заговорниците срещу Българите и техния българо – юдейски ционистки генезис и характеристики, ще намерите в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и заговорници срещу Българите"

Няма никаква техническа, технологическа, физическа, обществена и политическа защита от мрежовата система 5G.
Единствената защита е на духовно – окултно енергийно ниво с познанието на Българските Богове от блога ни и всички пароли – молитвени мантри, които ви даваме в тази и във всичките ни други статии от блога ни, за връзка с Божия свят и защита и лечение с универсалната за всякакви случаи феноменна практика Баяне!
Ето още една формула по темата:

НЯМА/ИМА ЗАЩИТА от=НЯМА/ИМА ЗАШТИТА от=от Изуш и Мат Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии майстори по обезвреждане на 5G системи и всякакви други анти – Български системи, устройства и злодейски оръжия
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!




Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
20.06.2019 22:35

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674320
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!