Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2015 09:09 - Стефан Гамизов написа Закон за висшата математика в енерГЕПИката
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 6707 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера па(т)ри(оти)чният лидер Валери Симеонов се захвали по "медиите", че енерГЕПИйният му "експерт" Стефан Гамизов е написал закон(опроект) за "развод" с двата американски ТЕЦ-а, чието приложение щяло да ни вкара в Рая. Но дали това е наистина така? Нека видим постановката, отразена от електронният вестник ФАКТОР, в материала

С проект на Гамизов развалят договорите с американските централи

Той завършва така:

"
Той (Валери Симеонов - бел. Г.К.) уточни, че законопроектът, който внасят за прекратяване на договорите с американските централи, е изцяло заслуга на Гражданската лига на България с председател Стефан Гамизов."

Оригиналният текст на законопроекта, който е от 26 страници можете да видите от сайта на Народното събрание ТУК.

Каква е идеята на па(т)ри(оти)чните енерГЕПИйни "гурута" Симеонов и Гамизов?
Към сметките на всеки краен клиент, т.е. на всички нас, ще се начислява нова, т.нар. "компесаторна компонента", която те ще събират в нарочно създаден фонд, който от своя страна да се разплаща с двата американски ТЕЦ-а, за това че вече няма да ни скубят, в продължение на много години напред. Вместо това ще ни скубе
"компесаторната компонента Симеонов-Гамизов". Американците ще си получат всичко, за което са дошли с лихвите. Симеонов, Гамизов и компания ще си получат тлъстите комисионни за тази далаверка, а нашите джобове пак ще олекнат. По-кратко и ясно няма как да ви го кажа, затова го прочетете още веднъж. Вижте си пак последната сметка за тока и след това си прибавете към нея Симеонов-Гамизов-ата "компесаторна компонента".

Не знаете как да си я изчислите? Сега лично "експерта" Гамизов ще ви разясни.

image

За целта Гамизов ще организира частни курсове по висша математика, които лично ще ръководи. Очаквайте допълнителна информация, след и ако законопроекта бъде приет от НС и влезе в сила, и след обнародването му в "Държавен вестник".

Кой е Стефан Гамизов?
Биография (по Уикипедия): Роден е на 15 април 1971 г. в София, но израства в Монтана. Следва „Хидрогеология“ във Висшия минно-геоложки институт в София. През 1992 година регистрира „Стефан Гамизов - Комерсиал“ ЕТ в град Монтана, а след това - „Ес Джи Инженеринг“ ЕООД, както и много други фирми. Става популярен с политическите си коментари в българските медии. Именно! Следвал е, НО няма данни да се е дипломирал!!! Дали самият той разбира поне един грам от математическия апарат, от който законопроекта му буквално прелива? Не е сигурно и е направо невероятно!!!

Но за да разберете престъпната гавра на тези двамцата и шепата им кукловоди над всички нас е хубаво да видите и мотивите за изготвянето и предлагането на въпросният законопроект:

image

Ще спасяват Националната електрическа компания??? Нека си припомним!

Датата е 11 март 2015-та г., т.е. преди по-малко от 4 месеца. Валери Симеонов води второто заседание, на нарочно създадената за него временна парламентарна комисия, за разследване на батака в енерГЕПИката. Ето култов откъс от стенограмата на въпросното заседание:

image

Гражданин пита присъстващия на заседанието Петър Илиев (директор на НЕК) да разкаже, какво става с износа на ток през повереното му предприятие. Симеонов не дава на Илиев да отговори, а най-нагло излъгва, че "НЕК няма това право да изнася"!!! На заседанието присъства и "експерта" Гамизов, но не възразява на патрона си Симеонов!!!

След като тази и други престъпни практики в комисията на Симеонов бяха разобличени тук той започна да провежда всички следващи заседания в режим СЕКРЕТНО, а двете стенограми от първите две публични заседания бяха свалени от сайта на НС. (За подробности вижте в "
Как принудих депутати да скрият стенограмите от престъпните си седянки???")

Точно по същият начин тези двамцата и кукловодите им днес ще ни спасяват от американското иго? Да бе! Така и им повЕрвах!!! А вие?

Георги Котев




Гласувай:
9



1. staler - когато една държава гарантира п...
09.07.2015 10:07
когато една държава гарантира печалбата на частни предприемачи,това не е което си го мислите,а солидарност с евро-атлантическите ценности.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833721
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031