Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2013 09:13 - Древна пирамида в Антарктида: Тайната разкри
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 2908 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 11.08.2013 23:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Древна пирамида в Антарктида: Тайната разкри   Дата публикации: 7юли 2013

Изложена на сензационна комисия за НЛО председател на Руската географско дружество Michael Gerstein

image

 

През миналата седмица, онлайн общност обсъжда безпрецедентно откритие в Антарктида - открита е пирамида - точно като на великия египетски. И те също са три, както и на платото Гиза. Просто не се намират толкова близо една до друга: две от тях са в рамките на 16 км от брега, а третата - на брега. Тя е много подобна на човека.

Но кой е направил такова шокиращо откритие, което може да доведе до факта, че ние трябва да преосмислим и да пренапише историята на Земята? В съобщение на сайта на Scienceray.com. насочва към известни екип от осем изследователи от САЩ и Европа. Но нито имената на университетите, в които учените работят, нито имената им не са дадени. През изтеклите само размити снимки и кратко видео.

 

image
Это просто гора необычной формы в массиве Винсон – самом высоком горном хребте Антарктиды, снятая с двух разных точек.
Фото: mountainguides.com

 

Но една нишка, водеща до авторите на усещане е намерен. Видеоклипът е логото ADG (UK). Както се оказва, група учени от Великобритания призова Alien Разкриване Group, която работи като WikiLeaks - международна мрежа за проекта, публикуване на документи, разкриващи тайните на политиците. ADG също публикува поверителни доклади за НЛО и извънземна технология. На своя уебсайт, извънземно разкриване-group.com учени твърдят, че те имат свои източници в повече от 500 правителство, военни и разузнавателни агенции. Очевидно една от тези структури, и изтече информация за пирамидите Антарктика?

За коментари, ние се обърнахме към известния руски специалист в изследването на аномални явления, НЛО председателят на Комисията на Руската географско дружество Michael Gerstein.

- Фото и видео пирамидите в Антарктида - това е пълна глупост, - казва Михаил. - Video Hannarda Stephen (Stephen Hannard), НЛО-изследовател от вече споменатите Alien Разкриване Group UK, които започнаха да говорят за пирамидите в Антарктида - очевидно фалшива. Показано е три снимки на "пирамиди" и два от тях могат да бъдат идентифицирани. Това е само една планина от необичайна форма в масива Vinson - най-високата планина в Антарктида, взети от два различни ъгъла. Снимките са били откраднати от блога катерачи фалшификатор, завладяването тези планини през 2010 година.

 

image
Председатель Уфологической комиссии Русского географического общества Михаил Герштейн.
Фото: Из личного архива М. Герштейна.

 

Третият удар, когато пирамидата се намира в крайбрежната скала - фотомонтажа, защото това е на ръба на ледената покривка, която е в постоянно движение, от което айсберги скъса и ледени полета. Изграждане на пирамидата там е безсмислено, освен ако, разбира се, не искам да скоро потънаха в океана.

Stephen Hannard на Разкриване Alien Group е уловена за пускането някои фалшив видео с участието на извънземни и НЛО. Очевидно е, че експозицията не се успокои.
Източник




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. raders - Ами то се вижда, че това си е обикн...
10.08.2013 09:39
Ами то се вижда, че това си е обикновена планина. В Тибет има много такива геологически образувания, но Ернст Мулдашев написа няколко книги с налудничавите твърдения, че това са останки от древни култури на разни лемури, атланти и пр... Но разбира се идиотите повярваха и книгите му се търсят.
цитирай
2. bojinkata - Всички големи открития, първон...
10.08.2013 13:21
Всички големи открития, първоначално са били отричани. Скептицизмът е бил винаги модерен. В случая не виждам сериозни основания и за отричане, и за подкрепяне на откритието. Просто трябва още информация.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39975715
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31041
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930