Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2019 22:02 - Тайният сакрален знак на папата и на шайката злодеи и временни господари на света
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1621 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 09.05.2019 11:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В чест на идващия на посещение в България папа Франциско пуснахме кратък пост с занимателно – просветителска илюминатска анкета и загадка във фейс профила :

https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1/posts/10213846949514463?comment_id=10213854619666212¬if_id=1557170914365260¬if_t=feed_comment

с анонса :
 
image

На груповия портрет на тази шайка злодеи, които шестват по света и го управляват и поробват тотално чрез силата на парите и оръжията вече цинично неприкрито, сигурни в крайния си успех, липсва един важен сакрален за тях елемент и момент.
Сещате ли се за какво става дума?

Имате думата за предложения и за попълване на екипажа.
 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 
https://www.youtube.com/watch?v=_D0ZQPqeJkk&list=PLa5-aFdApZnIWGIrRG9tFKP1EUj6Erg-L

 
Румен Ваклев

Фидел Кастро и Путин пред танка  



Мария София Костова


Интересен въпрос,
Този,когото очакват скоро,,,  


Marina Kirilova

Антихриста може би! 


Мария София Костова 
– Marina Kirilova ,

да  



Инж. Иван Дунчев  – Румен Ваклев относно "Фидел Кастро и Путин пред танка":

– Путин е в екипажа на челно место, правия с джудистки халат и качулка с обърнатата петолъчка, общ родови знак за временните господари на света

 

Инж. Иван Дунчев

Правете предложения за липсващия общ фирмен знак.

––––––––––––––––––
––––––––––––––––––
––––––––––––––––––
 

Марио Иванов

Има едно общо между тези юдейски убийци и това е,че всичките до един са евреи....

 

Venelin Ficovsky

Има Божествен проект за наща планета и той е в ход НЕОБРАТИМ !!!
Целия екипаж скоро ще "духа супата " !  



Tzveta Ivanova

Амин!  



Инж. Иван Дунчев – относно Марио Иванов  :"Има едно общо между тези юдейски убийци и това е,че всичките до един са евреи...."

Абсолютно точен коментар, липсва само фундаменталния им общ титул "българо – юдеи" като династи от изродени кланове на Българската Божия фамилия Дуло  



Йордан Андонов –– Инж. Иван Дунчев

Малка подробност , има 4 злодея, които не са "ашкенази " , а са "сафарати " и нямат нищо общо с хазарският каганат.



Инж. Иван Дунчев

Ще разсекретяваме всички документи с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

АШКЕНАЗИ=Кан (Жреци) на Изуш

САФАРАТИ=Фер/Вер (Змейове) от Иса и Диана – 
Вер – евреи от Исус и Богиня Диана 

Исус и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на  трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" –  Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло



Инж. Иван Дунчев

 
Един джокер (всепобеждаваща карта) към анкетата:

– Някакви рептилчета се кипрят в компанията...
 
ДЖОКЕР=Ежуа от Дракия

ДЖОКЕР=Ежуа Дракона



Мария Донева 

Проклети ще сте изроди!!!  



Ivelina Koparanova

Не се сещам кое/кой/какво липсва да им се попълни екипажа,но ще го кажа така-за мен приказките от фолклора не са въобще приказки,вярвам че накрая идва доброто и сразява злото
Тоест тъмното и светлото винаги са заедно,защото няма как да бъде само нощ или само ден-ние нямаше да сме тук.
Та в този ред на мисли тези “хубавци” нямат нашата изцяло човешка-божествена ЛЮБОВ,която Бог ни е дал при сътворението и зачатието,защото сме по Негов образ и подобие,а и Бог като цяло е ЛЮБОВ.
Някои от нас след толкова хилядолетия така и не са си спомнили от къде идват и какви са,и силата която имат със рождението си.
Тоест според моите разбирания всеки един от нас има потенциал да си направи собствена Вселена, за някои това е рая или ада.
Докато във човека при зачатието му е имало Божествена искра и живец,няма да се затрие.
Случайност ли е дето имахме посещение от Ватикана точно на 5 и 6 май?!
Папата си прочете речта,ма тя не докосна сърцето ми за съжаление,пък и точно на Гергьовден кръсти над 200 деца католици във Източно Православна България?
Та и аз да попитам на мен кое точно ми убягва?  



Инж. Иван Дунчев 
–– Venelin Ficovsky относно
"Има Божествен проект за наща планета и той е в ход НЕОБРАТИМ !!!
Целия екипаж скоро ще "духа супата " !"
 
Всички ще духаме супата – всеки според каквото е надробил в нея! А относно този злодейски екипаж, ето от кой е назначен и верно му служи според назначението си и раздадените роли:
 
ЕКИПАЖ на=на ПАК ИЖЕ=на Бок Ежуа 
 
ЗЛОДЕЙСКИ ЕКИПАЖ от= ЕКИПАЖ от Кан (Жреци) от Дуло на Исуз
 
Ами тези нещастници, които правят всички хора на планетата ни нещастни, са не само назначени от Българският Господ Бог Отец Исус Творецът, Който е Авторът и Продуцентът на трансепохалната екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизацияа", но всички те са и Негови генетични потомци от Божия жречески род Дуло, на които Той и Великата Богиня Майка Диана / Мария Магдалена – Главните Кукловоди, са дали черните отрицателни роли на лошите герои и злодеи, и те съвестно и усърдно ги изпълняват!
Както ги изпълняваме усърдно и безропотно безалтернативно и всичките други участници в театъра, получили по сценария всякакви от (+) до (–) роли в живота!

image



 
Инж. Иван Дунчев –– за Мария Донева "Проклети ще сте изроди!!!"

Миме, дай сега да укротим малко страстите.

Ами че всички дето ги кълнеш (с резонно основание!), са все твои роднини!
Гледай:

МАРИЯ ДОНЕВА=МАРИЯ от Богиня Диана

МАРИЯ ДОНЕВА от=от Богиня Мадара 

И нали знаеш, че кръвта вода не става и трябва да се уважаваме родата – ей ги общите ни корени и гени от Исус и Мария на картинката, и когато кълнем роднина, черната енергетика се връща и идва връз кръвта ни и родовата ни карма!

Което не ни пречи, а и е задължително, да си кажеме кривиците!

image
 
Ivelina Koparanova – Инж. Иван Дунчев

по моите разбирания-колкото и да сме единици,все пак и трябва отборно да играем,защото сме навързани със цялото,нали.Не съзнаваме че ако аз да речем се алкохолизирам или по някакъв друг начин оплескам нещата,повличам и другите след себе си.Да,те няма да станат като мен,но ще се чудят защо трябва супер да се “гърчат”,за да постигнат нещо елементарно.

 
Мария Донева

Тъй е, ама си е за проклятие....

 
Ivelina Koparanova

Мария Донева, някога и аз бях така,но идва осъзнаване и благодарност...Когато тези две неща станат факт,каквото и да се случва,Вас няма кой да ви спре въпреки всичко!    


Инж. Иван Дунчев  

Доста насочващи джокери и документи се събраха в помощ на загадката "какъв сакрален за екипа елемент, символ, родови белег и нишан... липсва на семейния портрет?"

РОДОВИ НИШАН на=
на Рода на Бог Ешуа 

РОДОВИ БЕЛЕГ и НИШАН на=на Българи от Богиня Диана и Ешуа


Ivelina Koparanova Инж. Иван Дунчев.

ми от нашите “убавци” не видях ни един?  


Инж. Иван Дунчев  

Нека да продължим предположението на Marina Kirilova, че злосторниците от екипажа на танка очакват Антихриста може би!
 
И Марина е абсолютно права, че злодеите очакват Антихриста, без да си имат и най – малката нищожна представа кой е този Антихрист, който е вземал страха и сънищата не само на църковните фанатици и злодеите, но и на обикновените непричьом в мръсотиите хора!
И защото вие, феноменни и просветени Българи от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, вече сте посветени и подготвени да приемете и проумеете и страшната, и благата вест, Кой е Антихристът, архивиран в свещения Български херметичен жречески лингва архив – "древногръцкия" език, като Антихристос, ето и неговата тайна вече разбулена окончателно! 
 
АНТИХРИСТОС=ТИАН ХРИСТОС=Диана и Христос=Диана и Исус от Трахия – 

синкретизираният сдвоен образ на Българските Богове Демиурзи, Които скоро ще се Яват на потомците си – Българите, и другите, за епичните събития и процеси на Съдния Ден!

И ето още кой друг Антихристос ще е с Тях!
 
АНТИХРИСТОС=Сина на Диана и Иса от Трахия

Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на човечеството и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при екстремален риалити режим през последните 2000 години в генеалогията на 100 поколения от Негови праведни Предци от Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си 

И гледайте какво плюене и анатемосване ще пада от клира и фанатиците и най – вече от черните души и падналите духове, когато Им/Му разсекретихме баджа на Антихристос от двете му страни – лицевата, официалната, и обратната – езотеричната !  

БАДЖ на=на Богиня Диана и Ежуа 


Инж. Иван Дунчев 


И нашите хубавци са в екипажа, Евелина!
Те като домакини в Същинския Божи дом и Рай – България, са и най – важните!
Виж там отляво пред веригата на танка как си подава рептилската глава и физиономия един от тях, пък за другите – русофили или американофили, но не и Българофили, има толкова място под халата на Путин и под егидата на Ротшийлд, Сорос и сие мерзавци!

ХУБАВЦИ=ХУБАВТСИ=Хан (Жреци) от Богиня Диана и Бог Иса

МЕРЗАВЦИ от=МЕРЗАВТСИ от=от Богиня Матара и Исуз
 
И да си призная и аз честно:

– Като обикновен човек, но Българин, и аз си имам яда и неприязъна към злодеите – роднини вкупом, но си мисля, че Владимир като ревностен православен християнин е най – свестния от тях, и ще помага да освестим и другите ни братовчеди, защото е за тяхното добро, и за всички ни! 
 
И още нещо много важно, върху което искам да обърна вниманието ви: в момента лидерите на цялата правителствена коалиция – Борисов, Сидеров, Симеонов и Каракачанов, са кръстени православни християни, и каквито други прегрешения да имат, най – важното е, че имат страх от Господа, (за разлика от ментехристияните на папата и лицемерните протестантски управници на САЩ, за безбожниците юдео – ционисти управници на ЕС въобще не коментираме!) което е вече гаранция за фундаментално важни за Българите неща!
Ние ще научим Българските управници – християни да имат и Любов към Боговете ни, от Чиято генеалогия те са жертвени потомци, от която Любов произхожда и страха към Боговете ни – страх от Любов да не нараниш Любимия.
 
От същата линия са и Корнелия Нинова от БСП, и Президентът Радев, и Доган и той, и още..., като скоро всички ще слязат от танка и ще се спешат и ще поемат боси и каещи се всички към пречистващия огън на нестинарското хоро около първосвещения Божи храм Безистена в Божия първопрестолен град Ямбол да просят милоста и Спасението си от Боговете ни чрез посредничеството и застъпничеството на нас – читавите Българи  



Ivelina Koparanova

Инж. Иван Дунчев, да бъде, амин!    



Ivelina Koparanova

https://youtu.be/GHZcpsr6xCc    
Веселин Маринов - За теб, Българио

Чудесно, Ивелина!
Веднага добавяме тази култова песен във фоновата ни плейлиста!

И знаете ли, защо Веско бе идолът на хората от БСП, и после стана идолът на хората от ГЕРБ?
Защото скоро с тази песен ние и той ще съберем тези разделени хора отново заедно в залите и по площадите, и най – вече на площад Освобождение около Безистена в Ямбол, и ще пеем всички заедно пак, и ще тануваме, и ще се прегръщаме, и ще плачеме заедно  – и ще се побратимяваме за постоянно, и с нас обезателно ще бъдат вече на живо и на яве и Кръстниците на площада на първосвещения Божи храм, синкретизирани в това висококатегорийно понятие Освобождение, Които са и Субектите и Обектите на песента За теб, Българио!

ОСВОБОЖДЕНИЕ=Бог Исуж и Богиня Диана

ЗА ТЕБ БЪЛГАРИО=Иза и Богиня Диана България

ЗА ТЕБ БЪЛГАРИО=България на Иза и Богиня Диана 

Инж. Иван Дунчев


И защото в коментарния форум се появи Diyan Zhelyazkov и мърсува на свещената ни нива (казано по нашему "изсра се на метеното") и си прави при нас непочтена реклама с мерзки приказки върху ни където сме го допуснали сърдечно в приятелския ни списък и кръг от месеци, но за това време не е могъл с даденото му количество интелект да проумее документите ни ясни и прецизно точни като 2 + 2 = 4 дори и за бавно развиващите – 

image

... не може да проумее документите ни ясни и прецизно точни като 2 + 2 = 4 дори и за бавно развиващите, както и че във всичките ни документи пише, че Словото е Божието Сътворенческо Слово, а не е "изобретено" от Българите, въпреки че самите Богове Демиурзи са Българи!, ще го лиша от възможността скоро да си изтрие пасквила и се скрие, за да му дадем възможност тогава да си припомни за какво ще се кае горко – затова копирам непремерения му не – приятелски злостен злонамерен коментар и го оставям на стената на срама, като бъде още и с тези документи и за просвещение на Приятелите ни, от чийто списък той отпадна веднага!   


Diyan Zhelyazkov
 
"Г-н Дунчев, във Фейсбук могат да се прочетат всякакви глупости относно политиката и реалния живот и всеки си пише, каквото му хрумне, но когато става въпрос за езика трябва да сме по-скромни и да не се произнасяне като от първа инстанция. Вие се заявявате като добър християнин и като такъв трябва да знаете, че езикът е едно тайнство, чиито корени се губят в необозримото минало. Ако повярваме на Светото писание, в което вие като добър християнин несъмнено вярвате, "в началото бе словото". Това означава, според Св. писание, че словото съществува преди сътворението на света и на човека. Тоест дори и първият човек да е бил българин и от рода Дуло, не той е създал езика. Похвално е, че сте родолюбец и българофил, но вашите сравнения и етимологии на имената и други думи са само словесни еквилибристики и то твърде неумели.
Съжалявам, че трябва аз да ви го кажа, но не се излагайте по този начин - нашият народ не е толкова прост, а и вече има къде да прочете по-обосновани неща за сравняването на думите и за етимологията. Аз съм автор на практична теория по компаративизъм - "Шифърът на Диян", на "Учебник по етимология" и на няколко сравнителни речника и ви препоръчвам най-добро намерено да спрете да се излагайте с тези нелепи сравнения с Диана, Дуло, Иса и пр.
Казвам това за ваша и на приятелите ви полза."
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
За вас феноменни Българи, наши Приятели – още инфо с Любов, за да пречистим черната енергетика:


ИЗСРА НА МЕТЕНОТО хулейки=хулейки Исуз и Матара Диана   

МЪРСУВА срещу=срещу Бог Иса и Мария
 
СВЕЩЕНА НИВА на=СВЕШТЕНА НИВА на=на Бог Исуш и Богиня Диана 

СВЕЩЕНА НИВА на=СВЕШТЕНА НИВА на=НИВА на Богиня Диана и Исуш
 
СВЕЩЕНА НИВА на=СВЕШТЕНА НИВА на=НИВА на БЕЗИСТЕНА 

Нашата обща Свещена нива, на която сееме заедно вече седма година Свещеното Божие семе – Свещеното Божие Слово на Свещения Божи Сътворенчески Български език, е Свещената нива на Българските Богове Демиурзи, Които управляват световете и измеренията на Време – пространствения континиум от Техния първосътворенчески  светилищен комплекс и първосвещен храм Безистена в първопрестолния Божи град Олимп, който е Олимб, Имбол, Иамбол или най – точно Ямбол!
 

Ето и какво пише на таблото на Стената на срама и Кои подреждат витрината му:

СТЕНАТА НА СРАМА за потомци на=за потомци на Исус и Матара Диана
 


Индиана Джоунс

АСАНСЬОРА И БОКО ТРЯБВА ДА СА НЯКЪДЕ НАОКОЛО!

–––––––––––––––
–––––––––––––––
Инж. Иван Дунчев 

И да не се вижда, министър председателят Бойко Борисов задължително е от състава на екипажа на злодеите от изродените кланове на Дуло, играейки много добре поставената му роля и задача. 

И добре, че е православен християнин, правещ със страх от Господа (Началникът!) свещения кръстен знак пред Него, който знак сключва необратим и нерушим договор и обет и за двете страни – за да играе и балансира по ръба на бръснача, заложен му и наточен от заобикалящите го отвсякъде вътрешни и външни душмани и заговорници срещу Божия Български народ, мобилизирани за последния кръстоносенен християнски – ислямистки – юдейски поход срещу Българите за нашето окончателно затриване.


Да играе Бойко Борисов поставената му роля и задача...

По – горе видяхме принципната схема на йерархичната върволица на кукловодите, които са временните господари и поробители на Българите и народите, които въобще и не подозират, Кои дърпат най – отгоре на всички конците и съдбите на животите им и Които вече без блага усмивка безпристрастно строго и студено заплашително декларират на всички:

image
 
 
Инж. Иван Дунчев 

И за да финализираме нашата просветителска анкета и отговорим на поставената загадка какъв важен сакрален за бандата временни световни господари елемент и момент от композицията липсва, ви го представяме добавен в семейния им портрет. Зумирайте, сравнете с оригинала и го открийте.


image
 

И защото много не си дават зор и не си правят труда по нашите практически просветителски лингва упражнения, което ще се отрази на тяхната атестация скоро време, пък ние сме длъжни неотменно да си вършим нашата работа за вашето просвещение и Спасение, и защото няма вече време да чакаме, защото вече няма да ни чакат от Горе – преди да ви покажем сами решението на загадката и въпроса, ще разсекретим няколкото илюминатски кодирани послания, закачени на видните места  на композицията:

На най – видно място най – отпред на страховитата машина на веригите ѝ като символ на всичко мачкащи, са службите NSA и CIA.

National Security Agency (NSA)

Агенцията за национална сигурност (на английски: National Security Agency / Central Security Service, NSA / CSS) е разузнавателна организация на САЩ.
Създадена като единица за разшифроване на кодови съобщения през Втората световна война, през 1952 г. президентът Труман официално я трансформира в NSA. Оттогава тя е най-голямата държавна агенция за събиране на разузнавателна информация по отношение на персонала и бюджета, действаща под юрисдикцията на Министерството на отбраната и докладваща на директора на Националното разузнаване.

В началото на юни 2013 г. в пресата излиза информация, че NSA имат достъп до сървърите на девет от най-големите американски интернет компании като Microsoft, Apple, Yahoo, Google и Facebook, за да следят дейността на чуждестранни граждани – 

поради което нашия екип не крие нищо и още повече – просвещава за всичко всички, и тези служби още повече!

Директор на службата е 
Paul Nakasone

Ето входящата и блокиращата всичко парола на тази служба, която дава достъп до нейния светая светих и документира кой е върховният ѝ Шеф!

NSA=SA ± N (кодировъчен назал)=SA=Иса 

ШЕФ=Бог Ешуа 

Директор на службата е Paul Nakasone, който задължително е генетичен потомък на Българския Бог Исус, което документира разсекретеното му досие:

Nakasone=Кан (Жрец) от Иса
Б/българин от Божия жречески род Дуло от генеалогията на Павел, чието име е поангличанено на Paul, Павл.  

Central Intelligence Agency (CIA)  Централно разузнавателно управление, ЦРУ 

Централно разузнавателно управление, ЦРУ (на английски: Central Intelligence Agency, CIA), е държавна американска разузнавателна агенция, събираща и обработваща информация за чужди правителства, организации, фирми и граждани.
 
Директор на ЦРУ е Gina Walker

Ето и входящата и блокиращата всичко парола и на тази служба, която дава достъп до нейния светая светих и документира кой е върховният ѝ Шеф и в чие безприкословно подчинение вече сме я поставили с тези документи!

CIA=ICA=Иса 

Директор на службата е Gina Walker, която вече знаете и сте убедени категорично, че и тя задължително е генетична потомка на Българския Бог Исус, което документира безапелационно разсекретеното ѝ досие:

Gina Walker от=ДЖИНА ВАЛКЪР от=
от Диана и Ежуа Бълкарина=Бълкарин от Диана и Ежуа 

Сакралният превод на наименованието на "дълбока, подмолна държава, държава в държавата", която управлява на тъмно САЩ и съдбините на целия свят – 
DEEP STATE, което е на централното място на танка със световните злодеи, указва, че всички тези световни злодеи, които са от изродените кланове на Българския жречески род Дуло – 

СВЕТОВНИ ЗЛОДЕИ от=от Дуло на Бог Исуз и Богиня Диана  

и са в екипажа на поробителите на Българите и на света, са безволеви пионки и кукли на конци в епичната епохална и трансепохална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" на Българските Богове и задължително са Техни генетични потомци, играещи безропотно и усърдно раздадените им по техния сценарий главни роли в театралния спектакъл!

DEEP STATE=Богиня Диана и Тати (Баща) Иса 

С този и с другите по – горе документи по нареждане Свише ги просвещаваме за Божествения им Български произход и статут, обезоръжаваме ги от смъртоносните им роли, товари и оръжия, и им даваме мощно плавателно спасително средство за собственото им спасение!

Ето какво виждаме с окото от култовия масонски символ "пирамида с око", турено най – отпред на танка и което е поредният безапелационен документ, съставен от Българските жреци, указващ какви са приносителите му и кичещите се с него:

ОКО С ПИРАМИДА=Кан (Жреци) на Иса и Богиня Мадара 

Цифрата 33 не се мъдри и тя на челно место само като за фабричен номер на машината или за поредното ѝ място в колоната танкове, газещи целия свят – 

МЪДРИ СЕ=Мадара и Иса 

НОМЕР НА МАШИНАТА=Мат Мария и Ешуа ,

ами е турена и тя да ни съобщи херметичния жречески статут на екипажа:

33=ТРИДЕСЕТ И ТРИ=Друиди от Рода на Иса и Диана 

Разбира се, че не сме забравили в това сборище на съскащи и пръскащи отрова рептили към Българите и помежду себе си, и скатаващият се под качулката Путин, като 
само ще разсекретим какво иска да ни каже, намигайки ни, с обърнатата звезда / петолъчка/пентаграмус на кимоното си:

ОБЪРНАТА ЗВЕЗДА=Братя от Богиня Диана и Изуз

ОБЪРНАТА ЗВЕЗДА=Братя от БЕЗИСТЕНА

ОБЪРНАТА ПЕТОЛЪЧКА=Кан (Жреци) Братя от Дуло на Богиня Диана и Ешуа 

ОБЪРНАТ ПЕНТАГРАМУС=Братя от Гена на Богиня Матара и Иса 

Трите рептила (двата на централно место и един показващ главоча си от лявата верига на танка) в шайката злодеи

ШАЙКА ЗЛОДЕИ=Кан (Жреци) от Дуло на Изуш,

са в екипажа, за да ни документират за пореден път, че тия злодеи са от Българския жречески род Дуло на Българските Богове Демиурзи, на Които най – древният животински херметичен символ от Древно – Българския календар е змийско – драконовият (рептилският) с 12 синонима на Змия, Змей..., 

image
  
...е преминал в сакрална съкровена херметична свръхконфиденциална хералдическа символика и атрибутика на генетичните потомци на Боговете ни

image

– както демонстративно се пъче на централното място върху танка с драконовата си кожа българо – юдеинът ционист Ротсчайлд (Ротшилд), зад могъщото покровителство и доаенство на който безсрамно се показва папата Франциск.

РОТСЧАЙЛД=РОТСТШАЙЛД=Дуло от Рода на Диана и Исуш 

БЕЗСРАМНИ от=от Бог Исуз и Мария

Задължително на края на дешифровъчния ни анализ ще разсекретим кои са ни съставили и ни изпращат този сборен семеен портрет, парафирали го с подписите си в левия му ъгъл!

DDees.com=Кан (Жреци) от Иса и Диана МаМа=Кан (Жреци) от Иса и Диана Мария Магдалена

нашите феноменни жречески Предци, сега в статута им на свръхестествени Божии служители – Светии от Вси Светии, постановчици на трансепохалната драматизация

СЕМЕЕН ПОРТРЕТ на=на Братя от Матара и Иса  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Финализираме нашата анкета, чийто въпрос – загадка бе 

Правете предложения за липсващия общ фирмен знак на шайката злодеи, управляващи света в роднинско съзаклатие и енергично водещи го към погибел! 
  
Всички разсекретени документи безапелационно указват, че в оригиналната композиция липсва култовия семеен символ и сакрален знак на рода Дуло – родовата емблема IYI .

Затова го поставихме на местото му, където липсваше първоначално – на омърсеното знаме емблема на Европейския съюз, който всички свободолюбиви хора в Европа и по света, които всички до един са от Българския духовен интелектуален прогресивен елит на всички племена по света, вече дефинират категорично като юдейско – ционистки фашистки съюз и диктатура, на който ние поставяме най – отпред водещия общ за всички тия управници и политици родови династичен титул "българи" и "българо – юдейски ционисти"!
 
image

Това е и отговорът на нашата загадка – липсващият Български сакрален символ  IYI  върху омърсеното знаме !

ВЪРХУ ОМЪРСЕНОТО ЗНАМЕ на=на Хан (Кан, Жреци) на Исуз и Богиня Матара Мария 

В следващия постинг ще разкрием неизвестни документи за нашия братовчед по линията на Божия род Дуло – Римския папа, което ще направим с най – дълбоко и искрено уважение и Любов към искрено вярващите и порядъчни и читави католици – християни и с грижа за Спасението на Душата на папата – поредният жертвен генетичен потомък на Родителите ни и Богове Исус и Мария Магдалена!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен







Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
08.05.2019 22:09
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие –

пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем

животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7726484
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44371
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!